Szabó Anna Eszter

Szabó Anna Eszter újságíró, videószerkesztő, két gyerek anyukája. Fő témái – micsoda meglepetés! – az anyaság, a női lét sokszínűsége, traumafeldolgozás, környezetvédelem és fenntarthatóság, de ha közügyekről, vagy kultúráról van szó, akkor is lelkes.

Szabó Anna Eszter cikkei

Összesen: 580 db cikk

„Egy vacak kis vázlattal bűnözőket kaphatok el” – áldozat volt, a világ legsikeresebb fantomképrajzolója lett

WMN Life – 2024. július 22. – SzAE

Hogyan lett Lois Gibson a világ legsikeresebb fantomképrajzolója, és mi kell ahhoz, hogy a lehető legjobb portré készüljön el egy személyleírás után? Olvassátok el cikkünket!

Másnak ciki, nekünk megunhatatlan – Bűnös, filmes élvezeteink

WMN Zizi – 2024. július 20. – SzAE

Lássuk be, ha filmet, vagy sorozatot nézünk, egyáltalán nem mindig vágyunk magas minőségre. És ez így van jól. Íme, a mi bűnös élvezeteink listája.

Szabó Anna Eszter: Amit olyan gyönyörűnek látok, az bennem is megvan. Mert nő vagyok.

WMN Life – 2024. július 16. – SzAE

Amikor Marilyn Monroe a második világháborúban megjelent az amerikai hadsereg koreai hadiszállásán, a katonák arcáról nemcsak a vágy sugárzott, hanem hazatalálás és hála is. A pokol kellős közepén belibbent, és magával hozta a harmónia illúzióját, ehhez pedig elég volt csak jelen lennie. Senkinek nem kellett megérintenie hozzá.

A személyzet előtt verték és alázták a szexrabszolgákat – áldozatok százai perelik az országos szállodaláncot

WMN Life – 2024. július 12. – SzAE

A takarítószemélyzet minden reggel összeszedte a véres törülközőket és a használt óvszereket, aztán az élet ment tovább. Mert „van az a pénz”.

Szabó Anna Eszter kislánya: Mama, írhatnál végre egy normális cikket is. Mondjuk, a lovakról

WMN Life – 2024. július 10. – SzAE

Szinkronba kerülni a lóval olyan, mintha szárnyaid nőnének – írja Anna Eszter, aki ezúttal egy különleges kérésnek eleget téve ragadott tollat.

< 1 2 3 4 5 6 7 >