WMN Life
WMN Life

Molnár Lamos Krisztina: „Hogyan is hagyhatnék magára egy síró, kétségbeesett embert a váróterem közepén?”

WMN Life – 2020.04.01. – MLK

„Nem tudjuk, mi lesz holnap, és arról sincs fogalmunk, hogy két-három hét múlva mi fog történni, hol leszünk, mi jöhet még? A számok, amiket hallunk, borzasztóak. Számok egy olyan relációban, ahol az egy is túl sok.” Angliában élő ápolónő szerzőnk igaz meséje arról, hogy ő miből merít erőt ezekben a napokban.

Szentkuti Judit: Ami a legjobban hiányzik nekem, amit semmi nem tud pótolni, az az ölelés – Koronanaplók

WMN Life – 2020.04.01. – WMN

„Újragondolva, tudatosan fel kellett építenem a home office-os napjaimat, új napi rutint, új szabályokat kialakítani, és elfogadni, hogy hosszabb időre kell berendezkednem. És elhitetni magammal, hogy nem maradok le semmiről, ha nem ülök 0-24-ben a laptopom előtt a munka miatt, és nem követem percről-percre az aktuális híreket.”

Társas magányban élni – Az elköteleződés-fóbia különböző arcai

WMN Life – 2020.04.01. – RL

„A valódi beszélgetések kerülésével és a romantikus gesztusok elhagyásával mindig marad egy jókora belső tér, ahova nincs bejárása a másiknak – és gyakran saját magamnak sincsen. ”

„Továbbra is a közönséget szolgáljuk ki, csak most nem a színpad körül, hanem futárként” – A koronavírus-járvány hatása a magyar zeneiparra

WMN Life – 2020.04.01. – WMN

A koronavírus-helyzet a művészek mellett sok-sok olyan embert is sújtott, aki a háttérben dolgozik a mi felhőtlen szórakozásunkért. Nekik most gyakorlatilag megszűnt a megélhetésük. És ez még csak a kezdet. Mi lesz velük? És lesznek még vajon idén koncertek, fesztiválok?

Tóth Dominika: „De most még a Harang is csendes” – Koronanaplók

WMN Life – 2020.03.31. – WMN

Kolléganőnk a járvány idejére hazament a szüleihez. Ha szorongós is a hangulat sok szempontból, legalább együtt van azokkal, akiket a legjobban szeret.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast