Re:Start
Re:Start

Autómosás újragondolva: egyszerűen, gyorsan és környezetkímélőn – A Cleango a Best Impact Award jelöltje – Szavazz!

Re:Start – 2022.05.05. – KC

Szavazz, hogy ki nyerje meg a legnagyobb hatást kiváltó vállalkozás díját!

Kincset érő információk a speciális igényű emberek számára – Az Access4you a Best Impact Award jelöltje – Szavazz!

Re:Start – 2022.05.04. – KC

Szavazz, hogy szerinted melyik vállalkozás váltja ki a legnagyobb társadalmi, környezeti vagy fenntarthatósági hatást!

A robot, amely forradalmasítja a városi komposztálást – A Compocity a Best Impact Award jelöltje – Szavazz!

Re:Start – 2022.05.03. – KC

Szerinted melyik vállalkozás váltja ki a legnagyobb társadalmi, környezeti vagy fenntarthatósági hatást? Szavazz most!

A lánya kódolni akart, így létrehozott egy programozósulit – Breuer Anita, az év női startuppere verseny döntőse – Szavazz!

Re:Start – 2020.10.15. – WMN

Mit tesz az anyuka, ha a gyereke (aki történetesen lány) szeretne megtanulni programozni, de nincs hol? Alapít egy kódoló-iskolát és aztán világsikerre viszi. Oké, oké, a történet tényleg nem ennyire egyszerű… Ismerjétek meg Breuer Anitát, a Logiscool alapítóját, aki idén bekerült az Év Női Startuppere-díj három döntőse közé:

Tökéletes jógapózok oktató nélkül? Ma már ez is lehetséges! – Ozsvald Eszter, az év női startuppere verseny döntőse – Szavazz!

Re:Start – 2020.10.14. – WMN

A jóga csodálatos dolog. Ebben egyetértünk, ugye? De nem mindenkinek van ideje vagy lehetősége eljutni az órák helyszínére – és az online jógaóra sem alkalmas bárkinek. Egy magyar startupper kitalálta, hogyan lehet oktató nélkül helyesen elvégezi a gyakorlatokat. Ozsvald Eszter a Yoganotch-csal bekerült a Év Női Startuppere-díj idei döntősei közé:

Az álláskereső oldal, ahol akár cseten készítheted el az önéletrajzodat – Lukács Beáta, az Év Női Startuppere verseny döntőse – Szavazz!

Re:Start – 2020.10.13. – WMN

Írtál már önéletrajzot villamoson? Hogy is kérdezhetünk ilyet… Pedig van egy álláskereső alkalmazás, amellyel akár ez is lehetséges. A Lukács Bea által fejlesztett SimpleJob azonban ennél sokkal többet tud. A következő napokban egyesével is bemutatjuk nektek az Év Női Startuppere-díj 2020-as döntőseit. Elsőként Beát:

Ismét rajtad múlik, hogy ki legyen az év női startupvállalkozója! Itt vannak a jelöltek – Szavazz!

Re:Start – 2020.10.12. – WMN

Három nő, három ötlet, három vállalkozás = egy verseny. És a te szavazatod is számít! Íme, a 2020-as Év Női Startuppere-díjának döntősei.

< 1 2 3 >