Takács Dalma cikkei

Összesen: 16 db cikk

A stressz a hálószobába is bekúszik – De tehetsz ellene

WMN SZEX – 2023. március 26. – TD

„Egy feszült nap után nem az a kérdés, hogy este hogyan szexelek egy jót, hanem hogy miként kerülhetek abba a nyugodtabb állapotba, hogy egyáltalán a vágy megérkezhessen.”

A depresszió nem egyszemélyes történet

WMN Life – 2023. március 5. – TD

„A küzdő ember – amennyiben az állapota legmélyén van éppen – egy hiány” – írja szerzőnk, Takács Dalma. De mit élnek meg a családtagok, és hogyan szed darabjaira kapcsolatokat és kötődéseket a mentális betegség?

„Addig segítelek az utadon, amíg meg nem jön érted az igazi” – Ezt jelenti ideiglenes befogadónak lenni

WMN Ügy – 2023. február 26. – TD

Nagyon sok tévhit és sztereotípia övezi az ideiglenes befogadás gyakorlatát, pedig sokkal nagyobb a jelentősége az örökbe fogadásra váró állat életében, mint azt sokan gondolnák.

Hiszem, hogy a velem született szorongás nem hiábavaló!

WMN Life – 2023. február 20. – TD

Dalma pánikbetegként rengeteget kapott a művészetterápiától, amiben nemcsak résztvevőként, hanem egy idő óta terapeutaként is jelen van. És most őszintén megosztja veletek a tapasztalatait:

„A feminizmus, bár a nőket helyezi fókuszba, a férfiakat is védelmébe veszi” – Beszélgetés Tóth Eszter aktivista-influenszerrel

WMN Life – 2022. január 25. – TD

„Csak konstruktív vitában vagyok hajlandó részt venni. Ha például valaki arról szeretne vitázni velem, hogy szerinte tiltsák be az abortuszt, nem állok le vele. Ha az az ember szeretné megérteni az álláspontomat, már rég megtette volna, hiszen elég információ áll rendelkezésére” – magyarázza az @elakezekkel oldal alapítója, Tóth Eszter, akivel Takács Dalma folytatott egy igazán inspiráló beszélgetést.

< 1 2 3 4 >