WMN Life
WMN Life

Ne legyél vacsora! – Szúnyogirtás házilag, és egy applikáció, amivel segítheted a vérszívókat megfékező tudósok munkáját

WMN Life – 2021.07.27. – DD

Ha téged is agyoncsípnek minden szezonban, kattints, és kiderül, mit tehetsz az ellen, hogy ne váljon az otthonodból szúnyogszülészet (belőled meg vacsora).

„Neki semmi baja sem lett, én elkezdtem hajat festetni” – Amikor a gyerekeink hirtelen Houdinit megszégyenítve eltűnnek, aztán előkerülnek

WMN Life – 2021.07.26. – BG

„Ez az eset azért ragadt meg bennem különösképpen, mert ma is fel tudom idézni azt a rettenetes, mindent eluraló belső pánikot – a férjem konkrétan bőgött, mint egy gyerek –, hogy egyetlen szempillantás alatt lényegében el tudnánk veszejteni a saját magzatunkat.”

Egy nagy csalódás után újra szerelembe esett: Jocó bácsi a piacon

WMN Life – 2021.07.26. – BJ

Nektek melyik piac a kedvencetek?

Így lett a miénk a közel kétszáz éves kunyhó, aminek egykor az ára egy kanna olívaolaj, és két vekni kenyér volt

WMN Life – 2021.07.25. – SK

Kristóf régi vágya egy ütött-kopott parasztházról úgy tűnik, nem marad álom többé!

Tényleg „testi-lelki gyerekbántalmazó” lennék? – Beszéljünk a gyerekhámról!

WMN Life – 2021.07.25. – SzAE

Tudjátok, mire jöttem rá? Hogy inkább tartson x-y vadidegen pocsék anyának, mint hogy a gyerekem autó alá rohanjon. Inkább érezzék miattam magukat minden idők díjnyertes anyukáinak tömegek, mert nekik megy póráz nélkül, nekem meg nem. De nem kockáztatok.

Párkapcsolatra alkalmatlan! – A kötődésfóbia, az intimitástól való félelem kortünet lenne?

WMN Life – 2021.07.23. – KAd

Felszívódik. Lebegtet. Nem hív. Kiszámíthatatlan. Hol lelkes, hol visszahúzódó. Szeret? Nem szeret? Lehet még találni egyáltalán olyan embert manapság, aki nem retteg a lelke mélyén az elköteleződéstől?

Kell egy nap, amikor visszanézhetsz, hogy tényleg megérte-e a befektetett időt és energiát – Gondolatok diplomaosztás után

WMN Life – 2021.07.23. – DCS

A diplomaosztó sok mindent jelent: egy korszak végét, embert próbáló teljesítményt, barátságokat és érzelmek széles skáláját. De mi van azokkal a fiatalokkal, akiknek a Covid nem tette lehetővé ezt az ünnepélyt? És azokkal, akiknek igen, mégis ürességet éreznek?

Tényleg fontos tudni, mi van a volt kollégiumi szobatársunk exférjével? – A túl sok információ komoly szorongásokat okozhat

WMN Life – 2021.07.22. – FR

Ma egyetlen nap annyi információval találkozunk, amennyivel a középkori ember nagyjából hét év alatt (adat: Slow Budapest). Az információs túltelítettség pedig nemcsak a viselkedésünkre, hanem a pszichénkre is negatív hatással van: stresszt, szorongást okoz, megakadályozza, hogy igazán ki tudjunk kapcsolni. De hogyan befolyásolja pontosan a mindennapjainkat, és mit tehetünk ellene? Hogyan élhetnénk kevésbé terhelt, élhetőbb életet?

< 1 2 3 4 5 6 7 >