WMN PWR
WMN PWR

„Ha a nőknek nincs szerepük a technológia formálásában, akkor nem lesz szerepük a jövő formálásában sem”

WMN PWR – 2023.12.17. – KAd

„A sport révén az ember megtanulja: ahhoz, hogy eredményt érjünk el egy területen, sokat bele kell tenni. Akár egy maratoni távba. Akár egy vállalkozásba” – mondja Pálfi Dóra, aki, bár még csupán harmincéves, sikeres üzletasszony, Svédországban él, és az amerikai piacon terjeszkedik lendületesen egy egyetemen kitalált ötletének a megvalósítása révén.

Friedl Zsuzsa: Nem akkor kell magunkkal foglalkozni, amikor baj van, hanem folyamatosan – portréinterjú

WMN PWR – 2023.12.15. – DTK

Hogyan lehet embernek maradni a multivilágban vezetőként, olyan döntések felelősségével a válladon, amelyek emberek ezreinek életére vannak közvetlen hatással? Magyarország egyik legsikeresebb női csúcsvezetőjével, Friedl Zsuzsával beszélgetett D. Tóth Kriszta.

A kutyánktól várjuk azt a szeretetet, amit az emberi kapcsolatainkban nem kapunk meg – Interjú Kubinyi Enikő etológussal

WMN PWR – 2023.11.25. – FR

Kubinyi Enikő munkája során többek közt azt vizsgálja, hogyan és miért váltak egyre népszerűbbé az emberek számára a kutyák. Ismerjétek meg a kutatónőt és izgalmas eredményeit. Kutyabarátoknak kötelező!

„Amikor az ember otthon sem elég, akkor hogyan szeresse önmagát?” – interjú dr. Fekete Andrea orvos-kutatóval

WMN PWR – 2023.10.18. – KAd

Dr. Fekete Andrea nemrégiben az első női professzor lett a Gyermekgyógyászati Klinika több mint 180 éves történetében! Olvassátok el korábbi, tabuk nélküli, megrendítően őszinte interjúnkat a sikeres magyar kutatóval:

„A tudósok jutalma az izgalom, hogy a világtörténelemben elsőként érthetnek meg valamit”

WMN PWR – 2023.09.23. – PZs

Cecilia Payne volt az első nő, aki doktori fokozatot szerzett a csillagászat területén. Bár karrierje nagy részét a Harvardon töltötte, mégis évtizedeknek kellett eltelniük, hogy elismerjék.

Egy ilyen díj után mindenki „megbocsát”, még én is magamnak – Öt győztes, öt gondolat

WMN PWR – 2023.07.04. – DTK

Eddig az egyszemélyes műhelyedben vagy a néhány fős családi vállalkozásodban dolgoztál, aztán egyszer csak egy bevilágított nagyszínpadon találod magad zsűri és közönség, LED-fal és kamerák között. Öt perced van, hogy bemutasd a vállalkozásod, és azt, hogy miben hiszel. Hogy közben mi játszódik le benned? Erről mesél öt kisvállalkozó:

Megvan az öt győztes a Visa női vállalkozói pályázatán!

WMN PWR – 2023.06.23. – DTK

Megvan az öt győztes, ez az öt kisvállalkozás-alapító nő nyerte a kétmillió forint támogatást és az egyéves személyre szabott mentorálást. A WMN alapítója, D. Tóth Kriszta ott volt a zsűriben, ez az ő beszámolója:

A magyar csillagász, aki otthon van a Tejútrendszer fiatal csillagai között – interjú Kóspál Ágnessel

WMN PWR – 2023.06.17. – FR

A tudományos kutatás nem egyik izgalmas felfedezés a másik után, hanem kemény munka, sok kudarcélmény, rengeteg nem kívánt feladat, és még komoly lemondás is – mondja a szakmájában valódi rocksztárnak számító Kóspál Ágnes.

< 1 2 3 4 >