WMN Life
WMN Life

Selyemsál

WMN Life – 2017.03.26. – ME

Este nyolckor kinyílik az áporodott kocsma ajtaja, a gyári munkások közé belibben egy elegáns nő hófehér selyemsállal. Egy pohár vodka és egy férfi bontakozik ki a cigarettafüstben... Lassú, lélegzetelállítóan szép mondatokra készüljetek!

Fogyókúrázók titkos naplója – 5 nap az éhhalál szélén

WMN Life – 2017.03.26. – FP

„Az éhségtől gyenge vagyok és agresszív. A munkába magammal viszem azt a sortot, amibe bele akarok férni, hogy tudjam, miért szenvedek. Mindenkivel kötözködöm, a főnökömet nyakkendős zsarnoknak, a barátnőmet gonosz árulónak, a portást sunyi börtönőrnek nevezem. Az összes kollégámmal veszekszem, a pasimra rácsapom a telefont.”

Íme, az álomkert – és a rögös valóság

WMN Life – 2017.03.26. – Zzs

Sokan úgy gondolják, hogy kertes házban élni öröm és boldogság, pedig nem is tévedhetnének ennél nagyobbat. A kert ugyanis nem magától lesz olyan mint Versailles, de még egy közepesen lepukkant budapesti közpark szintjét is csak komoly munkával lehet létrehozni.

A nő, aki befőttesüvegben tartja a szemetet – Bea Johnson Budapesten

WMN Life – 2017.03.24. – KJ

A „szemétkirálynő” az előadásában gyakorlatilag egy olyan szabályrendszert mutatott be, melyet könnyű követni, és mindenki számára akadnak benne megvalósítható apróbb lépések.

„Nincsen nekem vágyam semmi, Alain Delon szeretnék lenni!” – Beszélgetések szexről, szabadságról, szerelemről

WMN Life – 2017.03.23. – MD

„Szerintem a vágy olyan, mint a növények. Vagy kinő minden résből, ahol nem kellene, vagy nekünk kell neki ebben segíteni.”

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.