VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

Gyermeki ártatlanság? – „18 évvel később is szorongások közepette élem a napjaimat”

VIM – 2019.11.13. –

„Bárhova megyek, azt érzem, mindenki engem bámul, és arra várnak, hogy valami hibát kövessek el, rosszul lépjek vagy kiessen a számból az alma, hogy aztán közröhej tárgyává tegyenek.”

„Bénító. Dermesztő. De nem tehetsz semmit” – Egy kamasz lány anyjának kétségbeesett gondolatai

VIM – 2019.11.08. – WMN

Amikor a lányod képtelen visszatalálni hozzád. Nem tudja az utat, mert saját magát sem találja.

„Az alvásmegvonás miatt már elvesztettem a kapcsolatot a valósággal” – Időzített bomba a fejben

VIM – 2019.10.30. – WMN

„Miért nem tudta senki, hogy rettegek egyedül éjszakánként abban a nagy házban? Miért nem ismert engem senki annyira, hogy észrevegye, valami nincs rendben?”

„42 éves vagyok. Boldog házas. De rájöttem, a férjem iránt soha nem éreztem ilyet”

VIM – 2019.10.28. – WMN

Az igazi szerelem rút, barna csíkos ingben érkezik…

< 1 2 3 4 5 6 7 >