Mózes Zsófi

Mózes Zsófi újságíró, social media manager. Foglalkozik nőügyekkel, hisz a beszéd erejében, ír mindarról, ami nap mint nap körülvesz minket – és amiről nem szívesen veszünk tudomást.

Mózes Zsófi cikkei

Összesen: 311 db cikk

Mi marad a tetoválásokból a lézeres eltávolítás térnyerése után?

WMN Szpsg – 2023. december 7. – MZS

Az elmúlt évtizedben a lézeres tetoválás-eltávolítás drága eljárásból egy mindenki számára elérhető lehetőséggé vált, ebből adódóan pedig egyre kevésbé tekintünk úgy a mintákra, hogy azok örök életre szólnak.

Ártatlan szórakozásnak indult, ma már fiatalok millióinak egészségét teszik tönkre a beauty filterek

WMN Life – 2023. december 5. – MZS

Nemrég több tucat amerikai állam perelte be a Metát, meggyőződésük szerint ugyanis a cég tudatosan károsítja a felhasználóit, többek között épp a szépségszűrők használatával.

„Ránézésre nem tűnt különlegesnek, aztán egyszer csak elkezdett a fogaival játszani a gitáron”

Kult – 2023. november 27. – MZS

A hatvanas évek végén Jimi Hendrix játéka olyannyira meghatározó volt, hogy még Paul McCartney is azt nyilatkozta nemrég: ma is végigfut a hideg a hátán, ha eszébe jut, amikor először látta Hendrixet játszani.

Áldozattá válni nem döntés kérdése – de tenni azért, hogy minél kevesebb nőt érjen erőszak, nagyon is

WMN Ügy – 2023. november 25. – MZS

„Nem kell kockáztatnod a biztonságodat, kimenekítened embereket és eltérítened pofonokat. Kezdd ott, ahol vagy. Használd, amid van. Tedd, amit tudsz” – írja Mózes Zsófi, aki szerint az erőszak felszámolása mindannyiunk felelőssége.

Tökéletes karácsonyra vágyott, megölte a Mikulást

WMN Ünnp – 2023. november 21. – MZS

John McPhee előállt a város történetének legizgalmasabb karácsonyi programjával, az ünnepi hangulat hevében az események azonban hamar rossz irányt vettek.

< 1 2 3 4 5 6 7 >