Popfilter
Popfilter

„A közösségi médiának köszönhetően csinálhatom azt, amit szeretek” – B. Nagy Réka a Popfilterben

Popfilter – 2024.04.01. – CSA

Hogyan lehet két lábbal a földön állni, ha minden online mozzanatodat sok százezer ember követi? B. Nagy Rékának sikerült. És ez nemcsak hat mentett kutyájának jó, hanem nekünk is.

„Ha e-mailben kérek valamit, az nekik olyan, mintha azt mondanám, agyagtáblára égessétek, és küldjétek el futárral” – Nyáry Luca és Nyáry Krisztián a Popfilterben

Popfilter – 2024.03.25. – CSA

Belesni egy elképesztően szórakoztató családi csetcsoportba – nagyjából ilyen érzés meghallgatni az e heti Popfiltert, amelyben a sok nevetés mellett azért bőven akad mélység is. Mit ad az online kommunikáció egy család életéhez?

Online randizás: tényleg nem csak kretének vannak fönn! – Ács Fruzsina és dr. Horváth Kitti a Popfilterben

Popfilter – 2024.03.18. – CSA

A WMN-csapatban többen is online társkeresőn találtak rá a szerelmükre – és olyan is akad, aki bár szórakoztató emlékeket köszönhet a műfajnak, végül nem ott várta a nagy Ő. Mindannyiunknak vannak rettenetes randisztorijaink, ám azt nem vitatjuk: még akkor is rengeteg pozitív hozadéka lehet a Tinder–Bumble-tengelynek, ha végül nem ott talál rád a szerelem.

„Ha eltiltod a gyereket a játéktól, azzal kiszakítod a közösségből is” – Kiss Imi a Popfilterben

Popfilter – 2024.03.11. – CSA

Szoktál szókeresőzni, cukorkákat tologatni vagy farmerkedni a telefonodon? Akkor rögtön két jó hírünk van számodra: az egyik, hogy te is online gamer vagy, a másik pedig, hogy a Popfilter legújabb epizódja neked is szól:

„Sok pozitív dolgot kihoz az emberekből az internet, csak ezekre kevésbé figyelünk” – Linczényi Márkó és Steigervald Krisztián a Popfilterben

Popfilter – 2024.03.04. – CSA

Az internet olyan régóta része az életünknek, hogy már az online kommunikáció terén is elmondhatjuk: „Bezzeg a mi időnkben!” Itt a Popfilter évadnyitója, hallgassátok – és ezúttal nézzétek is!

„Aki ezt a pályát választja, az nem normális” – Peller Anna és Peller Károly a Popfilterben

Popfilter – 2023.11.20. – CSA

Mágnás Miskától Lusta Dickig, A mi kis falunktól a musicalekig: a Popfilter nyolcadik évadának záróepizódjában van minden, mint egy jó operettben! (És ez nem képzavar)

„Ihletet találni olyan, mint megszelídíteni a menhelyen egy kutyát” – Saya Noé a Popfilterben

Popfilter – 2023.11.13. – CSA

A malajziai dzsungeltől az élő Twitch-közvetítésekig: ismerjétek meg napjaink egyik legizgalmasabb magyar előadóját!

„Fejben a világ legjobb séfe vagyok, csak aztán azt meg kell tudni csinálni” – Sárközi Ákos a Popfilterben

Popfilter – 2023.11.06. – CSA

A mai Popfilter mindenféle értelemben csemege – nem csak gasztrorajongóknak!

< 1 2 3 4 5 6 7 >