A kulináris liberalizmus jeles példánya: spenótos-túrós börek (recepttel)
Olvasás előtt érdemes egy kis partedlit a nyakba akasztani a kicsorduló nyál végett…
Olvasás előtt érdemes egy kis partedlit a nyakba akasztani a kicsorduló nyál végett…
Neked mi az az íz, amiről mindig egy szép emlék jut eszedbe?
Már Homérosz is írt a fondüről… vagy legalábbis valami olyasmiről. Utánajártunk a svájci nemzeti étel eredetének és változatainak.
Mitől lesz kóser egy alapanyag, egy edény vagy egy tűzhely? És tényleg igaz, hogy a kóser ételek egészségesebbek? Simon Eszter beszélgetése Fűszeres Eszter gasztrobloggerrel és Preiszler Dániel étteremvezetővel.
Mitől lesz fehér a vízzel hígított raki? Iható-e a csapvíz? Miért egyen óvatosan desszertet a vegetáriánus? Kis török kajakörkép.
Fiala Borcsa Németországban járt, és elleste, hogyan készítik a kis büfékben a Flammkuchent. Isteni finom!
A Parnasszuson ezt a fánkot eszik! Edd te is, ma már meg is sütheted:
Kommentben jöhetnek a ti tippjeitek, receptjeitek!