WMN Life
WMN Life

Állati történetek: 10 eset, amikor állat mentett embert

WMN Life – 2022.05.21. – DD

Egy háziállat jelenléte olykor szó szerint is életmentő lehet. De van, hogy a segítség onnan érkezik, ahonnan nem is számítanál rá. Olvassátok el ezt a tíz fantasztikus történetet állatok hőstetteiről:

Al Ghaoui Hesna: Amikor az ember saját magán teszteli az elméletét (egy világhírű pszichológus segítségével) – Hesna amerikai naplója

WMN Life – 2022.05.21. – AGH

Hesna amerikai utazásának egyik csúcspontja, amikor találkozott Elliot Aronson világhírű amerikai pszichológussal. De odáig hosszú út vezetett. Megérkezett az ösztöndíjas riporter amerikai naplójának legújabb része, olvassátok:

Ostoba k.rva, zsidó k.rva, vén k.rva… – Milyen k.rva nem voltam még?

WMN Life – 2022.05.20. – WMN

„Számtalan szóbeli bántalmazás ért már teljesen ismeretlen férfiaktól életem során. Tegye fel a kezét, akit nem!” – írja vendégszerzőnk, aki most kicsit besokallt. De csoda? „Egy nő egyedül egy kocsiban, az utcán, a boltban de tulajdonképpen bárhol céltáblájává válhat a férfi agressziónak, a verbális abúzusnak.” Fogadjunk, veled is történt már hasonló.

Mások unalmas embernek tartanak? – Így tudod meggyőzni őket az ellenkezőjéről

WMN Life – 2022.05.20. – KC

A világból ki lehet kergetni a semmittevéssel? Nem bírod elviselni az unalmas embereket? És mi van, ha téged tartanak annak?

Ezért óriási baj, hogy közel két évig egyáltalán nem volt látogatás a börtönökben

WMN Life – 2022.05.20. – WMN

A látogatási tilalmat akkor sem oldották fel, amikor más intézményekbe már be lehetett menni. Ez pedig sem az elítélteknek, sem a családtagoknak, sem a közösségnek nem tett jót. A Fogvatartottakat és Családjukat Képviselő Csoport vendégposztja.

Gyakran észre sem vesszük, úgy büntetjük magunkat – De származhat-e ebből bármi jó?

WMN Life – 2022.05.19. – MZS

Annak ellenére, hogy ma már viszonylag ritkán látunk embereket, akik a nyilvánosság előtt korbácsolják magukat, mégis rengetegen vannak, akik egy-egy megszegett ígéret vagy elhibázott döntés után úgy érzik, ha nem is a középkorra jellemző mértékben és eszközökkel, de büntetést érdemelnek.

„A műanyag gombokat annyira rosszul viselem, hogy már hánytam is tőlük!” – Ezektől a dolgoktól irtózunk leginkább

WMN Life – 2022.05.18. – SzAE

Van olyasmi a földön, amitől valaki valahol ne viszolyogna? Nagyon úgy tűnik, hogy nincs.

Beszélni is szeret, de hallgatni is tud – Létezik személyiségtípus az introvertált és az extrovertált között is

WMN Life – 2022.05.18. – GyD

Ha eddig úgy érezted, rád sem az extrovertált, sem az introvertált karakterjegyek nem jellemzők, most megmutatjuk, te melyik személyiségtípusba tartozhatsz!

< 1 2 3 4 5 6 7 >