Elviszlek magammal
Elviszlek magammal

Dr. Bánki György: „Én nem vagyok egy igazi narcisztikus, sajnos nem tudom ezt felmutatni” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024.05.22. – DTK

Mennyit árulhat el saját magáról egy pszichiáter? Hogyan hat ez a pácienseire? Meg lehet-e érteni a narcisztikus bántalmazó működését? Hogyan rímel az egyének és a családok sérüléseire a hatalom? Az Elviszlek e heti epizódjában D. Tóth Kriszta Dr. Bánki György pszichiátert kérdezte – magáról, rólunk, mindannyiunkról.

Kerekes Vica: Olyan világot élünk, hogy nem lehet csendben maradni – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024.05.15. – DTK

Öt nyelven játszik, három országban ismert és elismert művész, akinek a szavára odafigyelnek – és ezzel tudatosan él is. Közben pedig olyan, mint egy érzékeny, bohém tinédzser. Az Elviszlek e heti vendége: Kerekes Vica színész.

Hien: A tárgyiasítás, megfűszerezve egy kis ázsiai fétissel, borzalmas – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024.05.08. – DTK

Nguyễn Thanh Hiềnt, a vietnámi származású magyar énekesnőt 2008-ban, 14 évesen ismerte meg az ország, és sokakban ma is a csodás hangú, tüllszoknyás ázsiai kislány kép él róla.

Korok Fatima mélymerülő-világbajnok: Sok átsírt nappalom és éjszakám volt – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024.05.01. – DTK

Öt év alatt lett belőle az egyik legizgalmasabb extrém sport, a szabadtüdős mélymerülés ünnepelt világsztárja. Előtte megjárta a poklok poklát a saját testével és útkeresésével, de – úgy tűnik – megérte. Ritka az olyan ember, aki ennyire a helyén van.

Pintér Béla az Elviszlekben: Senki sem mondja meg, hogy mit tehetek és mit nem

Elviszlek magammal – 2024.04.25. – MZS

Bár Pintér Béla darabjai jellemzően önéletrajzi ihletésűek, ő mégis ritkán beszél magáról. Most azonban megnyílt, és őszintén mesélt sikerekről, félelmekről, szabadságról és bátorságról – megmutatva az embert a rendező mögött.

Pintér Béla: Képtelen lennék az életemmel fizetni az elveimért – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024.04.24. – DTK

„Kurvakemény” rendező és konfliktuskerülő vezető, a legbátrabbnak tartott független színházi alkotó és esendő, hitét megkérdőjelező ember, halálfélelem és életöröm, alkotói hiúság és apai könnyek; ez mind Pintér Béla és ez mind belefért az e heti Elviszlek magammal epizódjába.

„Két lábbal a földön álló vidéki csávó” – Rákóczi Feri volt az Elviszlek magammal vendége

Elviszlek magammal – 2024.04.18. – BG

Örök untermannság, karikírozott vidékiség, smúzolás, családi minták és azok meghaladása: csak néhány téma, ami szóba került a legutóbbi Elviszlekben, amelynek vendége Rákóczi Feri rádiós volt.

Rákóczi Feri: Nem tudtam normálisan szeretni – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024.04.17. – DTK

Vadon Jani távozása után megfordult a fejükben, hogy abbahagyják. De nem tették, így Rákóczi Feri másfél évtized után is ébreszti a fél országot Sebestyén Balázzsal együtt. De nem csak emiatt érdekes. Sőt. Szülői minták és párkapcsolati működések, na meg a jó kis elvehetetlen és megmásíthatatlan vidéki magyar vér… itt az e heti Elviszlek!

< 1 2 3 4 5 6 7 >