Videó
Videó

DTK átült az anyósülésre – Elviszlek magammal 100. adás

Videó – 2018.05.23. – DTK

Szerintünk nagyjából erre mondják azt, hogy „akasztják a hóhért”. Itt a kereken századik (!) Elviszlek magammal, az anyósülésen DTK-val. Aki kérdez: Szily Nóra.

A konyhában a helyünk? Inkább: a konyhánkban a helyetek! – ÚJ MŰSOR!

Videó – 2018.05.21. – WMN

Gyertek velünk beszélgetni, vitázni, enni-inni a WMN konyhájába! Vár benneteket DTK és Fiala Borcsa, na és vendégeik. Dőlj hátra, kapcsolj ki minden mást, itt az első adás: Konyhában a helyünk! Étel. Ital. Férfi. Nő.

Lajkó Félix: „Nem híres szerettem volna lenni, hanem jól játszani. De híres lettem, és még mindig nem jól játszom” – Elviszlek magammal

Videó – 2018.05.16. – DTK

Nem könnyű ember, nem szívesen beszél magáról (vagy bármi másról), megnevettetni sem egyszerű. DTK-nak sikerült – mondjuk, meg is dolgozott érte. Elviszlek magammal: Lajkó Félix.

Papp Gergő „Pimaszúr”: „Meg kellett menteni a házasságunkat” – Elviszlek magammal

Videó – 2018.05.09. – DTK

Magát is meglepte, mennyire megnyílt DTK kocsijában. És nemcsak arról beszélt, hogy az utolsó pillanatban mentették meg a házasságukat Judittal, hanem arról is, hogy milyen mély válságba került, miután véget ért a Pimaszúr-tévéműsor. Ha szeretitek, azért nézzétek meg, ha nem szeretitek, akkor meg azért. Elviszlek magammal, Papp Gergő.

Hozleiter Fanny Mosolyka: „Nem lehet mindig azon pörögni, hogy hú, már csak ennyi van hátra az életemből” – Elviszlek magammal

Videó – 2018.05.02. – DTK

Hogyan lehetséges úgy élni, hogy 15 éves korod óta tudod: akár a mai nap is lehet az utolsó? Életről, halálról, flörtölésről, fájdalomról és továbblépésről, az Elviszlek magammal e heti vendége, Hozleiter Fanny Mosolyka.

< 1 2 3 4 5 6 7 >