Csepelyi Adrienn

Csepelyi Adrienn könnyűzenei újságíróként végzett a Majdnem Híres Rocksuliban, 2008 óta dolgozik kulturális újságíróként és publicistaként. 2018 óta a WMN szerzője. Popfilter című műsora 2017-ben indult a Klubrádióban, 2019 óta podcastként működik a WMN égisze alatt. Junior Prima-díjas, Népszabadság-díjas, Hüpátia-médiadíjas, 2023-ban a Szegénységről Méltósággal Sajtódíj különdíjasa. Számos egyéb online és print lap mellett volt a Népszabadság munkatársa és a Népszava kulturálisrovat-vezetője. Belemenés címmel 2018-ban jelent meg első regénye.

Csepelyi Adrienn cikkei

Összesen: 765 db cikk

Gratulálok, hogy ma is felkeltél! – A hétköznapi elismerések fontosságáról

WMN Life – 2024. június 22. – CSA

Díjak, előléptetések, bónuszok, kinevezések, diploma, vizsga… Biztosan csak ezek azok a dolgok az életünkben, amelyek után hátba kell veregetnünk magunkat és egymást?

Szabad-e utálni Szandit, avagy meddig terjed egy sztár felelőssége

Kult – 2024. június 21. – CSA

Szandi fellépés nélkül vette fel a gázsiját egy rendezvényen. Noha a szerződése szerint járt el, utólag kiderült: ez egy jótékonysági koncert volt, így most népharag zúdul rá. De vajon mennyire jogosan?

Csepelyi Adrienn: Hogyan tévedjünk el két szomszéd falu között?

WMN Otthn – 2024. június 16. – CSA

„Hát itt vagyok a semmi közepén, és még segítséget se tudok hívni, mert mégis mit mondjak? Gyertek értem, itt vagyok a napraforgóban? Út nincs, ne is keressetek?” Csepelyi Adrienn útinaplója úttalan utakról.

Pedro, Pedro, Pedro – Raffaella Carrà örök tündöklése

Kult – 2024. június 15. – CSA

Ki a legjobb Santa Fében? Mindenki tudja, hogy Pedro. De hogy jön egy 80-as évekbeli slágerhez egy mosómedve?

Csepelyi Adrienn: Üzenet a károgóknak, avagy Európa-bajnokság és Szoboszlai-lufi

WMN Life – 2024. június 12. – CSA

A most kezdődő Európa-bajnokság előtt felerősödött a károgók hangja: ők azok, akiket a nyilvánvaló tények sem zavarnak meg, és bármit megtesznek, nehogy örülniük kelljen egy sportsikernek.

< 1 2 3 4 5 6 7 >