WMN Ügy
WMN Ügy

„Csapjunk le erre az őrült rezsimre!” – Navalnij özvegye, Julija Navalnaja állhat az orosz ellenzék élére

WMN Ügy – 2024.02.20. – MZS

Oroszország leghíresebb ellenzéki vezetőjének felesége főállású anyaként sokáig kerülte a reflektorfényt, de úgy érzi, férjének börtönbeli halála után nem teheti meg, hogy a háttérben marad.

Kórházi fertőzések: bár évek óta nyomják a vészcsengőt a szakemberek, a helyzet egyre súlyosabb

WMN Ügy – 2024.02.19. – FB

Csak születni, gyógyulni, meghalni ne kelljen ebben az országban. A Direkt36 friss cikkét szemlézzük, amely az eddigi legátfogóbb adatokkal nyújt riasztó képet a kórházi fertőzésekről és a hazai egészségügy állapotáról.

Pottyondy Edina: „Nincs válasz, csak (…) lecseréltek két lélegző golyóstollat” – Riport a tegnapi tüntetésről

WMN Ügy – 2024.02.17. – DD

Több mint ötvenezren álltak ki a bántalmazott gyerekek mellett az Odakint most szörnyek járnak tüntetésen a Hősök terén – riportunk a demonstrációról:

A kegyelmi botrányt követő tüntetéseknek lendületet adhat a rendszer romlottsága miatti undor

WMN Ügy – 2024.02.16. – MD

Még egy tüntetés? Minek menjünk el rá, mi fog változni tőle? Milanovich Domi gyűjtötte össze pszichológiai szempontból, hogy mennyi mindenbe lehet kapaszkodni azért, hogy legyőzzük a tanult tehetetlenséget. Akkor is, ha kevés bennünk a remény.

Negyven felett az iskolapadban: papírhalmozás vagy életstílus? – Ezért érdemes tanulni, akárhány éves is az ember

WMN Ügy – 2024.02.15. – KAd

„A kinyomtatott tételekkel főzök, fürdök, porszívózok. Néha megkérdezem magamtól, hogy kellett-e ez nekem, de a válasz egyelőre egyértelmű.” – Ezért ülnek vissza az emberek negyven felett az iskolapadba:

Szeretetnyelve és missziója: a gondoskodás – Interjú dr. Muszbek Katalinnal, a Magyar Hospice Alapítvány életre hívójával

WMN Ügy – 2024.02.15. – FR

Dr. Muszbek Katalin pszichiáter, a Magyar Hospice Alapítvány, illetve a Hospice Ház életre hívója harminchárom év után, januárban köszönt le orvosigazgatói posztjáról. Miközben karrierje során rengeteg végstádiumú betegnek és családtagjaiknak tette könnyebbé és emberhez méltóvá az elmúlást, maga is óriási küzdelmeken ment keresztül. Filákovity Radojka interjúja:

Tíz évet letagadhat – De miért is kellene letagadnia?!

WMN Ügy – 2024.02.12. – CSA

Nézz ki fiatalnak, de ha annak nézel ki, gyanús vagy. Így mérgezzük magunkat az öregedéssel kapcsolatos rosszindulatú előítéletekkel:

< 1 2 3 4 5 6 7 >