Kurucz Adrienn cikkei

Összesen: 350 db cikk

Isteni csipcsupságunk örök krónikása – Elolvastuk Janikovszky Éva naplóját!

Kult – 2020. november 22. – KAd

„Már megint olyan szentimentális vagyok, mint egy pincében sorvadozó elrabolt várkisasszony. […] Strauss-walzerok, holdfény, Gabi, tánc! Hajajj! Ebből nem lehet megélni. Se a walzerokból, holdfényből, és Gabiból pláne nem. Kénytelen leszek valami praktikus-romantikus állás után nézni.” És Kucses Évike író lett, mégpedig híres író. Janikovszky Éva néven. Kurucz Adrienn a most megjelent naplóit ajánlja figyelmetekbe:

A depresszió az egész test betegsége! – Milyen társbetegségek kialakulásával kell leggyakrabban számolnia egy depressziós embernek? – Interjú Prof. Dr. Rihmer Zoltán pszichiáterrel

WMN Ügy – 2020. november 17. – KAd

Egy egész sor testi és pszichés betegség esetén kell gondolni arra, hogy esetleg fel nem ismert depresszió állhat a háttérben. A depressziósok fele más betegség(ek)kel is küszködik, és a kezeletlen depressziós betegek 15 százaléka vet véget az életének. Kurucz Adri egy pszichiáterrel járja körbe ezeket a körülményeket.

Kurucz Adrienn: „Nem fáztok a tetőn? Nem, mi sokkal közelebb vagyunk a Naphoz!” – WMN-naplók

WMN Life – 2020. november 15. – KAd

Szerzőnk halálosan komolyan mondja, hogy muszáj nevetni! Nem hurráoptimizmusból, nem vírustagadásból. Dafke!

Már megint front van, szétesik a fejem! – De mi is a frontérzékenység igazából?

WMN Ügy – 2020. november 14. – KAd

Nálad milyen tüneteket okoz? És hogyan tudod enyhíteni?

Jégre visznek téged is ezek a férfiak, avagy ez a Björnstad nem az a Björnstad, csak a lebutított verziója! – A Mi vagyunk a medvék című HBO-sorozatról

Kult – 2020. november 11. – KAd

Mit jelent ma férfinak lenni? Milyen a férfias viselkedés? Hogyan szeret, hogyan küzd, hogyan gyászol ma egy férfi? Hogy viszonyul egymáshoz erő és erőszak? Mit jelent a sport, a szurkolás, a győzelem és a veszteség a családok életében? (Huh, talán már ültél lelátón szülők közt, miközben a gyerekek meccse folyt…) Backman könyvét szerettük, a sorozatot… megnéztük.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség