WMN SZEX
WMN SZEX

„Ami benned van, az az univerzum teremtő ereje” – Férfiak, akik szándékosan nem ejakulálnak

WMN SZEX – 2021.07.17. – FB

„Személyes célom: 12 év ejakuláció nélkül.”

Dolgok, amiket nem tudtunk a prosztatáról – Állítólag ez a férfiak G-pontja

WMN SZEX – 2021.07.08. – TF

Prosztata: a szerv, aminek a betegségeiről többet tudunk, mint az egészséges működéséről. Rendhagyó biológiaóra következik, amiből az is kiderül, hogy a nők G-pontjához hasonlítva miért nevezik P-pontnak is a prosztatát.

„Mintacsalád vagyunk… és megőrülünk a hármas szexért” – A legnépszerűbb szexuális fantáziák

WMN SZEX – 2021.07.03. – SzAE

Az emberek 97 százaléka elképzelt már valamilyen szexuálisan izgató jelenetet. Nyolcvanhét százalékuk legalább heti egyszer teszi ezt, 52 százalékuk pedig naponta egyszer. A válaszok alapján a hármas szex abszolút a legnépszerűbb, ez túlzás nélkül mindent visz.

„Minek öltözöl szexin, ha nem akarsz semmit?” – Élet aszexuálisként

WMN SZEX – 2021.06.14. – FB

„Az aszexualitás nem azt jelenti, hogy az illetőnek nincs libidója, ne lenne képes orgazmusra, ne vonzódhatna másokhoz, ne születhetne benne vágy, vagy ne eshetne szerelembe.” Hanem:

Addig örülj, amíg téged kérdez! – Hogyan beszélgess a gyerekekkel a szexről?

WMN SZEX – 2021.06.12. – WMN

A szex témája idővel minden gyerek életében felmerül, fontos tehát, hogy tudjuk, mikor, és hogyan beszélgessünk a csemeténkkel róla. Ám csak akkor tudunk a szexhez egészséges mentalitással hozzáálló gyerekeket nevelni, ha a saját testünkkel és szexualitásunkkal kapcsolatban is tisztába kerülünk.

Magányosan maszturbáló kanapészörnyekké válik az ember a szextechtől – vagy a segítségével akár ki is teljesedhet a szexualitás?

WMN SZEX – 2021.05.25. – MK

Átveheti-e vajon a virtuális valóság az otthoni-iskolai szexuális felvilágosítás szerepét? Kínálhatja-e egészségesebb alternatíváját az internetes pornóoldalakról való tájékozódásnak? Szakértőt kérdeztünk.

Alulértékelt szervünk, ami mégis a monogámia kulcsa tud lenni – A nyelv

WMN SZEX – 2021.05.23. – TF

Tóth Flóra újabb, szexuális tekintetben is érintett szervről gyűjtötte össze a legfontosabb és a legizgalmasabb infókat: a nyelvről (és kicsit az ajkakról). Olvassátok figyelmesen, hogyan jut el szinte egyetlen nyelvcsapással a csókolózástól a herezacskók nyalogatásáig!

„Partnereink nem a tulajdonaink, csak kölcsönben vannak nálunk” – A megcsalás vetületei

WMN SZEX – 2021.05.17. – SzÉ

Nem annyira új szerelmet keresünk, hanem inkább önmagunk egy másik, új verzióját, amikor hűtlenségre adjuk a fejünket.

< 1 2 3 4 >