VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

Amennyire lenyűgöző, éppolyan riasztó: a tökéletes partner (olvasói novella)

VIM – 2024.02.21. – WMN

„Nem érti ő maga sem, hogy elképesztő műveltsége, vonzó intelligenciája, és letaglózó zsenialitása mellett miért nem volt még kapcsolata, és én sem értem. Immár ketten nem értjük.”

„Az évek alatt selejt lettem, egy korcs, a hülye, béna anyád lánya” (Olvasói írás)

VIM – 2024.02.03. – WMN

„Minden erőmmel azon vagyok, hogy visszataláljak ahhoz a szerethető, okos, kedves, nyitott kislányhoz, aki bennem él, és ne tagadjam meg tőle a szeretetet, ahogy te tőlem. Mert igenis megérdemli.”

„Ne számítson arra, hogy fel fognak sírni” – egy ikres koraszülés története

VIM – 2024.01.29. – WMN

„Milyen az, amikor attól rettegek, hogy meghalnak a gyerekeim, és ezt a szót hónapokig nem tudom kimondani, mert félek, hogy akkor megtörténik?”

Végső leltár (olvasói jegyzet)

VIM – 2024.01.24. – WMN

Összepakolni egy élet darabkáit a kórházban megrendítő feladat…

„A háziállat családtag lehet, de gyerek nem!” – olvasói vélemény

VIM – 2024.01.22. – WMN

A szőrös gyerek egyáltalán nem kisgyerek, és a vele járó feladatok, gondok sem ugyanolyanok – állítja olvasónk, akit felháborít, hogy bárki is hasonlóképp kezeli a kettőt.

„Apró, élettelen tested készül elhagyni az enyémet” – búcsú a kislányomtól

VIM – 2024.01.08. – WMN

Egy anya szívszorító írása elvesztett magzatától.

Elfáradt anyámban az élet (Olvasói írás)

VIM – 2024.01.04. – WMN

„Már nem szólunk többet. Minek.”

„Ti pontosan tudjátok, mennyire nélkülözhetetlen a só” – Hazaköltözés nyolc év külföldi lét után

VIM – 2024.01.01. – WMN

„A biztonság kedvéért bekeretezem a leendő (magyarországi) otthonunk koordinátáit, és a lakás központi részére teszem, hogy mindig szem előtt legyen” – írja Mária, akit németországi életéből hívott végül haza a honvágy.

< 1 2 3 4 5 6 7 >