D. Tóth Kriszta cikkei

Borbély Alexandra: „Azt mondtam, abbahagyom, nem leszek többé színésznő” – Elviszlek magammal

Videó – 2018.01.17. – DTK

A legjobb európai színésznő díja után, – Oscar-díj jelölések előtt – kettős identitásról, türelmetlenségről, nemzetközi karrierről, az emberekről, akik mellette voltak és vannak, na meg arról a bizonyos zokogós díjátvételről. Az Elviszlek magammal e heti vendége: Borbély Alexandra színésznő.

Rezes Judit és Szabó Győző: „Győző nem az esetem, de dolgoztunk rajta” – Elviszlek magammal

Videó – 2018.01.10. – DTK

Van abban valami felszabadító, ahogy Rezes Judit és Szabó Győző felszakította a régi sebeket, és színpadra gyúrta azok tartalmát. Új, közös, a saját párkapcsolatukról szóló darabjuk kapcsán kettejükről beszélgetett velük DTK az Elviszlek idei első epizódjában.

D. Tóth Kriszta: Ha fészbukom van, hol az élet?

WMN Life – 2018.01.08. – DTK

Ha életem van, hol a fészbuk?

Winona visszatért! – Az egyik legjobb dolog, ami 2017-tel történhetett

Kult – 2017.12.30. – DTK

Éljen a Winonaszánsz! Az X generáció megesett, fekete szemű angyala, az örök kívülálló visszatért. Hallelujah, köszönjük, 2017!

Pásztory Dóri: „Aki nem értékeli az eredményeinket, az csináljon végig egy hetet egy paralimpikonnal” – Az én életem, az én döntésem

WMN Szpsg – 2017.12.29. – DTK

Hogyan reagáltak annak idején a szülei, amikor kiderült, hogy végtaghiánnyal született? Mitől félt, mielőtt ő maga anyuka lett? Mivel sokkolta egy nővér megjegyzése a kórházban szülés után? Szerinte minek köszönheti a két paralimpiai aranyérmét? És hogy érinti, ha kevesebbnek gondolják őket, mint az olimpikonokat? Az én életem, az én döntésem: Pásztory Dóri.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.