BREAKOUT ROOM
BREAKOUT ROOM

Hodász András: Voltam olyan mélyen, hogy nem volt egyértelmű, hogy lesz honlap

BREAKOUT ROOM – 2024.05.19. – DTK

A papi hivatást maga mögött hagyta, és coming outja után kisebb egzisztenciális és közösségi biztonságban, de „szabad emberként” éli életét Hodász András. Közben intenízv önismereti munkában van, hogy szembenézzen a saját korábbi életével, gyerekkori traumáival, és identitásának különböző pilléreivel. Mindezt elég nagy részben a nyilvánosság előtt.

„Akkor sem szerettem a gyerekeket, amikor én gyerek voltam” – Egy tudatosan gyermektelen nő vallomása

BREAKOUT ROOM – 2024.05.12. – DTK

Horváth Viktória 32 éves, párkapcsolatban él, jó munkája és kellő önismerete van. E paraméterek alapján akár ígéretes anyukája lehetne egy gyereknek. De ő nem akar gyereket. Biztosan nem. Olyannyira nem, hogy elutazott Szlovákiába, és sterilizáltatta magát. A Breakout Roomban pedig elmondja, hogy mi vezetett idáig, és mi lesz ezután.

Versegi Beáta szerzetes nővér: Többen meg akartak menteni, amikor beálltam a rendbe

BREAKOUT ROOM – 2024.05.05. – DTK

Gyerek utáni vágy, a családi sokk, amit a bevonulása okozott, az édesapja halálba kísérése, egy keserves kiégés, vagy épp a katolikus egyház napvilágot látott bántalmazási ügyei – nem volt olyan kérdés, amire Versegi Beáta szerzetes nővér ne válaszolt volna őszintén és nyíltan a Breakout Roomban.

Járai Máté és Kíra: „Az érzelmi féltékenység sokkal erősebb, mint a szexuális”

BREAKOUT ROOM – 2024.04.28. – DTK

Ősbizalom és féltékenység. Érzelmi hűség és szexuális szabadság. Népítélet és autonómia. Emberek, akik kilógnak a társadalmi fősodorból, és egy biztonságos tér, ahol erről beszélhetnek. Új, Breakout Room-sorozatunk első epizódjában Járai Máté színész és Járai Kíra szinkronrendező a nyitott házasságról és a tartós monogámiáról.