Fiala Borcsa

Fiala Borcsa újságíró, a WMN főszerkesztője, 11 regény és novelláskötet szerzője, két felnőtt anyukája, Az élet sava Borcsa beszélgetős gasztroműsor 11 évadának házigazdája, aki legfőképpen történetmesélőként definiálja magát. Érdeklődési körének rádiusza igen nagy, lelkesen ír a legkülönfélébb témákról, legyen az Mata Hari élete, a legújabb blockbuster horror, nőgyógyászat a hajléktalanszálláson, vagy a gonosz mostohák mítosza. Az íráson kívül talán csak enni, etetni és főzni szeret jobban.

Fiala Borcsa cikkei

Összesen: 1361 db cikk

„Azt is elviseltem, hogy bezár, csak ne bántson. Nem szolgáltam rá, hogy kést szorítson a torkomhoz” – Anikó története

WMN Life – 2024. július 13. – FB

A harmincas éveiben járó Anikó jelenleg egy átmeneti szállón él. A férje tette földönfutóvá: szabályosan el kellett szöknie az otthonából, mert az életét féltette. Jelenleg azon dolgozik, hogy visszakaphassa a gyerekeit. Az éveken át tartó abúzus során maradandó sérüléseket szenvedett, kitörtek a fogai, megsérült a koponyája, és halláskárosult lett, de a lelki sebek még súlyosabbak, poszttraumás stressztől szenved.

Iván Sára karmester: A Halott Pénz koncertjén felkiáltottam, hogy hú, ez a szextakkord de jó volt!

WMN Life – 2024. július 12. – FB

Iván Sára a kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 29 éves karmestere ha zenét hall, nem is tud másra figyelni: volt, hogy egy vonaton zörgő sörösdoboztól került teljes flow-ba.

„A tanár a fülembe súgta: csak azért nem kapok piros pontot, mert cigány vagyok” – Lajhóné Tóth Andrea története

WMN Life – 2024. július 10. – FB

Lajhóné Tóth Andrea az edelényi cigánytelepen nőtt fel, a három gyerekét pedig nagyon nehéz körülmények között nevelte a miskolci Muszkás telepen. Munka és család mellett szerezte meg az érettségit, majd végezte el az egyetemet úgy, hogy nagyon sokszor kellett árral szemben úsznia.

Ezt edd a ChinaTown teraszon: útmutató óvatos finnyásoknak és vakmerő bevállalósoknak

WMN KNYHA – 2024. július 9. – FB

A ChinaTown teraszon van minden, mint a búcsúban, mondjuk is, mit érdemes megkóstolni attól függően, hogy az extrém óvatostól az őrült bevállalósig húzódó skálán hol helyezkedsz el!

Utánajártunk a nyíregyházi gyros titkának! – A nagy nyírosz-teszt

WMN KNYHA – 2024. július 6. – FB

„Amikor Budapestre költöztem, bementem egy gyrososhoz a Nyugatinál. Kérdezték, hogy pitában vagy tálban kérem-e, nekem meg kikerekedett a szemem, életemben ekkora blődséget nem hallottam. Rávágtam, hogy kifliben! Kedvesen megmosolyogtak, és azonnal tudták, hogy nyíregyi vagyok.”

< 1 2 3 4 5 6 7 >