Gyurkó Szilvia cikkei

Mit tehet meg a tanár dolgozatíráskor, és mit nem? Na és a gyerek?

Ügy – 2017.09.19. – GySz

Mihez van joga a tanárnak dolgozatíráskor? És a gyereknek? Na és a szülőnek?

Védőoltás: nem pro és kontra

Ügy – 2017.09.12. – GySz

Semmi nem fekete vagy fehér. Közhely? Lehet. De igaz.

Dr. Gyurkó Szilvia: A méhem és a pite

Ügy – 2017.09.04. – GySz

„A méhhel rendelkező polgártársak életéről hosszú tömött sorokban vitatkoznak egymással a politikai vezetők, közéleti szereplők, egyházi és világi személyek. Férfiak. Azok a férfiak, akik a korábbi évek során a méhemből hitelfelvevő eszközt csináltak (CSOK), meg politikai tőkét (népességfogyás megállítása) és bújtatott korrupciós technikát (a családtámogatások rendszerén keresztül szavazatvásárlást).” Még ne kommentelj, először olvasd tovább:

Dr. Gyurkó Szilvia: Nem az anyának vagy az apának, hanem a gyereknek jár lépéselőny váláskor – Válasz Kormos Anett cikkére

Ügy – 2017.08.30. – GySz

Anett szerint az anyának jár némi lépéselőny váláskor, mert mégiscsak ő hordta ki, szülte meg, szoptatta a gyereket. A cikk – ahogy az várható volt – nagyon megosztotta az olvasóit. És elindított egy párbeszédet a szerzőink között is. Dr. Gyurkó Szilvia gyerekjogász például megírta ezt, olvassátok el:

Szétszakadok, megőrülök – Egy „lassan haldoklóval” nem tud mit kezdeni a rendszer

WMN Life – 2017.08.22. – GySz

„Sokáig tartott, amíg rájöttem, hogy az orvos azt mondja: öljük meg anyámat. Pontosabban azt kéri, hogy adjak hozzájárulást ahhoz, hogy eutanáziát végezzenek. Végezzünk.”

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.