Videó
Videó

Básti Juli: „Aki szeret, az így is szeret, aki nem szeret, az ezután se fog” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.03.29. – DTK

Amikor a rajongó és a rajongás tárgya ennyire jól megtalálja a közös hangot, abból valami egészen szuper dolog képes kisülni. DTK elvitte magával Básti Julit, akit – szerintünk – régen láthattál ennyire felszabadultnak.

Hajnóczy Soma bűvészvilágbajnok: „Az emberek szeretnek hinni a csodákban” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.03.22. – DTK

Ezt a fiút egyszerűen jó hallgatni. Akkor is, ha épp nem varázsol.

Borbás Marcsi: „Azért fordítottam ennyi energiát a karrieremre, hogy ne bolonduljak bele, hogy nincs gyerekem” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.03.08. – DTK

„Borbás Marcsi iszákos, Borbás Marcsinak nyolc gyomra van, Borbás Marcsinak azért nincs gyereke, mert karrierista, Borbás Marcsi öregszik" ... Na, ezeket hagyjuk. Itt van helyette egy igazán őszinte, tabumentes beszélgetés – az igazi Borbás Marcsival.

Bálint gazda: „Ismerem a természet törvényeit, föl vagyok készülve a végre” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.03.01. – DTK

Miről beszélgetnél valakivel, aki két és félszer annyi időt töltött a Földön, mint, te, aki túlélte a fasizmus és a kommunizmus terrorát, és aki ennek ellenére – vagy épp ezzel együtt – képes mosolyogva válaszolni arra a kérésre, hogy miként érinti az idő múlása, a halál közelsége? Bálint gazda végre az Elviszlekben!

Kováts Adél: „Olyan ez, mint amikor az ember várandós, aztán egyszer csak ott van a gyerek” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.02.22. – DTK

Hogyan birkózik meg a színházigazgatással, a társulattal és az otthoni elvárásokkal? Mi mindent tanult most 17 éves, (egykori) koraszülött lányától, Laurától? És ki jelenti az életében a legnagyobb kihívást? DTK vendége a csodálatosan, kívül-belül szép Kossuth-díjas színésznő, a Radnóti Színház igazgatója, Kováts Adél.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.