Te + én
Te + én

Szabados Ági a Te+én című műsorunkban

Te + én – 2022.11.25. – GyD

Akarjátok tudni, hogy Szabados Ági vetkőzne-e egy férfimagazinban? Vagy azt, hogy milyen könyvre költene el akár egymillió forintot is? Vagy hogy mióta és miért jár pszichológushoz? Nézzétek meg a vele készült Te+én adást!

Soma Mamagésa: A férjem hárzsolának hív, amikor házsártos mazsola vagyok

Te + én – 2022.11.18. – DD

Spiritualitás és nagyon is e világi érzelmek: e kettő keveredik a Te+én leújabb epizódjában. Soma Mamagésa ugyanis mesél meztelen transztáncról, de arról is, hogyan oldotta fel magában a szüleivel való konfliktusát. Nézzétek meg az e heti epizódot, megéri:

Linczényi Márkó: Egóért soha nem kellett a szomszédba mennem – Te + én

Te + én – 2022.11.11. – DD

Székről leplöttyedő herék, világsztárság és egy kis idegeskedés: a Te + én legújabb adásábán Linczényi Márkót kérdezte Gyárfás Dorka, nézzétek meg, igazán parádés beszélgetés lett:

Kovács Patrícia: Most már megmutatok dolgokat, amiket eddig nem – Te+én

Te + én – 2022.11.04. – SzAE

Sokan szeretik hangoztatni, hogy végre beértek, megérkeztek, a helyükön vannak, de van, akinek ezt mondani sem kell, mert minden gesztusa önmagáért beszél. A Te+én legújabb epizódjának vendége, Kovács Patrícia hosszú utat tett meg addig, hogy ma csillogó szemmel, kisimult arccal képviselhesse, amit a karjára tetováltatott: igaz, kedves, bátor.

Molnár Ferenc „Caramel”: A szüleimtől azt tanultam meg, hogy milyen családot nem szeretnék – Te+én

Te + én – 2022.10.28. –

Élő pók vagy halott giliszta elfogyasztása, Jézus feltámadása, porszívózás, férfi és női szerepek, Caramel rémálma és nyálas boldogság egyszerre vannak jelen ebben a beszélgetésben, amelyből Caramelről tényleg olyan dolgokat tudhatunk meg, amiket eddig még sosem.

Fenyő Iván: A párkapcsolati és baráti szakításokat sz**ul viselem – Te+én

Te + én – 2022.05.13. – TF

Fenyő Iván a Te+én évadzáró epizódjában kendőzetlen őszinteséggel mesél elhitt, de nem valós sikerekről, fájdalmas kudarcokról, halálról, életről, újjászületésről, és arról, hogy miért nehéz vele együtt élni.

Szirmai Gergely: Ha az ember elfogadja, hogy a testén valami nem tökéletes, az borzasztó szabadságérzettel jár – Te+én Gyárfás Dorkával

Te + én – 2022.05.06. – DD

A Te + én legújabb epizódjában két filmrajongó beszélget: Gyárfás Dorka és Szirmai Gergely youtuber, a Hollywood Hírügynökség filmekkel foglalkozó, és az AFK Légió utazós csatorna alkotója, aki többek között mesél arról, hogy hogyan küzd meg az öngyűlölettel, hogy mit gondol a hipermaszkulinitásról, és hogyan tudta elfogadni, hogy kopaszodik. De természetesen a filmes témák sem maradnak ki!

Farkas Franciska: Halló! Cigányok! Erről mit gondolunk? – Te+én Gyárfás Dorkával

Te + én – 2022.04.29. – SzAE

Ezt az adást nem lehet nem szeretni. Tökéletes lezárás egy dolgos hét végére. Nézzétek meg akár többször is!

< 1 2 3 4 >