WMN Otthn
WMN Otthn

Gyárfás Dorka: 5 tárgyam, 5 történetem

WMN Otthn – 2021.12.04. – GyD

Dobozok, amiknek nem lehet ellenállni, a gyerekkor elsuhanó árnyéka, és a múzsa, ami az alkotást segíti… ezek Gyárfás Dorka kedvenc darabjai az otthonában.

A lakásfelújítás olyan, mint a szülés: közben nem jó, de utána jó lesz!

WMN Otthn – 2021.05.17. – TF

A lakásfelújítás az a dolog, amiről mindenkinek van legalább egy rémtörténete… de azért tündérmesékből sincs hiány. Csepelyi Adrienn és Fiala Borcsa az OTP Bank szakértőivel beszélgettek felújítási lehetőségekről, támogatásokról és persze arról, hogy kinél mit találtak a falban, és milyenek a szomszédok.

Nagy lélek kis helyen: gyakorlati tippek miniatűr konyhához és fürdőhöz

WMN Otthn – 2021.04.27. – CSA

Ezeket a tippeket az élet írta: a szerző ugyanis öt négyzetméteren rendezett be egy pöpecül felszerelt konyhát – ÉS egy fürdőt-vécét is. Láttuk, működik, és gyönyörű, szóval mi hiszünk neki!

Turbózd fel, alakítsd át, keltsd új életre! – Pénztárcabarát ötletek lakásfrissítéshez

WMN Otthn – 2021.04.22. – CSA

Elvitte a Covid a felújítást, de nagyon igényelnél valami kis megújulást a lakásodban? Itt van néhány ötlet, hátha neked is eszedbe jut valami formabontó a segítségükkel!

Legyen eszed, ne az utcát fűtsd!

WMN Otthn – 2021.04.16. – CSA

Te csak egy új ablakot akartál, de NAV-behajtás lett a vége… A jó szigetelés fontos, de nem mindegy, hogyan csinálod! Tippek és ötletek felújítóknak.

Lakást vennél? Felújítanál? Íme, a 6 legfontosabb kérdés, amit föltettünk a témában - és a szakértők válaszai

WMN Otthn – 2020.11.17. – DD

Fiala Borcsa a Hello, Otthon! című kerekasztal-beszélgetés keretein belül olvasóink lakásvásárlással, -felújítással, hitelfelvétellel kapcsolatos kérdéseit tette fel az OTP szakértőinek. Íme, a legfontosabb tudnivalók:

A csempefestés nem ördögtől való, ha nincs pénzed teljes felújításra!

WMN Otthn – 2020.11.15. – WMN

Ha most jöttél rá, hogy nem szereted a fürdőszobai csempét, de nem költenél teljes felújításra, akkor csak kövesd JUDITU tanácsait!

„Az otthonunk az elsődleges territóriumunk” – Hogyan válassz hosszú távra szerethető fészket magadnak?

WMN Otthn – 2020.11.02. – FB

Az embernek rengeteg szempontot kell mérlegelnie, ha egy olyan hatalmas, anyagilag is megterhelő, igazán hosszú távra szóló projektbe vágja a fejszéjét, mint a lakásvásárlás. Mi az, ami az iskola, a munkahely, az anyagiak, a kialakult vírushelyzet hozta nehézségek és követelmények, vagy épp a személyisége, és a család szerkezete tekintetében a legmegfelelőbb?

< 1 2 3 4 5 6 7 >