WMN Life
WMN Life

Soha többet bolti kenyér! – Recept lustáknak

WMN Life – 2017.06.24. – Zzs

A jó kenyeret alapvetésként kéne kezelni, ehhez képest a mai napig nehéz hozzájutni. Úgyhogy itt egy recept, amitől garantáltan sikert sikerre halmozol.

Dédike mosolya kinyílik

WMN Life – 2017.06.23. – FP

„A fehér, pihés hajról sem lehet sejteni, micsoda szőke fonatként csorgott le a dédi hátán lánykorában. A dédipapa hét évig udvarolt neki, úgy megbabonázta a hajörvény.”

„Van-e benned elég fájdalom, hogy elénekeld” – avagy: a fiatalság dicsérete

WMN Life – 2017.06.23. – KÉV

Mint ifjúsági könyvek szerzőjének, gyakran felteszik nekem a kérdést az író-olvasó találkozókon: mit kell tennie valakinek ahhoz, hogy íróvá váljon? Erre nyilván egy csomó mindent mondhat az ember, hogy kitartás, sok türelem, sok gyakorlás... és így tovább, a lényeg mégis az: élni kell. mindent mondhat az ember, hogy kitartás, sok türelem, sok gyakorlás és így tovább, a lényeg mégis az: élni kell. ”

Köszi mindent, srácok! – Búcsú a végzős osztályomtól

WMN Life – 2017.06.23. – WMN

„Volt, hogy nagyon csúnyán elbántatok velem, gonoszkodtatok, és azt éreztem, nem bírom tovább. Olyankor az segített, hogy elképzeltem, milyenek lesztek akkor, amikor majd az érettségire készültök. Amikor majd akkorák lesztek, mint most. És az megnyugtatott.”

Jól vagy? – Beszélgetések szexről, szabadságról, szerelemről

WMN Life – 2017.06.22. – MD

„Miközben ezt írom, azon gondolkodom, hogy nem túl banális igazságok-e ezek? Nyilván nem teszünk magunk ellenére dolgokat; szeretünk enni, jókat röhögni, szexelni, és nem fogunk ellenállni a kísértésnek, ha ezt meg is tehetjük. És mégis rengetegszer látom, hogy milyen könnyű erről a triviálisnak tűnő »hüvelykujj szabályról« elfeledkezni. ”

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.