WMN Life
WMN Life

Szentesi Éva: „Mert semmi vagy, ha nem vagy ellenállás”

WMN Life – 2018.07.20. – SzÉ

„Vigyázz, ne fújjon rajtad át a szél! Őrizzed árnyékodban szent, komoly s nyugodt dolgok biztos lélekzetét.” - Babits Mihály: Ha nem vagy ellenállás (részlet)

Külön élő szülők, nyaraló gyerekek – Gyorstalpaló a szakértőtől (1. rész): Milyen mondatokkal engedd el a gyereked?

WMN Life – 2018.07.20. –

Ha minden elvált szülőpár betartaná szakértőnk javaslatait, sokkal több boldog és kiegyensúlyozott gyerek lehetne a világon!

„A sportoló a civil életben is arra törekszik, amire a sportban: elsőnek lenni” – interjú Dr. Lénárt Ágota sportpszichológussal

WMN Life – 2018.07.20. – GyD

„…a sport valójában sokkal gyilkosabb közeg, mint a civil. A szakmában azt is mondjuk rá: akváriumverseny, mert sok az eszkimó, és kevés a fóka. Ezen a területen egy civil valószínűleg elpusztulna…”

„Anyuka, ha otthon van a kicsivel, a nagyot ne hozza nyáron oviba!”

WMN Life – 2018.07.19. – WMN

Te is hallottad már ezt a mondatot?

A szülő a gyerekéért, a gazda a kutyájáért felelős – Így viselkedj, ha nem akarod, hogy a gyerek örökké féljen a kutyáktól!

WMN Life – 2018.07.18. – TF

Egy kisgyerek és egy kutya találkozásából sok jó dolog kisülhet… és sajnos sok rossz is. Noha pontos adat kevés van, azt minden statisztikában jelzik, hogy a legtöbb kutyatámadást a hat év alatti gyermekek szenvedik el. De hogyan tehetünk ez ellen szülőként, és hogyan érdemes viselkedni a gyerekekkel kutyatartóként?

< 1 2 3 4 5 6 7 >