További podcastok
További podcastok

Az önkétesség lényege, hogy olyan dolgot csinálj, amit szeretsz, különben nincs sok értelme – Komposzt: Ökoanyu podcastja a WMN-en

További podcastok – 2022.05.22. – NRO

Hogy mi az összefüggés a klímaváltozás, a fenntarthatóság és az önkéntesség között? A Komposzt évadzáró epizódjából kiderül, hallgassátok meg:

A víznek nincs alternatívája, és minden liter ivóvíz számít! – Komposzt: Ökoanyu podcastja a WMN-en

További podcastok – 2022.05.08. – NRO

A víz az egyetlen nyersanyag, amit nem tudunk mással pótolni – ha elfogy, az élet véget ér a Földön. Különösen fontos hát, hogy ne pazaroljuk el a bolygó vízkészletét, hiszen a vízhiány már nemcsak a messzi Afrikában probléma, hanem olyan európai nagyvárosban is, mint Barcelona. A Komposzt legújabb adásából kiderül, milyen megoldások vannak erre a globális problémára, és mit tehetünk azért, hogy óvjuk a vizeinket:

Ha valaki nem akar gilisztákkal élni, van más lehetőség is! – Komposzt a komposztálásról: Ökoanyu podcastja a WMN-en

További podcastok – 2022.04.24. – NRO

Végre ez is eljött: Komposzt a komposztálásról! Rengeteg hasznos tanács, trükk és lehetőség hangzik el ebben az adásban, ugyanis nem csak kertben lehet komposztálni!

Háború és környezetvédelem: a légkört telepakoltuk szén-dioxiddal, és nincs tovább – Komposzt: Ökoanyu podcastja a WMN-en

További podcastok – 2022.04.10. – NRO

Az elmúlt hetek egyik legijesztőbb híre volt, amikor az orosz–ukrán háborúban atomerőművek kerültek célpontba. Milyen veszélyt jelent ránk, ha elfoglalják őket? És hogyan lehetne csökkenteni az orosz földgáznak való kiszolgáltatottságot? Végül pedig: hogyan lehetne az energiafelhasználásunkat is tudatosabbá tenni? Nagy Réka, azaz Ökoanyu ezen a héten Perger Andrással, a Greenpeace klíma- és energiakampány-felelősével beszélgetett ezekről a kérdésekről, és az energiaválságra is megoldásokat keresnek:

A legkörnyezetszennyezőbb dolog a világon a háború – Komposzt: Ökoanyu podcastja a WMN-en

További podcastok – 2022.03.27. – NRO

A Komposzt legújabb adásában Nagy Réka Ökoanyu a Vászonzsákoslánnyal, azaz Antal Évával beszélget a vegánságról, a zero waste életmódról, arról, hogy mi a különböző generációk hozzáállása ehhez a témához, valamint arról, hogy mit tehet egy fenntarthatósággal foglalkozó influenszer a háborús helyzetben. Hallgassátok meg, érdemes!

Teljesen fenntartható ruhadarab nincs, csak az, ami nem készül el – Komposzt: Ökoanyu podcastja a WMN-en

További podcastok – 2022.03.13. – NRO

A Komposzt harmadik évada egy olyan témával indul, amit sokan kértetek: a fenntartható divatról beszélget Döbrösi Laurával és Mengyán Eszterrel Nagy Réka, azaz Ökoanyu:

Nem parazitái vagyunk a bolygónak, hanem, mint minden élőlény, a természet részei – Komposzt: Ökoanyu podcastja a WMN-en

További podcastok – 2021.12.23. – NRO

A természet részei vagyunk, és a természet is itt él bennünk – csak meg kell találnunk, hogyan kapcsolódhatunk újra hozzá.

Mindenki megérdemli, hogy egy közösséghez tartozzon – Komposzt: Ökoanyu podcastja a WMN-en

További podcastok – 2021.12.18. – NRO

A jó lakóközösség igazi kincs – mutatjuk, hogyan hozhatod létre a sajátodat:

< 1 2 3 4 >