Gránátalmaszirupban sült fűszeres csirkemáj és még 2 mennyei recept – Dobjuk fel a januárt!
Az ételek listája, amiket meg bírnánk enni gránátalmasziruppal: végtelen. És az alábbi receptek bármelyike képes bármilyen szürke napot átszínezni.
Az ételek listája, amiket meg bírnánk enni gránátalmasziruppal: végtelen. És az alábbi receptek bármelyike képes bármilyen szürke napot átszínezni.
Ezek a receptek tényleg nagyon jók, kipróbáltuk őket:
Szőcs Lilla hozott nektek egy bomba jó ételt, ami után mind a tíz ujjatokat megnyalhatjátok. (De előtte mossatok kezet!)
Hogy maradékmentés címszóval ne kelljen gyomormosásra menned két ünnep között – a jelenlegi egészségügyi körülmények között sem… Lássuk, mi, meddig, és hogyan fogyasztható biztonsággal.
Nálatok mi kerül az elkövetkező napokban az asztalra? Csak mert van, ahol bárányfej és olajban sült hernyó. Tényleg. Jöjjenek a legbizarrabb ünnepi fogások, amelyek láttán bárki nagyobb kedvvel vetheti bele magát az ünnepek előtti konyhai finisbe!
A szakácskönyv nagyon sok szempontból tökéletes ajándék: hasznos, élvezetes, és a karanténban is szuperjól jön. Főzni este nyolc után is lehet otthon, és ezekből a könyvekből érdemes is!
Ha te is idegrohamot kapsz attól, amikor azt írja a recept mennyiségnek, hogy „egy bögre” vagy két evőkanál (púpozott? csapott? – egyáltalán, mekkora kanálról, bögréről beszélünk?!), akkor ezt a kvízt neked csináltuk.
Karfiol, cukkini, cékla… egy kicsit másképp.