Tóth Flóra

Tóth Flóra videószerkesztő, újságíró és mindezek mellett, alatt és néha – őszintén – helyett két kisiskolás gyerek anyukája. Ez meghatározza a témaválasztásait is, ahogy a legtöbb dolgot az életében. Vicces, anomáliákra rámutató posztjai általában a szülői létről szólnak.

Tóth Flóra cikkei

Összesen: 812 db cikk

Hogyan legyen kerted, ha még egy szobanövényt sem tudsz életben tartani? Hát így!

WMN Otthn – 2024. május 18. – TF

A „városi egér” vidékre költözik, és kertet épít az internet segítségével, pedig eddig még a szobanövényeit sem tudta életben tartani. Bénázás minden mennyiségben.

A kék zónákban tudják a hosszú élet titkát

KI VELE! – 2024. május 17. – TF

Az úgynevezett kék zónák azok a helyek a Földön, ahol a legnagyobb a 100 év fölötti emberek aránya. Vajon mi a titkuk ezeknek a helyeknek? Összeszedtük, mi a közös az itt élők mindennapjaiban.

Náray Tamás: Anyám és apám a szüleim voltak, nem a barátaim

KI VELE! – 2024. május 13. – TF

A Ki vele! című közösségi talkshow határhúzásról szóló epizódjának legjobb pillanatai közül emeltünk ki néhányat.

„Vannak ilyen részeim emberekből” – Nyílt lapokkal Hámori Gabriellával, Pogány Judittal, Szaplonczay Máriával és Znamenák Istvánnal

Nyílt lapokkal – 2024. május 7. – TF

Az Örkény Színház három színésze, Hámori Gabriella, Pogány Judit és Znamenák István beszélget – Szaplonczay Mária színészhallgatóval kiegészülve – teljesen nyílt lapokkal.

Tényleg az a legjobb a gyereknek, ha három évig otthon van vele az anyukája?

KI VELE! – 2024. május 6. – TF

A hároméves gyesről még mindig azt gondolják sokan, hogy ez a legjobb a gyereknek, és ezáltal a családoknak. De biztosan így van? A Ki vele! című közösségi talkshow kapcsán jártuk körbe a kérdést.

< 1 2 3 4 5 6 7 >