Tóth Flóra cikkei

„Összeházasodunk?” „Aha, persze.” – A lánykérésnek nem kell szuperromantikusnak lennie

Zizi – 2019.03.20. – TF

Van, akinek úgy kérik meg a kezét, ahogy azt a romantikus filmekben szokás – és van, akinek egy unalmas film közben. Van, akinek egy pohár pezsgőbe rejtik a gyűrűt, és van, akit egy pezsgősüveg dugófogójával jegyeznek el. Tóth Flóra összeszedett néhány unortodox lánykérős sztorit. Kommentben pedig jöhetnek a ti történeteitek!

Melyik játszótéri anyuka vagy? – Vállaltan sztereotípiáktól hemzsegő kvíz önironikus anyáknak

Zizi – 2019.03.14. – TF

Ha belépsz egy játszótérre, rögtön felméred, milyen a társaság, látsz-e hozzád hasonló szülőt, kikkel fogod eltölteni a következő órákat. Lássuk, vajon te melyik kategóriába tartozol!

A Coca-Cola senkit sem hagy hidegen – Gyógyszernek készült, tisztítószer lett

Zizi – 2019.03.12. – TF

Állítólag az OK után a második legismertebb kifejezés a világon a „Coca-Cola” – az ital, aminek népszerűsége annak ellenére is megingathatatlannak tűnik, hogy egészségesnek igazán nem mondható. Egyik megrögzött rajongója, Tóth Flóra összeszedte nektek a legizgalmasabb infókat róla.

„De én mégis rántott karfiolt akarooooook!” – szülői nyafogás a hisztiről

WMN Life – 2019.03.05. – TF

Szülői oldalról nehéz elhinni, de az, hogy egy gyerek hisztizik, nem feltétlenül jelent rosszat. Sőt, ez egy fontos tanulási folyamat része, amiből a szülők is tapasztalatokat szerezhetnek. Tóth Flóra gyakorló anyukaként inkább kihagyná ezt a részt, de a gyerekei egyelőre nem partnerek ebben. Ti hogy bírjátok a hisztiket?

„Tehetséges a gyerekem… és?” – Már gyermekkorban fejleszteni kell az erősségeket?

WMN Life – 2019.03.01. – TF

Tóth Flóra kislányáról kiderült, hogy már ötévesen is elég tehetséges abban, amivel a szülei foglalkoznak. Ez sok más gyerekkel is megesik. De vajon ez azt jelenti, hogy akkor a szülők innentől kurzusokra kell, hogy hordják, hogy neki majd később könnyebb legyen? Flóra bizonytalan… ti mit gondoltok?

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség