VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

Mama beköszön – Emlékezés egy feledhetetlen nagymamára

VIM – 2024.07.16. – WMN

Mama nem tűnt el teljesen, a halál nem tudta kitörölni az emlékét. Mama csupán egy kicsit átalakult, a csuklásával és a hatlapos receptjével együtt pedig beleköltözött az unokájába.

Életközepi válság, elakadás, kiégés – A 40-es, 50-es nők küzdelmeről miért nem beszél senki?

VIM – 2024.06.23. – WMN

Hibáztathatjuk-e magunkat akkor, ha nem merünk, nem akarunk mindent eldobni vagy kockáztatni, amit az évek során elértünk? S ha ez így van, akkor értelmetlen az állandó vágyakozás a gyökeres változtatásra?

Háromgyerekes anya az iskolapadban: Rengetegszer akartam feladni és azt mondani: nem megy tovább

VIM – 2024.06.20. – WMN

Mennyit bír el egy anya? – teszi fel a kérdést olvasónk, a háromgyerekes Petra, aki a harmadik szülését követően döntött úgy: visszaül az iskolapadba. A sikeres felvételi csak az első lépés volt, utána számtalan nehézséggel kellett szembenézni, és olykor ott tartott, hogy nem bírja tovább, feladja. De valami mindig tovább lökte.

Ghostingoltam a legjobb barátnőmet – de valójában a látszaténem elől menekültem

VIM – 2024.06.17. – WMN

„Nagyon sok embert és barátomat ghostingoltam, és még csak nem is voltam tudatában annak, ezzel mit okozok bennük” – meséli Jázmin, akinek egy WMN-cikk nyitotta fel a szemét, és ébredt rá, mit okoz a viselkedése másokban.

Nem bírok ki még egy iskolai évzáró gálát… de muszáj

VIM – 2024.06.15. – WMN

Egy aktív gyerekkel megáldott szülő júniusa: sportbemutató, iskolai évzáró gála, zeneiskolai előadás, énekkari fellépés – szorozva a gyerekek számával.

Apa gyesen: nem tudod, valójában milyen, amíg nem tapasztalod

VIM – 2024.06.14. – WMN

Zalán munkahelye lehetővé tette, hogy munka mellett is sok időt tölthessen a kisfiával. Ám amikor ő ment el hét hónap gyesre, meglepte, mennyire más teljes napokat tölteni egy kisgyerekkel hónapokon át.

Szexuális erőszak áldozata lettem: 10 dolog, amit el szeretnék mondani a sorstársaimnak

VIM – 2024.06.10. – WMN

Olvasónk, Kriszta, évekkel ezelőtt szexuális erőszak áldozata lett. Arról ír, milyen érzések, gondolatok születtek meg benne a bűncselekmény óta, és milyen felismerésekre jutott.

A diákoktól rendszeresen megkapom: nem becsülnek, és hamarosan többet fognak keresni nálam

VIM – 2024.06.04. – WMN

Lili tudta, hogy a tanári szakma sem anyagilag, sem társadalmilag nem a legmegbecsültebb, mégis pozitív hozzáállással vágott bele. Arra viszont nem számított, hogy ilyen hamar és ennyire keményen arcul csapja a valóság.

< 1 2 3 4 5 6 7 >