Fiala Borcsa

Fiala Borcsa újságíró, a WMN főszerkesztője, 11 regény és novelláskötet szerzője, két felnőtt anyukája, Az élet sava Borcsa beszélgetős gasztroműsor 11 évadának házigazdája, aki legfőképpen történetmesélőként definiálja magát. Érdeklődési körének rádiusza igen nagy, lelkesen ír a legkülönfélébb témákról, legyen az Mata Hari élete, a legújabb blockbuster horror, nőgyógyászat a hajléktalanszálláson, vagy a gonosz mostohák mítosza. Az íráson kívül talán csak enni, etetni és főzni szeret jobban.

Fiala Borcsa cikkei

Összesen: 1297 db cikk

Egy aprócska tárgy, mégis benne van a fél világ – te milyen gomb lennél?

Kult – 2024. február 21. – FB

Nagy vagy kicsi? Díszes vagy praktikus? A gomboknak történetük, evolúciójuk, üzenetük van, erről sok izgalmas dolgot tudnak mesélni a szakértők, miközben megvizsgálnak egy-egy különlegesebb darabot.

Kórházi fertőzések: bár évek óta nyomják a vészcsengőt a szakemberek, a helyzet egyre súlyosabb

WMN Ügy – 2024. február 19. – FB

Csak születni, gyógyulni, meghalni ne kelljen ebben az országban. A Direkt36 friss cikkét szemlézzük, amely az eddigi legátfogóbb adatokkal nyújt riasztó képet a kórházi fertőzésekről és a hazai egészségügy állapotáról.

„Nyitottam miatta egy hentesboltot” – Történetek, amikből kiderül, Ámor olykor extrém tettekre sarkall

WMN Life – 2024. február 16. – FB

Mit meg nem teszünk a szerelemért! Van például, aki vegánnak, Kevin Costnernek, ultrafutónak, vagy rockrajongónak hazudja magát csak azért, hogy az áhított személy mellett lehessen. Aztán ebből adódnak bonyoldalmak…

Szinetár Dóra: „Törpilla és Marilyn Monroe is lehetek” – Megnéztük az Egy életem című estet

Kult – 2024. február 13. – FB

Szinetár Dóra tizenéves kora óta szerepel nemcsak színpadon és vásznon, de az újságok pletykarovatában is. Most azonban azért állt fel a pódiumra, hogy elmesélje az életét úgy, ahogy ő megélte. Fiala Borcsa megnézte az előadást.

Inkontinencia és férfiak – Akár koponyatörés is lehet belőle!

WMN Egszsg – 2024. február 12. – FB

Az inkontinencia kezelése roppant fontos, hiszen a probléma a minőségi életben eltöltött évek számát akár nyolc évvel is csökkentheti, amellett anyagi terhet is jelent, illetve depresszióval, szociális izolációval is járhat, ha a beteg emiatt nem mer már emberek közé menni.

< 1 2 3 4 5 6 7 >