Mégmégmég

Legkedveltebb

„Alkalomhoz illő” ruha: Rendben van az, hogy büntetést kap a nadrágos lány, a sportcipős fiú?

WMN Suli – 2024. május 10. – BSz

„Engem azért bosszant fel végtelenül ez a téma, mert megvetetik egyénileg az ünneplőt, majd ha nem elég szép, nem pont olyan, amilyennek lennie kellene, akkor kapod a megkülönböztetést, beírást, rossz jegyet. Az én szüleimet nem érdekelte, hogy megvan-e mindenem, hébe-hóba fizetgettek be ezt-azt, ami miatt számtalanszor ért már atrocitás” – osztotta meg szomorú tapasztalatait egy magyar Reddit-felhasználó.

Videó

Kerekes Vica: Olyan világot élünk, hogy nem lehet csendben maradni – Elviszlek magammal

2024. május 15. – DTK

Öt nyelven játszik, három országban ismert és elismert művész, akinek a szavára odafigyelnek – és ezzel tudatosan él is. Közben pedig olyan, mint egy érzékeny, bohém tinédzser. Az Elviszlek e heti vendége: Kerekes Vica színész.

„Ez annyira jó és aljas, hogy ezennel megrendelem!” – Nyílt lapokkal Mácsai Pállal, Závada Péterrel, Szandtner Annával és Novkov Mátéval

2024. május 14. – DD

A Nyílt lapokkal második évadának záróepizódjában Mácsai Pál, Závada Péter, Szandtner Anna és Novkov Máté válaszolnak őszintén minden vicces és komoly kérdésre.

Hien: A tárgyiasítás, megfűszerezve egy kis ázsiai fétissel, borzalmas – Elviszlek magammal

2024. május 8. – DTK

Nguyễn Thanh Hiềnt, a vietnámi származású magyar énekesnőt 2008-ban, 14 évesen ismerte meg az ország, és sokakban ma is a csodás hangú, tüllszoknyás ázsiai kislány kép él róla.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Podcast

Lányok és a természettudomány – miért veszik el a kedvüket tőle?!

2024. április 22. – TF, KAd

A legtöbb lánynak már kisiskolás korban elveszik a kedvét a természettudományoktól (elhitetik, hogy nem jók benne), ami összességében hozzájárul a nemek közötti bérszakadékhoz. Mit lehet tenni ez ellen?

„A közösségi médiának köszönhetően csinálhatom azt, amit szeretek” – B. Nagy Réka a Popfilterben

2024. április 1. – CSA

Hogyan lehet két lábbal a földön állni, ha minden online mozzanatodat sok százezer ember követi? B. Nagy Rékának sikerült. És ez nemcsak hat mentett kutyájának jó, hanem nekünk is.

„Ha e-mailben kérek valamit, az nekik olyan, mintha azt mondanám, agyagtáblára égessétek, és küldjétek el futárral” – Nyáry Luca és Nyáry Krisztián a Popfilterben

2024. március 25. – CSA

Belesni egy elképesztően szórakoztató családi csetcsoportba – nagyjából ilyen érzés meghallgatni az e heti Popfiltert, amelyben a sok nevetés mellett azért bőven akad mélység is. Mit ad az online kommunikáció egy család életéhez?

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >