WMN Ügy
WMN Ügy

Két férfi között ideje figyelni a nőre – Kamala Harris lehet az első női elnök az Egyesült Államokban

WMN Ügy – 2024.07.22. – SzÉ

„Lehet, hogy te vagy a sorban az első, de arra vigyázz, hogy az utolsó ne legyél.” Kamala Harris az anyukájától tanulta a mottóját – és viszi is magával, becsülettel. Olyan sok mindenben első, hogy felsorolni is nehéz. És hol van még a vége…

Mózes Zsófi: Még mindig nem hisszük el, hogy egy túlsúlyos nő is elnyerheti a herceg szívét?

WMN Ügy – 2024.07.21. – MZS

Az eltérő testalkatú párok jelenléte a képernyőn messze nem újdonság, különböző méretű emberek gyakorlatilag az emberiség kezdete óta választják egymást partnerül – a képernyőn és a való életben is. És ebben az esetben sem az okoz visszatetszést, hogy a főszereplő párost eltérő testalkatú emberek alkotják, hanem az, hogy egy plus size nő és egy átlagos méretű, izmos férfi van együtt.

Kritikus helyzet a magyar vendéglátásban: „A rendszer úgy van kitalálva, hogy nem lehet jól csinálni”

WMN Ügy – 2024.07.20. – TF

Két gasztronómiához kapcsolódó embert kérdeztünk meg arról, hogy tényleg nagy baj van-e a hazai éttermi szektorban? Kapitány Balázs a Vinozza egyik tulajdonosa és Lévai Zsuzsi, a Halkakas egykori tulajdonosa beszélnek árakról, munkaerőhiányról, szabályozásról és ellenőrzésekről, abúzusról és zsebbe kapott bérekről.

A jászberényi edzőt szexuális abúzussal vádolja egykori tanítványa

WMN Ügy – 2024.07.19. – MZS

A videó, amin a jászberényi karateedző felrúg egy rábízott kisgyereket, egy pillanat alatt járta be az internetet. Az edző korábbi tanítványaival Mózes Zsófi beszélgetett. Egyikük szexuális abúzussal vádolja a férfit.

Ha egy nőt megaláznak, végképp nem elvárható, hogy halott magzatát a kórházra hagyja

WMN Ügy – 2024.07.19. – KK

Megválaszthatja-e egy nő, hogy milyen nemű orvos lássa el? Mindenképp át kell adni szövettani vizsgálatra, boncolásra a halott magzatot? Milyen típusú pszichés támogatásra lenne szüksége az intézmény részéről egy perinatális veszteséget átélő párnak? A terület szakértőit kérdezte Kőrizs Kata.

Filákovity Radojka: Mossák kezeiket

WMN Ügy – 2024.07.18. – FR

Senkinek sincs joga olyan körülmények közé sodorni egy anyát, hogy a kórházi mosdóban legyen kénytelen világra hozni a halott babáját. És senkinek sincs joga elvenni a szülőktől a méltó búcsú lehetőségét.

„Áldozatot hozok, de nem én vagyok az áldozat, hanem az állatok” – Lehet-e állatbarátabb a tojásipar?

WMN Ügy – 2024.07.18. – CSA

A Ketrecmentes Összefogás program keretében az egész Európát bejáró ingyenes, interaktív, virtuális valóságot is felhasználó Az Állatokért – Eurotour 2024 mozgó kiállítás július 24. és 26. között látható a Kopaszi gáton. Ennek kapcsán Zabezsinszkij Annával, az Una Terra Nonprofit Alapítvány programigazgatójával Csepelyi Adrienn beszélgetett.

A spermadonor, aki átverte az anyákat – Több ezer gyereke is lehet a világban

WMN Ügy – 2024.07.17. – BSz

A holland Jonathan Jacob Meijer 10 év alatt 11 spermabank közvetítésével 102 gyerek biológiai apja lett – ami már önmagában törvényellenes, hiszen a holland szabályozás szerint egy férfi csak egyetlen spermabanknak adományozhat, és legfeljebb 25 gyereke születhet. De van ennél nagyobb baj is.

< 1 2 3 4 5 6 7 >