D. Tóth Kriszta cikkei

Fischer Iván: „Nem tudunk felhőtlenül örülni egymás sikerének” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.11.15. – DTK

Miért érzi úgy, hogy bevándorlóknak kell Kakaókoncertet tartania? Mit szólnak a Budapesti Fesztiválzenekar tagjai vezetőjük közéleti nyilatkozataihoz? Miként lehet kordában tartani egy száztagú művészegyüttest? Mit kezd azokkal, akik a BFZ alapításakor egy kanál vízben meg tudták volna fojtani őket? És mi a helyzet magyar nemzeti büszkeséggel? Itt a friss elviszlek, és benne Fischer Iván Kossuth-díjas karmester.

D. Tóth Kriszta: Elég.

Ügy – 2017.11.13. – DTK

Tükör. De még milyen.

Marsalkó Dávid „Halott Pénz”: „Haszontalannak érzem magam, ha nem csinálok egyszerre ötven dolgot” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.11.08. – DTK

Mennyit változtat a siker egy nyurga, gátlásos, vörös hajú fiún? Hogyan lesz egy hétéves, a zeneiskolából eltanácsolt gyerekből az ország egyik legnépszerűbb hiphop előadója? És vajon meddig kísért egy zenészt egy-egy jellegzetes dalszöveg? „Segges csávóságon” túl, Arénakoncerten innen: az Elviszlek magammal vendége: Marsalkó Dávid, a Halott Pénz zenekarból.

Dolák-Saly Róbert: „Azonnal tudtam, hogy most találkoztam a gyerekem leendő anyjával” - Elviszlek magammal

Videó – 2017.11.01. – DTK

Egy piros lámpánál, az autóban (de nem ebben) jött rá, hogy az apaság óriási buli lesz - és tényleg az lett. Dolák-Saly Róbert tőle egészen szokatlan nyíltsággal beszél a családjáról, a be nem teljesült külföldi zenészkarrierjéről, és arról, hogy miért nem gondolta volna, hogy a "kutyoid" Boborjánból ekkora siker lesz.

„Itt nincs kakaskodás” – Ismerd meg azt a három nőt, akik elhozták Budapestre Hollywoodot

Kult – 2017.10.28. – DTK

Jennifer Lawrence, Hugh Jackman és Jeremy Irons után magyar színészekkel magyar filmet forgatott az egyik legsikeresebb budapesti producercég. De mitől működik ennyire jól együtt három erős nő, és vajon lehet-e gátlástalan taposás és mutyizás nélkül is sikeres produkciós céget vezetni Magyarországon? Ráadásul három nőnek...

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.