WMN szerkesztőség cikkei

Összesen: 3026 db cikk

A hőhullám nem csak azért készít ki minket, mert melegünk van – interjú Dúll Andrea környezetpszichológussal

WMN Life – 2024. július 21. – WMN

A tájépítészeknek érdemes edukálniuk az embereket arra, hogy amiről évszázadokon keresztül azt tanultuk, hogy szép, nem biztos, hogy hasznos is. Fontos lenne megtanulni szépnek látni a méhlegelőt vagy a zabolátlanul növő füvet, mert ez segít a túlélésben.

Mama beköszön – Emlékezés egy feledhetetlen nagymamára

VIM – 2024. július 16. – WMN

Mama nem tűnt el teljesen, a halál nem tudta kitörölni az emlékét. Mama csupán egy kicsit átalakult, a csuklásával és a hatlapos receptjével együtt pedig beleköltözött az unokájába.

750 plüssmackót ültet köréd, és ha kell, mesét is olvas neked – Szabó Tibor és a Rengeteg RomKafé története

WMN Life – 2024. július 10. – WMN

Ha valaki felnőttként is képes visszatérni a gyermeki szemlélődés állapotába, ha valakit boldogsággal tölt el egy apró, kedves gesztus, vagy elmosolyodik a tavaszi nap első melegebb sugarától, az imádni fogja Szabó Tibor kávézóját, a Rengeteg RomKafét.

A saját zöldségből készült vacsora után nincs megállás! – Újságíróból lett biokertész Dóra Melinda Tünde

WMN Life – 2024. július 6. – WMN

Egyre többen álmodozunk arról, hogy egyszer felállunk majd az íróasztal mellől, és valamilyen természetközelibb, stresszmentesebb foglalatosságot találunk, elkezdünk például kertészkedni. Dóra Melinda Tünde gazdasági újságíróból lett biokertész, az elsőre idillinek tűnő váltás mégis számos kérdést hívott életre: elég kihívás-e egy modern városi nőnek a kétkezi munka?

„A vendéglátóipar ezer sebből vérzik, és még jobban kivéreztetik” – 7 erős gondolat Palágyi Eszter séftől

WMN Life – 2024. július 4. – WMN

Palágyi Eszter Michelin-csillagos séf elhagyja Magyarországot, miután kiújult daganatos betegsége. Költözése előtt egy nappal beszélgettünk vele, a jelenkori magyar nyilvánosságban szokatlanul nyíltan és keményen fogalmazott a magyar gasztronómia kontraszelektált működéséről, a hatalomközeli erők térnyeréséről, a hazai egészségügy helyzetéről, a mérgező közállapotokról.

< 1 2 3 4 5 6 7 >