Kult
Kult

Az élet tombola volt, és te szétszórtad közöttünk a szelvényeidet – Maradona halálára

Kult – 2020.11.25. – CSA

Mintha valahányszor téged nézünk, megállnánk a pálya szélén, és letennénk a lelkünket, hogy tessék, Diego, kezdjél vele, amit akarsz. Ha velünk vagy, emeld fel, ha ellenünk, tépázd meg – akkor is ezerszer fogjuk visszapörgetni a felvételt, ha belehalunk.

„Össze lehet egyeztetni a mosogatást az erotikával” – Interjú Bede Zsuzsanna szexuálpszichológussal

Kult – 2020.11.25. – FR

Miért szexelünk? Mit várnak a szextől a nők, és mit a férfiak? Miért önkielégítünk a párkapcsolatban? Hogyan lehet fenntartani a lángot? És hogyan lehet a gyerekeinkkel a szexről beszélni? – Radojka többek közt erről kérdezte Bede Zsuzsanna klinikai szakpszichológust, szexuálpszichológust, aki lányával, Standovár Júlia fotográfussal készített könyvet a szexről.

Kísértetek lettünk a Buckingham-palotában – Megnéztük a The Crown negyedik évadát

Kult – 2020.11.25. – GyD

Akkor ezt most vesézzük ki alaposan, mert megérdemli: az elmúlt évtized egyik legszínvonalasabb produkciója.

Egy életen át csúcson lenni – Isten éltesse még sokáig Törőcsik Marit!

Kult – 2020.11.23. – GyD

Éljen, éljen! Idén is boldog születésnapot kívánunk neki!

Isteni csipcsupságunk örök krónikása – Elolvastuk Janikovszky Éva naplóját!

Kult – 2020.11.22. – KAd

„Már megint olyan szentimentális vagyok, mint egy pincében sorvadozó elrabolt várkisasszony. […] Strauss-walzerok, holdfény, Gabi, tánc! Hajajj! Ebből nem lehet megélni. Se a walzerokból, holdfényből, és Gabiból pláne nem. Kénytelen leszek valami praktikus-romantikus állás után nézni.” És Kucses Évike író lett, mégpedig híres író. Janikovszky Éva néven. Kurucz Adrienn a most megjelent naplóit ajánlja figyelmetekbe:

Zseniális színészek, akiknek csak az arcát ismered, a nevét nem: kedvenc epizodistáink

Kult – 2020.11.21. – GyD

B listás sztárok, akiknek rengeteget köszönhet a filmgyártás. Ki közülük a kedvenced?

„Azt kellett megértenem, hogy nem a gondolataim határoznak meg, hanem a tetteim” – Egy betegség, amelyből művészet született

Kult – 2020.11.21. – INK

„Egyszerűen elegem lett abból, hogy ez még mindig ennyire stigmatizált és tabutéma (tudniillik egy mentális betegség), hogy ciki segítséget kérni, miközben a lakosság nagy része küszködik valamilyen átmeneti vagy tartós pszichés problémával. Az összes korábbi párkapcsolatomban titkoltam a betegségemet, ami lássuk be, valakivel együtt élve iszonyatosan megterhelő. A jelenlegi párom tud mindenről, és már az, hogy vele őszintén tudok erről beszélni, nagyban csökkenti a szorongást.” Olvassátok el Komár Sabrina történetét:

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast