Tóth Flóra cikkei

A szülő a gyerekéért, a gazda a kutyájáért felelős – Így viselkedj, ha nem akarod, hogy a gyerek örökké féljen a kutyáktól!

WMN Life – 2018.07.18. – TF

Egy kisgyerek és egy kutya találkozásából sok jó dolog kisülhet… és sajnos sok rossz is. Noha pontos adat kevés van, azt minden statisztikában jelzik, hogy a legtöbb kutyatámadást a hat év alatti gyermekek szenvedik el. De hogyan tehetünk ez ellen szülőként, és hogyan érdemes viselkedni a gyerekekkel kutyatartóként?

Így lehet egyedi ruhád 5000 forintból egy óra alatt – 7 lépésben

Zizi – 2018.07.16. – TF

Van egy unalmas, egyszínű ruhád? Dobd fel krumplinyomdával! Nem viccelünk. Gyors, olcsó és viszonylag kockázatmentes DIY átalakítás. Csak az édeskrumplival vigyázz...

Így (ne) csomagolj, ha gyerekkel utazol – egy anyuka pakolási fejlődéstörténete – Bónusz 5 praktikus tanáccsal!

WMN Life – 2018.07.14. – TF

Ha éppen arra készülsz, hogy az első, gyerekes nyaralásra bepakold a gyerekszoba teljes tartalmát szekrényestől, és a lakás további helyiségeinek beltartalmát szekrény nélkül, akkor előtte mindenképpen olvasd el ezt a cikket. Legalább röhögsz egy jót a nagy melóra hangolódva. Vaaaagy... bebizonyítod, hogy más kárán is lehet tanulni, és feleannyi holmit viszel.

„Kiskezitcsókolom” helyett, „heló!” – A köszönéskultúra igenis változik

WMN Life – 2018.07.09. – TF

Mindig köszönni kell, ha belépsz valahová… vagy mégsem? Üdvözléskor le merjük tegezni a nálunk sokkal fiatalabb bolti eladót vagy pincért? Gáz „lehelózni” egy ismeretlent? Szakértők segítségével keressük a választ a köszönéssel kapcsolatos hétköznapi kérdésekre.

Excel-táblázattal tervezett nyár – Avagy: logisztikázzuk a gyerekeket

WMN Life – 2018.07.03. – TF

Ötletbörze ovis gyerekek szünidei foglalkoztatásához. (Amit akár te is bővíthetsz a kommentekben!)

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség