D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 544 db cikk

Janicsák Veca: Egy nagyon sérült, mindenkinek megfelelni akaró kislány voltam – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022. szeptember 28. – DTK

Janicsák Veca a közönség szeme láttára vált a címben (saját maga által) megfogalmazott szeretetéhes, sérült kamaszlányból felnőtt nővé. Egy még mindig csak 32 éves nővé, aki túl van rákdiagnózison, méheltávolító műtéten, mélyvénás trombózison, egy váláson és egy kőkemény szembenézésen az egész életét végigkísérő apahiányon. És minderről nyíltan beszél. Ő az Elviszlek magammal e heti vendége.

Sterczer Hilda: Zsolt nem jön vissza, és nekem itt van szükségem egy párra – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022. szeptember 21. – DTK

Olyan sokkal több ez az ember annál, mint hogy egy életen át „Erőss Zsolt özvegyeként” hivatkozzunk rá! Tele van szenvedéllyel, lendülettel, ötlettel, humorral, szeretettel és ambícióval. Miért fontos neki, hogy kilenc évvel a legendás hegymászó halála után végleg levegye magáról az „ország özvegye” fátylát, miért kellett ehhez egy mozifilm, és mi van az újjászületés után? Erről is beszélgetett DTK az Elviszlek magammal e heti epizódjában Sterczer Hilda hegy- és falmászóval, a Hópárduc Alapítvány vezetőjével. Nézzétek meg:

Cserhalmi György: „Én megtanultam ezt a betegséget, és amikor rám került a sor, már tudtam kezelni” – Elviszlek magammal ÉVADPREMIER

Elviszlek magammal – 2022. szeptember 14. – DTK

A demokrácia a kocsmában lakik, Isten pedig a fűszálakban. A gyerek bejön szobába, a szövegkönyv repül a sarokba. A halálos betegség nevét nem mondjuk ki, hatásait derűsen bosszankodva viseljük, és élünk, élünk tovább, mert élni akkor is jó, ha tele van veszteséggel. Cserhalmi György mesélt magáról DTK-nak az Elviszlek magammal őszi évadának premierjében… mi pedig legszívesebben egész este ezt hallgatnánk.

„Módszeresen feltéptem az összes sebemet” – Exkluzív interjú Julianna Margulies színésszel

Kult – 2022. július 27. – DTK

Amikor egy világsztár exkluzív interjút ad, az ember sok mindenre számít… de ilyen elképesztő nyíltságra és természetességre nem. Julianna Margulies színész D. Tóth Krisztával beszélgetett gyerekkori traumákról, szülői minták felülírásáról, (ön)bántalmazásról, otthonkeresésről és megbocsátásról. Nem mindennapi találkozás volt!

Tom Cruise, az ember, aki 60 éve a saját tüzében ég – Rendhagyó születésnapi portré

Kult – 2022. július 3. – DTK

Született július harmadikán. Hatvan évvel ezelőtt. És micsoda hatvan év volt ez! Tom Cruise Hollywood megkerülhetetlen, ellentmondásos, izgalmas alakja, akiről D. Tóth Kriszta írt cikket. Trigger warning: születésnapi, de nem feltétlenül rajongói.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség