WMN Life
WMN Life

Csak a káposzta jó felmelegítve? Jennifer Lopez és Ben Affleck (lehetséges) válása egy párterapeuta szemével

WMN Life – 2024.05.23. – BSz

Jennifer Lopez és Ben Affleck lehetséges válása kapcsán felmerül a kérdés: vajon bölcs döntés-e visszalépni évtizedek után ugyanabba a folyóba? Geist Klára család- és párterapeutát, szexuálpszichológust kérdeztük.

Kégl Ági: Édesapám halála tanított meg értékelni a pillanatot

WMN Life – 2024.05.22. –

Nem magától értetődő a hála képessége. Gyakorolni kell. De legfőképp: megtanulni jelen lenni a pillanatban, hogy észre tudjuk venni annak értékét.

Bereczki Szilvia: Az égiek helyett önmagamat leltem meg a zarándoklaton

WMN Life – 2024.05.22. – BSz

Szilvia 176 957 lépést, 130 km-t sétált le 4 nap alatt. És noha hitevesztett istenkeresőként indult útnak, az égiek helyett önmagát lelte meg a hajnaltól estig tartó gyaloglásokban. Na meg egy olyan közösségi élményt, aminél mélyebbet talán még sosem tapasztalt.

Tetoválás mentette meg őket a szexrabszolgaságtól – A malakai ellenálló nők története

WMN Life – 2024.05.21. – SzAE

Több százezer ázsiai nő vált a japán hadsereg áldozatává, amikor „vigasznőkként” prostitúcióra kényszerítették őket. Ám egy kis sziget lakói mégis megúszták az elhurcoltatást.

A vasúti sorozatgyilkos-páros, aki Michael Jackson híres dalával készült a vadászatokra

WMN Life – 2024.05.21. – DD

A kriminalisztika történetében ritkának számító sorozatgyilkos párosok egymás szadista hajlamait erősítve ölnek. Így volt ez az angliai vasúti erőszakolókként elhíresült két barát, John Duffy és David Mulcahy esetében is a nyolcvanas években.

A „nagylelkű híres ember” mítosza – Így ne alázz meg másokat a nyilvános ajándékoddal

WMN Life – 2024.05.21. – GySz

A közszereplő, aki akkor ad valamit másoknak, ha közben forog a kamera, valójában nem együttérez és javítani szeretne mások sorsán, hanem a saját dicsfényében akar fürödni, vagy (politikai, gazdasági) hasznot húzna a gesztusból. Ajándékot, adományt adni nagy felelősség.

Az anya a család tartóoszlopa, a nagynéni pedig a jolly joker a kártyapakliban – mégis sokszor elfelejtődik

WMN Life – 2024.05.21. – WMN

A nagynéni ideális felhasználási ideje az a rövid periódus, amikor az anya már ciki, de a barátok még nem veszik át végleges helyüket a családi csúcsragadozók között. Kovács Kriszta Tünde személyes gondolatai a nagynéniségről:

Végignézni csendben, ahogy egy ismerősöd megcsalják – Hallgatni arany, hazudni bűn?

WMN Life – 2024.05.20. – ZKB

Mi számít nagyobb árulásnak? Az, ha a partnered megcsal, vagy az, ha körülötted már mindenki tud róla, csak neked nem szólt senki?

< 1 2 3 4 5 6 7 >