Szabó Anna Eszter cikkei

Összesen: 98 db cikk

Könnyűvérű, léha nő? Náciszimpatizáns? Szent? Vagy „csak” egy legenda? – 102 éve született Evita Perón

Kult – 2021. május 7. – SzAE

„Visszatérek és millióké leszek” – mondta utolsó beszédében. És valóban. Visszatért és millióké lett. Eva Perón tragikusan rövid, ellentmondásos, de nagyon sűrű élete a mai napig találgatások és kutatások, na és persze elképesztő rajongás tárgya. Nem véletlenül.

„A gendersemlegesség nem azt jelenti, hogy a gyerekeket a saját nemük ellen nevelik” – Higgadt beszélgetéskísérlet egy viharos témában

WMN Ügy – 2021. május 7. – SzAE

„Nem vagyunk egyformák? Nem minden férfi és nő ugyanolyan? Nem mindenki »csak« férfi vagy nő? Nem mindenki fér bele a keretekbe? Így van, és teljesen oké. Részemről ennyi lenne a »gendersemleges« nevelés” – Szabó Anna Eszter és F. Lassú Zsuzsa szexuálpszichológus, egyetemi docens beszélgetéséből született némi gondolkodnivaló.

Intrikák, könnyek, szerelmek és A kétnevű pasi – Szappanopera-nosztalgia Annával

Kult – 2021. május 3. – SzAE

Isaura felszabadítása, Esmeralda szemműtétje, Bobby feltámadása… moralizásnak helye nincs, a jó végül, nagy nehezen, úgyis elnyeri jutalmát, a gonosz meglakol. A Kétnevű Pasi pedig a három nézése (szerelmes, gyanakvó, mérges) egyikén bámul a kamerába mindvégig.

„Szülés után pár órával már együtt voltunk” – Anyák vallottak, akiknél a gyerek érkezése után még forróbb lett a szex

WMN SZEX – 2021. április 30. – SzAE

„Valami átkapcsolt, nem maradt minimális szemérmesség sem bennünk a szülés után” – meséli az egyik anyuka, aki bizony nincs azzal egyedül, hogy a szülés élménye, a megváltozott szerepeik a párjával csak még intimebbé és erősebbé tette a párkapcsolatukat.

A higiénikus belsőtől az okostárolásig – 7 praktikus tipp a hulladékmentes konyháért

WMN KNYHA – 2021. április 29. – SzAE

Tisztább is, rendezettebb is, a környezetet is kíméli – igazán nincs arra érv, miért NE legyen hulladékmentes a konyhád! Íme, Szabó Anna Eszter gyakorlatias tippjei az egyszerűbb citromsavas takarítástól az igazán elszántaknak való kukázásig.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség