Mindent bele!
Mindent bele!

Lányok és a természettudomány – miért veszik el a kedvüket tőle?!

Mindent bele! – 2024.04.22. – TF, KAd

A legtöbb lánynak már kisiskolás korban elveszik a kedvét a természettudományoktól (elhitetik, hogy nem jók benne), ami összességében hozzájárul a nemek közötti bérszakadékhoz. Mit lehet tenni ez ellen?

Ne legyünk mi, nők is „gyermekek”! – A kegyelmi botrány tanulságai

Mindent bele! – 2024.02.13. – WMN

„Novák Katalin szerepvállalása valamiféle tetszetős csomagolás volt egy alapvetően macsó rendszeren, ami nőjogi szempontból bűzlik és omladozik.” Íme, a legfontosabb gondolatok a tegnapi podcastunkból:

Novák és Varga bukása nem azt jelenti, hogy a nők alkalmatlanok a politikára – Mindent bele! podcast

Mindent bele! – 2024.02.12. – WMN

Novák Katalin és Varga Judit hiába voltak a Fidesz legismertebb női politikusai, sokak szerint egyáltalán nem mozdították elő a nemi egyenlőséget, bukásuk pedig akár még a jövőben is súlyosan hátráltathatja a női politikusok iránti bizalmat. Feláldozható bábok voltak, vagy igenis hatalommal bíró vezetők, akik hibáztak? Mindent bele! podcast a pedofil igazgató segítéséért elítélt K. Endrének adott kegyelem látható és láthatatlan felelőseiről, a nők és nőügyek jelenkori magyar politikában betöltött helyéről.

Amikor te vagy az utolsó a sorban a saját életedben – Mindent bele! podcast a határhúzásról

Mindent bele! – 2023.12.11. – TF, KAd

Négy nő, négy fontos és sokak számára hasznos gondolat D. Tóth Kriszta, Filákovity Radojka és Krajnyik Cinti beszélgetéséből Kurucz Adrienn moderálásával a nemet mondásról, a határhúzásról, a ténylegesen magunkra szánt időről, és arról, hogyan ne te legyél a legeslegutolsó a saját életedben. És ha elolvastad, akkor a beszélgetésüket is érdemes meghallgatnod!

És te hogy képzeled el magad 50 év múlva? – Mindent bele! vodcast az öregedésről

Mindent bele! – 2023.12.04. – TF

Gondoltatok már az idős korotokra? És arra, hogy milyen lesz a világ akkor?

Mindent bele! videós podcast: Őszintén az elektromos autózásról

Mindent bele! – 2023.11.27. – TF

Tényleg űrszemét lesz az akkumulátorokból, és kigyulladnak az elektromos autók? Röviden: nem. Hosszabban és ennél sokkal izgalmasabban felhasználók és szakemberek beszélgetnek a legfrissebb Mindent bele! podcastunkban. És nem, nem állítjuk, hogy mindenkinek most azonnal elektromosra kellene váltania.

A megtakarítás nem (csak) pénzkérdés – Mindent bele! podcast a pénzről

Mindent bele! – 2023.11.07. – TF

Az, hogy hogyan bánunk a pénzzel, mennyire múlik azon, amit gyerekkorunkban láttunk a szüleinktől? Van különbség a férfiak és a nők pénzügyi hozzáállása között? Fiala Borcsa és Krajnyik Cintia mellett szakértőt is kérdeztünk.

A malacpersely evolúciója, avagy így neveljünk gyerekeinkből pénzügyileg tudatos felnőtteket

Mindent bele! – 2023.06.09. – KAd

Hány éves kortól legyen a gyereknek saját bankkártyája? (Fontos-e egyáltalán, hogy legyen neki?) Hogyan készítsük fel a felnőtt élet pénzügyi kihívásaira? Fontos kérdések, amelyekre szakértő bevonásával kerestük a választ egy podcast-beszélgetésben. Most az összefoglalót olvashatjátok el:

< 1 2 3 4 >