Tóth Flóra cikkei

Összesen: 265 db cikk

Létezik olyan, hogy szép szülés – és nem is kell hozzá sok!

WMN Life – 2020. július 7. – TF

Ha egy nő biztonságban érzi magát a szülőszobában, megkapja a szükséges információkat, és hozhat saját döntéseket, akkor igenis tud jó élmény lenni a szülés, akkor is, ha fáj, vagy vannak kevésbé kellemes pillanatai. Íme, egy (vagyis inkább kettő) szép szülés története.

Megcsináltuk a legjobb édességeket a Harry Potterből! – Receptek türelmes és mosogatógéppel rendelkező rajongóknak

WMN KNYHA – 2020. július 1. – TF

A Harry Potter sorozat legismertebb édességboltja a Mézesfalás, ami tele van finomságokkal. Persze ma már a filmben megjelenő édességek pontos mása megrendelhető a neten is – de Tóth Girlzonboard Flóra inkább megpróbálta megcsinálni őket házilag. Nem lett mind tökéletes, de néhányat érdemes kipróbálni.

Nagy WMN-kvíz: Mennyit tudsz a Disney-mesékről?

WMN Play – 2020. június 29. – TF

Nincs olyan ember, aki még nem látott Disney-mesét. De vajon mennyire emlékeztek rájuk? Most tesztelhetitek a tudásotokat a WMN Nagy Disney-kvízével!

Meddig anyutest egy női test? – Egy lassú átalakulás reménykeltő története

WMN Szpsg – 2020. június 28. – TF

Ha akarjátok tudni, hogy lesz a baloldali képből a jobboldali kép, olvassátok el Tóth Girlzonboard Flóra anyutestről szóló írását. NEM lesz benne tuti recept és konkrét fogyókúrás tippek se. Bocsi.

„Pici ennivalót csinálj, mert mi is picik vagyunk!” – Némi nyafogás és sok recept

WMN KNYHA – 2020. június 25. – TF

Tóth Girlzonboard Flóra észrevette, hogy a gyerekei úgy kedvelik a fine diningot, hogy még nem is ismerik: szeretik, ha a tányéron egy rendes adag étel helyett csak egy-két apróság van. Úgyhogy hozott néhány apró receptet miniételeket kedvelő, de amúgy mindenféle méretű embereknek.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség