Tóth Flóra cikkei

De minek egy óvodás gyereknek különóra?! – Érvek és ellenérvek

WMN Life – 2018.09.17. – TF

Lassan elsimulnak az évkezdés nehézségei, kezdődik a beiratkozás az ovis súlyemelésre, a kelta nyelvészetórára és a makramé tanfolyamra. De vajon kellenek ezek egy ovisnak? Na jó, ezek nyilván nem, de mi a helyzet a koruknak megfelelő foglalkozásokkal? Olvassátok el, mit mondanak a szakemberek, és írjátok meg, hogy ti mit gondoltok!

Egy engedetlen feleség véleménye a házasságról (és az autókról)

WMN Life – 2018.09.12. – TF

„A tipikus feleség olyan, mint egy kényelmes, lassú, unalmas autó… senki nem szeret bele, de mindenki ilyet vesz végül.” MIVAAAAAAAN? Tóth Flóra kikéri magának ezt a kategorizálást, és nagyon örül, hogy 96 évvel ezelőtt kikerült a házassági esküből a feleségi engedelmesség.

Jól időzített baleset – az első „ügyeletes kaland” kisgyerekkel a Bethesdában

WMN Egszsg – 2018.09.03. – TF

Szülőként a legszörnyűbb élmények közé tartozik, amikor egy sérült gyerekkel tartasz az ügyeletre. Az pedig csak ront a helyzeten, ha az elmúlt években nyitott szemmel jártál, és hallottál dolgokat a sürgősségi ellátásról. A Bethesda gyermeksebészeti ügyelete megmutatta Tóth Flóráéknak, hogyan lehet ezt a nehéz helyzetet is jól kezelni:

A méhem után jön az otthonom meg a pénztárcám is?! – Ezért ne üsd bele az orrod más családbővülésének ügyébe

Ügy – 2018.08.29. – TF

Ha találkozol egy ismerős családdal, inkább az időjárásról kezdj el beszélgetni velük, ne arról, hogy mikor jön a következő gyerek. Ez ugyanis legalább olyan tapintatlan dolog, mint egy gyermektelen felnőttet letámadni, hogy mikor lesz már anya vagy apa.

Én jobban tudom, mi a jó neked! – Szülők, akik „terelgették” a gyerekeiket a pályaválasztásban

WMN Life – 2018.08.09. – TF

Minden szülő a legjobbat szeretné a gyermekének. És jó néhányan vannak, akiknek egészen konkrét elképzelése van erről a bizonyos legjobbról, még akkor is, ha a gyermekük már szinte felnőtt, és saját maga szeretne dönteni a pályaválasztásáról.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség