D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta újságíró, szerkesztő, riporter, a WMN alapítója. Az Elviszlek magammal videósorozat és a Beszélnünk kell! podcast műsorvezetője, ilyen minőségében vannak mindenféle díjai. De ennél fontosabbnak érzi, hogy csaknem húsz év „intézményes újságírás” után kis irodalmi kitérővel megalapította saját, független médiavállalkozását, ahol jelenleg is ügyvezetőként és tartalomigazgatóként dolgozik. Vágya, hogy két korábbi regényéhez a belátható jövőben egy harmadik is csatlakozhasson. Érdeklődési körei: élet, kult, ember.

D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 633 db cikk

„Augusztusban talán Anastaciáról is le tudok kapni egy napszemüveget” – Élet a sikerfesztivál mögött

Kult – 2024. június 22. – DTK

A 12 éves Paloznaki Jazzpiknik Magyarország egyik legsikeresebb független fesztiválja. Az alapító, Valde Orsolya pálya- és életútja pedig önmagában is megrázó és felemelő, a magyar „Glastonbury” születés- és fejlődéstörténetével együtt pedig egyedülálló olvasmány.

Détár Enikő: „Az életösztön erősebb volt bennem” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024. június 19. – DTK

40 éve van a színpadon, nyolc évig mindennap feltűnt az RTL Klub képernyőjén egy sztármagazin műsorvezetőjeként, és neki is „bérlete volt” a bulvárlapokba, hiszen volt férjével és gyerekei apjával, egyben színészkollégájával Rékasi Károllyal, az akkor divatos szóhasználat szerint igazi álompár voltak. De mindez csupán a felszín. Détár Enikő életének kevésbé látható része igazi hullámvasút. Ő az Elviszlek magammal évadzáró epizódjának vendége.

„A pornó olyan, mint a versenysport” – Kiara Lord felnőttfilmes színésznő

BREAKOUT ROOM – 2024. június 16. – DTK

A Breakout Room podcast e heti epizódjában D. Tóth Kriszta Kiara Lord felnőttfilmes színésznővel beszélgetett a pornóipar egyéni és társadalmi hatásairól, a szexmunka megítéléséről, a Katalintól Kiaráig vezető útról, valamint a szexhez és a szakmájához fűződő viszonyáról.

„Fiatalok vagyunk, naprakészek vagyunk, tettre készek vagyunk” – itt vannak a Visa She’s Next pályázat győztesei

WMN Life – 2024. június 13. – DTK

Öt női vállalkozó nyert egyenként kétmillió forintot és egy éven át tartó mentorálást a Visa She’s Next pályázatán. A tíz döntős egy nagyszabású gálán mutatkozott be élőben a szakmai zsűri előtt. A program nagykövete idén D. Tóth Kriszta volt, és a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is ott volt a zsűritagok között is. Most pedig bemutatja nektek az idei győzteseket.

Barabás Lőrinc trombitaművész: A kelet-európai nyomasztás is tud hiányozni az embernek – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024. június 12. – DTK

Végtaghiánnyal született, így lett az ország legismertebb trombitaművésze. De lehetett volna belőle paralimpiai úszóbajnok is, ha az élsportot választja a zene helyett. Barabás Lőrinc magára mindig is teljes emberként tekintett, elvégre a szülei is úgy nevelték. És mennyire igazuk volt! Az Elviszlek magammal e heti vendége Barabás Lőrinc trombitaművész, zeneszerző.

< 1 2 3 4 5 6 7 >