Z. Kocsis Blanka cikkei

Összesen: 49 db cikk

„Leginkább magamnak szeretnék megfelelni, és ez lelkileg gyakran megterhelő”

WMN Life – 2023. december 1. – ZKB

„Nemcsak tojást kell tojni, hanem kotkodácsolni is kell” – mondja a Cápák között című műsorból is ismert Balogh Péter (Petya). A befektetővel együtt másokat is arról faggatott Z. Kocsis Blanka, szerintük mi a siker.

Self-date: 5 ok, amiért érdemes magaddal (is) randiznod

WMN SZEX – 2023. november 29. – ZKB

Újabb őrület vagy a legracionálisabb döntések egyike? A self-date, azaz az önmagunkkal randizás koncepciója jóval több az énidő fontosságát hangsúlyozó szemléletnél. De akkor mégis mire jó? Mit tanulhatunk abból, ha saját magunkkal szervezünk kimenőt?

„Anyaként illik utolsó leheletig küzdeni, aztán a feladatba diszkréten belehalni… De az igazság az, hogy nem kell!”

WMN Life – 2023. november 26. – ZKB

Vannak magyar megyék, ahol 100 szülésből 50, és kórházak, ahol 100 szülésből 56 császármetszéssel végződik, amit sokan traumatikus élménynek, kudarcnak élnek meg, a folyamat maga pedig hatással van a csecsemő táplálására, de az anyasághoz való viszonyunkra is. Az biztos, hogy a császáros szülés démonizálása semmiképp nem megoldás, de ezekről a hatásokról beszélni kell.

Csak 14 százalékunk elégedett a munkahelyével – Szakértői tippek sikeres álláskereséshez

WMN Life – 2023. november 21. – ZKB

Eleged van a kollégáidból, szeretnél többet keresni vagy éppen úgy érzed, ideje a teljes karrierváltásnak? Z. Kocsis Blanka annak járt utána, hogyan hangolhatod át magad álláskereső üzemmódba, Szalai Norbert HR generalista pedig elmondja, mire érdemes figyelni az interjúk alatt.

Így fejleszthető a humorérzék

WMN Zizi – 2023. november 19. – ZKB

Mi kell ahhoz, hogy jók legyenek a poénjaid? Ezt is megtudhatod:

< 1 2 3 4 5 6 7 >