Te + én
Te + én

Miller Dávid: Nekem fontos a sikerélmény

Te + én – 2022.12.16. – SzAE

Megérkezett a Te+én évadzáró epizódja! Gyárfás Dorka kanapéján: Miller Dávid!

Nyáry Krisztián: Csak a nagyon jó barátaimnak mondom el őszintén, ha nem tetszik valami

Te + én – 2022.12.09. – TF

Nyáry Krisztián tíz évvel ezelőtt vált ismert emberré „Így szerettek ők” történeteivel, amelyek híres írók szerelmi életét mutatták meg az irodalomórán tanultakon túl. Most mások helyett magáról mesél.

Gianni Annoni: Zavar, hogy nem vesznek komolyan, mert túl közvetlen vagyok

Te + én – 2022.12.02. – DD

Gyárfás Dorka a Te + én e heti epizódjában feltette a legnehezebb kérdést, amit egy olasztól meg lehet kérdezni: a pizzát vagy a tésztát szereti jobban Gianni Annoni? Nézzétek meg az adást, sok minden mellett ez is kiderül belőle:

Szabados Ági a Te+én című műsorunkban

Te + én – 2022.11.25. – GyD

Akarjátok tudni, hogy Szabados Ági vetkőzne-e egy férfimagazinban? Vagy azt, hogy milyen könyvre költene el akár egymillió forintot is? Vagy hogy mióta és miért jár pszichológushoz? Nézzétek meg a vele készült Te+én adást!

Soma Mamagésa: A férjem hárzsolának hív, amikor házsártos mazsola vagyok

Te + én – 2022.11.18. – DD

Spiritualitás és nagyon is e világi érzelmek: e kettő keveredik a Te+én leújabb epizódjában. Soma Mamagésa ugyanis mesél meztelen transztáncról, de arról is, hogyan oldotta fel magában a szüleivel való konfliktusát. Nézzétek meg az e heti epizódot, megéri:

Linczényi Márkó: Egóért soha nem kellett a szomszédba mennem – Te + én

Te + én – 2022.11.11. – DD

Székről leplöttyedő herék, világsztárság és egy kis idegeskedés: a Te + én legújabb adásábán Linczényi Márkót kérdezte Gyárfás Dorka, nézzétek meg, igazán parádés beszélgetés lett:

Kovács Patrícia: Most már megmutatok dolgokat, amiket eddig nem – Te+én

Te + én – 2022.11.04. – SzAE

Sokan szeretik hangoztatni, hogy végre beértek, megérkeztek, a helyükön vannak, de van, akinek ezt mondani sem kell, mert minden gesztusa önmagáért beszél. A Te+én legújabb epizódjának vendége, Kovács Patrícia hosszú utat tett meg addig, hogy ma csillogó szemmel, kisimult arccal képviselhesse, amit a karjára tetováltatott: igaz, kedves, bátor.

Molnár Ferenc „Caramel”: A szüleimtől azt tanultam meg, hogy milyen családot nem szeretnék – Te+én

Te + én – 2022.10.28. –

Élő pók vagy halott giliszta elfogyasztása, Jézus feltámadása, porszívózás, férfi és női szerepek, Caramel rémálma és nyálas boldogság egyszerre vannak jelen ebben a beszélgetésben, amelyből Caramelről tényleg olyan dolgokat tudhatunk meg, amiket eddig még sosem.

< 1 2 3 4 >