Tóth Flóra cikkei

Összesen: 167 db cikk

„Tök normális vagy… ahogy én” – Csak neked mondom: Borbély Alexandra és Tenki Réka

Videó – 2019. október 14. – TF, MK

Borbély Alexandra késve rohant a Csak neked mondom felvételére… de egy „Body & Soul” feliratos szoknyával kárpótolta a szinte születésnapos Tenki Rékát. Aki megjegyezte, hogy ez most nem megy rá, mert terhes. És ez csak az első két perc. Nézzétek meg az egészet!

„Legalább utolértem magam!” – nyomasztó hétvége a dolgozó anya szemével

WMN Life – 2019. október 13. – TF

Fiktív hétfői párbeszéd random oviban: Óvó néni: Gyerekek, meséljetek, mit csináltatok a hétvégén! Gyerek 1: Kirándultunk a Mátrában. Gyerek 2: Elmentünk az állatkertbe. Gyerek 3: Otthon voltunk, apa dolgozott, anya meg utolérte magát.

„Mindjárt sírok, te nem vagy normális…!” – Csak neked mondom: Bata Éva és Pelsőczy Réka

Videó – 2019. október 7. – TF, MK

Azért is szeretjük annyira a Csak neked mondom sorozatot, mert minden egyes epizód teljesen más. Az e heti például szinte olyan, mint egy interjú – Bata Éva ugyanis úgy felkészült Pelsőczy Rékából, hogy az egy sokat látott riporternek is becsületére válna. Megérte: Réka egy ponton gyakorlatilag sírva fakadt örömében és meglepetésében…

A nagy hozzátáplálás-para – Bénázásaim a biopiacon és sterilizálásás közben

WMN Life – 2019. október 7. – TF

A szoptatás mellett ez is egy olyan téma, amiről a szülővé válás előtt nem is tudjuk, hogy „nagy ügy”, olyan egyszerűnek tűnik a dolog, senki nem érzi, hogy ez akár stresszforrás is lehet. Pedig de. Az más kérdés, hogy jobb lenne nem stresszelni rajta…

„Anya, nem tudtam, hogy ilyen jó napunk lesz” – megnéztük a második Kufli-filmet

Zizi – 2019. október 6. – TF

Kicsit igazságtalan, hogy még a gyerekeknek szóló filmekről és könyvekről is többnyire felnőttek írnak okos dolgokat, így Tóth Flóra most a sokkal inkább a célközönségbe tartozó gyerekeivel nézte meg a második Kufli-filmet, és az ő észrevételeiket is olvashatjátok.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség