WMN Life
WMN Life

„Bármennyire szeretem a divatot, és szeretném azt az önkifejezésre használni, plus size méretűként elég korlátozottak a lehetőségeim”

WMN Life – 2022.09.29. – PL

„Az az általános tapasztalatom, hogy a legtöbb plus size opciókat is kínáló márka elfelejti, hogy a testek, amikre a ruhákat húzzák majd a kedves vásárlók, nem ugyanolyanok, mint a konfekcióméret” – írja Laura. De lássuk csak, pontosan milyen problémákkal kell megküzdeniük, és milyen lehetőségeik vannak azoknak, akik eltérnek a konfekciómérettől.

Nincs „átlagos” munkanapom, és pont ezt imádom! – Dián Dóri egy napja

WMN Life – 2022.09.29. – DD

„Az egyetemen is inkább a tévés vonal érdekelt, és valamikor az első év végének környékén hagyhatta el a számat hangosan is a mondat: az biztos, hogy soha nem leszek cikkeket gyártó újságíró. Aztán tessék, most itt vagyok” – Dián Dóri

Mikor öregedtem túl a gyerekemet? – Generációs szakadékban élem az életem

WMN Life – 2022.09.29. –

Ági fiatalon szült, most is fiatal, mégis úgy érzi: kamasz fiával nemhogy szakadék, hanem lassan egy Mariana-árok húzódik köztük, amit minden jószándék ellenére nem könnyű betömni…

Sosem volt férje, de papíron nyolcszor házasodott, hogy segítse a menekülőket – Karig Sára példamutató életéről

WMN Life – 2022.09.29. – HFB

Karig Sáráról nincs iskola, de még egyetlen utca sem elnevezve. Pedig a holokauszt alatt életeket mentett, majd hat évig szenvedett egy szibériai munkatáborban, miután lebuktatta az 1947-es kékcédulás választási csalást. Igazi polihisztor volt, az élete pedig erkölcsi iránytű.

A szélsőjobb trójai falova: A női politikus, aki történelmet ír, de nem hoz változást

WMN Life – 2022.09.28. – MD

Az „első női miniszterelnök” vagy az „első női köztársasági elnök” nem mindig az a nőjogi ikon, akinek elsőre tűnik. Mielőtt ünnepelni kezded, tudd meg, mi az, amit valójában képvisel, és mi történik az országában.

Anyaságom „kis faluja” – Így építhetünk magunknak segítőhálót a gyerekneveléshez

WMN Life – 2022.09.27. – HV

„Ahol nagy a szükség, közel a segítség.”

„Semmi nincs az életemben, amiért bocsánatot kellene kérnem” – Íme, Olaszország első női miniszterelnöke, Giorgia Meloni

WMN Life – 2022.09.27. – GyD

Hát, Olaszországban sem lesz könnyű melegnek, feministának, nem kívánt terhesnek vagy bevándorlónak lenni…

Egyre több kamasz bántja saját magát a neten – Figyelj oda a digitális önsebzésre!

WMN Life – 2022.09.27. – MD

A közösségi média elterjedése az önkárosítás új típusait hozta magával. Már nemcsak a fizikai világban probléma a vagdosás, hanem az online térben is nyirbálhatja valaki a saját identitását. Összefoglaltuk, mit érdemes tudni a jelenségről.

< 1 2 3 4 5 6 7 >