Tóth Flóra cikkei

Egy magyar nő napi 4 óra nem fizető munkát végez – itt az ideje átírni a házimunka megosztását

WMN Ügy – 2019.01.19. – TF

Ti összeszámoltátok már, hogy naponta hány órát töltötök háztartási munkával? És a párotok? Van közötte különbség? Íme, ezért nagyon fontos – a gyerekek szempontjából is –, hogy a különbséget közös erővel csökkentsük:

A kiállított tárgyakhoz érj hozzá, próbáld fel, szagold meg! – Bécsi múzeumtúra gyerekekkel

Kult – 2019.01.13. – TF

Fetrengeni, színezni, greenboxban fotózkodni, fúrni-faragni, szaglászni, jelmezbe bújni – néhány dolog, amit Tóth Flóra és családja kipróbált az év eleji bécsi múzeumtúrájukon. Még tart a tél, nincs messze, szuper „programihletadó” a családnak!

Mikor szexelj, ha azt akarod, hogy optimális időpontban szülessen meg a gyereked?

Zizi – 2019.01.03. – TF

Nem akarsz a bepisilés határán húsz réteg ruhát lehámozni magadról terhesen? Parázol, hogy az újszülött kisbabád napszúrást kap a nyári negyven fokban? Tóth Flóra eligazít, hogy szerinte melyik a legtökéletesebb időpont a gyerekcsináláshoz, ha elkerülnéd az extrém kellemetlenségeket.

A zoknitól a zokniig – párkapcsolatok ajándékozási evolúciója

WMN Life – 2018.12.24. – TF

Íme, a párkapcsolatok ajándékozásának különböző stációi. Te ez alapján hol tartotok?

„Képviselőnek nincs helye egy hírszerkesztőségben. Sem ellenzékinek, sem kormánypártinak” – Interjú Kert Attila korábbi MTV-hírigazgatóval

WMN Ügy – 2018.12.19. – TF

Politikusnak nincs helye egy hírszerkesztőségben – legyen akár ellenzéki, akár kormánypárti. Ha ő lenne a közmédia hírigazgatója, nem engedte volna be a híradóba a parlamenti képviselőket. Viszont azonnal lemondana. Kert Attila volt az MTV hírigazgatója a 2006-os tévéostrom idején. Vajon mit gondol a most történtekről? Megkérdeztük.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség