WMN Life
WMN Life

„Nem engedjük a gyerekeinknek megtapasztalni az éhséget, pedig kellene” – Szoptatás és gyereketetés a pszichológus szemével

WMN Life – 2020.05.28. – TF

Azért sír, mert éhes?! Miért tolja el az ebédet? A múlt héten még szerette a zöldséglevest… Tényleg joghurton fog élni egész életében? Mit csinálok rosszul? Pszichológiai szempontból fontos kérdés az anyatej vagy a válogatósság? Szakértőnk válaszol azokra a gyermek táplálásával kapcsolatos kérdésekre, amelyeket majd minden szülő feltesz magának:

„Ha meg kell védenem magamat, megvédem, mert nem félhetek tőled” – Egy dühös anya levele szeretett, ám undok kislányához

WMN Life – 2020.05.27. – WMN

Amikor a gyerek nyomokban már felnőttet tartalmaz, csak még nem tudja jól használni.

A legjobb tanács friss szülőknek: tegyél magasról a kéretlen jótanácsokra!

WMN Life – 2020.05.27. – TF

„Nem plázába kellene hordani ezeket a gyerekeket” – jegyzi meg a néni »jószándékúan« persze az anyukának szánva. További vicces és kevésbé vicces jótanácsok szülői szemszögből. Meg magyarázat arra, hogy miért voltak a gyerekek a plázában (ami nyilván botrányos).

Molnár Erika: „Szuper vicces, amikor a nevemet sikítozzák” – Koronanaplók

WMN Life – 2020.05.26. – WMN

Íme, a mi csodás irodavezetőnk, akinek most nincs mit vezetnie, ezért már csak az emlékeiből él…

Ami nem öl meg, az megerősít!? – Igaz ez a mondás vagy csak önáltatás?

WMN Life – 2020.05.26. – KAd

Lehet-e a szenvedésnek célja, értelme, akár nyeresége? Vagy ha erősebbé válik az ember egy nehéz időszak után, akkor az nem a szenvedés miatt van, hanem a szenvedés ellenére? Te mit gondolsz erről?

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast