Tóth Flóra cikkei

„Egész nap a húgom járt a szívemben” – Jó tesónak születni kell?

WMN Life – 2018.11.12. – TF

A Helló, tesó! című új WMN-műsor kiindulási pontja, hogy egy embernek kevés olyan meghatározó- és egész életen átívelő kapcsolata van, mint ami a testvérével köti össze. Tóth Flóra két kislány anyukájaként ott van a lányai testvéri kapcsolatának az első lépéseinél, és néha lenyűgözve, néha pedig röhögve figyeli, hogyan alakul.

„Anya, neked meghalt az anyukád, ugye?” - Ezért tartom fontosnak, hogy beszéljünk gyerekekkel a halálról is

WMN Life – 2018.11.01. – TF

„Melyik felhőn van az anyukád? Nem látom.” – Tóth Flóra lányai sokat tudnak a halálról, lehet, hogy túl sokat is (ha ilyen létezik). Tényleg kell beszélgetni erről a kisgyerekkel? Csak kicsit és óvatosan vagy ami a csövön kifér? Mi van, ha valaki maga sem tudja, mit gondol erről?

Online anyaharc vs. építő jellegű összehasonlítás – Avagy: mikor jó, ha te vagy a jobb?

WMN Life – 2018.10.26. – TF

Lehet jó is egy verseny, ha nem a másikat akarjuk magunk alá gyűrni, ha nem vesszük magunkat véresen komolyan, és ha mindig nyitottak vagyunk a tanulási lehetőségekre.

„Két nappal a pozitív terhességi teszt után hívtak, hogy lenne egy örökbefogadható kislány” – Egy ikerterhes kismama különleges története

WMN Life – 2018.10.21. – TF

Rémisztő orvosi beszólások, teljes sikertelenségbe fulladt lombikprogram után Sana és férje, Tomi úgy döntöttek, hogy ha nincs esély máshogyan, akkor örökbefogadással alapítanak családot. Azt várták, hogy megcsörrenjen a telefon, és kiderüljön: szülők lettek. És akkor megfogantak az ikreik. Teljesen természetesen. Aztán megcsörrent a telefon is…

Ez a szerelem nem az a szerelem – és akkor ne is hívjuk ugyanúgy

Zizi – 2018.10.16. – TF

Nevezhetjük szerelemnek azt, amit két óvodás érez egymás iránt? Vagy inkább: nem baj, hogy annak nevezzük? Tóth Flóra szerint nem szerencsés keverni az ovis barátkozást a felnőtt szerelemmel… Ti mit gondoltok?

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség