-

1. Automata szénhidrát-kalkulátor
Olyan műszer, amit a zsebemben hordhatok, elég csak ráhelyezni az adott alapanyagot, és máris felismeri, mi az, és azt is, hogy pontosan mennyi szénhidrát van benne. Mit mondjak, rendesen leegyszerűsítené a 160 grammos szénhidrát diétámat.

2. Okoshűtő
Tudom, hogy van jégkockagyáros, meg még annál is tanultabb hűtőszerkezet, na, de olyan van-e, ami megmondja, melyik kaját edd meg, de gyorsan, mert megromlik. Ugye, nincs? Pedig nagyon nagy hasznát venné az emberiség, alig dobnék ki valamit. (Jó hírünk van, Évi: KATT IDE!)

3. Beszélő vibrátor
Hm... milyen klassz lenne vele eldumálgatni egy-egy orgazmus után… vagy előtt. Esetleg közben. Talán még egy cigire is rágyújtana velem a végén.

4. Hazudós mérleg
Most nem a régi mérlegünkre gondolok, ami mindent mutatott, csak a valódi súlyomat nem. Hanem egy olyan szerkezetre, amire ha ráállsz, akkor megszólal, és még a legvacakabb napon is azt mondja neked: csodálatos vagy... és vékony is!

5. Önindító beolvasó
Természetesen nem olyan fajta, ami jól beolvas nekem időnként. Hanem inkább arra gondolok, mennyire király lenne már, ha a naptárunkba felírt teendőket egy szerkezet reggelenként felolvasná. Nem felejteném el a dolgaimat (mert amúgy mindent elfelejtek). Ebből kifolyólag jól jönne egy figyelemzavar-elhárító kütyü is...

6. Otthon használható mini tumordetektor
A leghasznosabb dolog lenne a világon! Megmenekülne az egészségügy, ha végre feltalálnának egy ilyet, rohamosan csökkenne a daganatos megbetegedések száma, mert otthon, egyszerűen, alacsony és egyszeri költséggel mindenki hozzájuthatna az adataihoz. Akár minden egyes nap ellenőrizhetnénk, hogy van-e bennünk aktív rákos sejt. Ha ezt valaki egyszer kifejlesztené, és elérhetővé is tenné az egész világon, mit világon, univerzumban, akkor beáldoznám érte az előző kütyükívánságaimat, sőt: még a mobilomat is!

Pedig az nagy szó.

Szentesi Éva

Valójában egyáltalán nem biztos, hogy a mi Szentesink elképzelései annyira földtől elrugaszkodottak... A jövő már bőven elkezdődött, KATT IDE, ha kíváncsi vagy, hogyan!

 A cikkben szereplő kép a szerző tulajdona.