További videók
További videók

Exkluzív videóinterjú a méltó halál lehetőségéért küzdő dr. Karsai Dániel alkotmányjogásszal

További videók – 2024.01.18. – KC

Dr. Karsai Dániel ügye mindenki számára ismerős lehet az elmúlt hónapokból. Az ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogásszal most Krajnyik Cintia egyórás exkluzív, vágatlan videóinterjúját láthatjátok, melynek minden egyes pillanata fájdalmasan őszinte, minden tabut mellőző, és amelyben Karsai egy eddig nem ismert arcát is megmutatja.

„A médiában az az érték, ami ríl” – Korszak Miller Dáviddal és Turai Barnával

További videók – 2022.08.04. – NyL, TM

A Korszak egyik talán legszerethetőbb adása ez, amit nemcsak az érdekfeszítő és releváns téma, de már pusztán Turai Barna és Miller Dávid energiája miatt is érdemes megnézni, függetlenül attól, hogy a Z generációt erősíted-e, vagy csak szeretnél többet megtudni arról, hogy kik alakítják a média jövőjét.

„Hibázni full oké és a pánik is oké” – Itt az újabb Korszak-epizód arról, hogy a Z generáció hol helyezi el magát a világban

További videók – 2022.07.21. – WMN

A Korszak új epizódjának vendégei kanyargós úton jutottak el a zenei pályára, egyikük a bohóciskolát hagyta ott miatta, másikuk a pingpongasztalt. De vajon a Z generációs zenészek hogyan inspirálódnak, milyen karrierutakban gondolkoznak és terveznek-e külföldön is bemutatkozni? A legújabb Korszak videóból kiderül. Nyáry Luca és Taraczky Mila kérdezi Szalai Annát és Halász Kolos Co Lee-t.

„Az egész generációnk melatonintermelődése szét van b.szódva” – Itt a Korszak új epizódja a Z generáció lelkiállapotáról

További videók – 2022.07.07. – NyL, TM

A Korszak második adásának vendégei, Stumpf Emese, a Dívák című díjnyertes dokumentumfilm egyik főszereplője, valamint az elismert művészetterapeuta és drámainstruktor, Szendrey Gitta, akikkel Nyáry Luca és Taraczky Mila a Z generáció lelkiállapotáról és mentális egészséghez való hozzáállásáról beszélgetnek.

„Nem vagyok komfortos azzal a képpel, amit online alkotok a világomról” – Indul a Korszak Nyáry Lucával és Taraczky Milával (PREMIER)

További videók – 2022.06.23. – NyL, TM

Új beszélgetős műsorral bővül a WMN csatornája, és ezúttal a Z generációé a főszerep!

Nem mondod?! – Szentesi Szandra vlogja 5. rész: Humor? Alap!

További videók – 2021.07.30. – SzAE

Nem mondod?! Ez már az évad utolsó előtti része? Bizony ám, úgyhogy élvezzétek ki minden percét!

Nem mondod?! – Szentesi Szandra vlogja 4. rész: Gyermekvállalás

További videók – 2021.07.23. – SzAE

A 4. Nem mondod?!-epizód a gyermekvállalás témáját járja körbe. Tudjuk, hogy látni akarod.

< 1 2 3 4 5 6 7 >