Kult
Kult

A színésznő, akinek fiatalon elvették az életét – Bara Margit 93 éve született

Kult – 2021.06.21. – SzÉ

Tekintetes urak hosszúra nyúló, mocskos keze. És egy csodálatos színésznő, aki valahogy túlélte, hogy elvették tőle az életét.

„Idegösszeomlást kapott attól, hogy nem arra használták, amire való” – 65 éve hunyt el Soós Imre

Kult – 2021.06.20. – MMK

Soha nem fogjuk már megtudni, mi az igazság Soós Imre tragikus halálával kapcsolatban, csak annyit tudunk, hogy nagyon keveset élhetett, és sikerei ellenére sem érezte magát a helyén.

Dolák-Saly Róbert: Ahogy a szívén kifér – Apák napi gondolatok és klippremier!

Kult – 2021.06.20. – WMN

„Én már tényleg azt hittem, hogy soha nem lesz gyerekem. Éppen ezért emlékszem olyan élesen a pillanatra, amikor először felfogtam, mi… illetve ki vár rám.” Boldog apák napját kívánunk minden érintettnek Dolák-Saly Róbert megható vallomásával és a lányához írt dalával:

Különcök, előre! – Egyesített p*ncierővel támadnak a nők a popzenében

Kult – 2021.06.19. – CSA

„A zeneipar által évtizedek óta gúnyosan emlegetett (sőt: olykor cinikusan erősített) sztereotípia, a cicaharc helyett itt barátság van, közös alkotás és összefogás. Kedvenc női előadóink nem tesznek lakatot a szájukra!”

„Egy színésznő nem lehet zseni” – Interjú Láng Annamáriával

Kult – 2021.06.19. – GyD

Magyar színésznőként társulati tag lett Bécs legpatinásabb színházában, ahová a teljes német nyelvterületről óriási rang bekerülni. Mindemellett egy hónap múlva filmbemutatója lesz Cannes-ban, a legfontosabb nemzetközi filmfesztiválon, az új Mundruczó-film főszereplőjeként. És díjat is kapott a héten, de elszállásról az ő esetében szó sem lehet.

Titkok a leghíresebb dalok mögött: Paul McCartney 79 éves!

Kult – 2021.06.18. – NP

Megálmodott dallam, fellázadó nagyzenekar, kakaskodás és szívügyek: a születésnap alkalmából íme, négy világhírű dal kulisszatitkai:

Tégy meg mindent valaki másért, és hős lehetsz! – Megnéztük a Hang nélkül 2. részét

Kult – 2021.06.17. – BA

Az utóbbi évek egyik legjobb horrorjának második része is a moziszékhez szegez minket.

A multikulti háttér igenis érték – A 43 éves Daniel Brühlt köszöntjük

Kult – 2021.06.17. – GyD

Tegnap volt a születésnapja, de talán még nem késő köszönteni az utóbbi évtized egyik legsikeresebb európai színészét, akinek a származásánál már csak a színészi palettája színesebb.

< 1 2 3 4 5 6 7 >