Közös hang
Közös hang

„A legtöbb diéta problémája, hogy nem lehet beilleszteni az ember működésébe”

Közös hang – 2024.05.25. – KC

Wossala Rozina és dr. Schwab Richárd a Közös hang – Új hullám című podcastban beszélgetett többek között az egészséges táplálkozásról, a fenntartható jó életről, a hedonizmusról és az evésről mint közösségi élményről. Bár első hallásra ezek a fogalmak komoly ellentmondásban állnak egymással, vendégeink erre igyekeztek rácáfolni.

„Nem mondanám, hogy nagyon magabiztos ember lettem”

Közös hang – 2024.05.11. – KC

B. Nagy Réka és Lakatos Márk a Közös hang – Új hullám legfrissebb epizódjában nemcsak stílusról, ízlésről, egyediségről beszélgettek, de arról is, hogyan lehet a második legszennyezőbb iparág mégis fenntartható.

„Nem érek rá 60 évig eljátszani, hogy mekkora baromi nagy arc vagyok”

Közös hang – 2024.04.27. – KC

Megújult köntösben tér vissza a Közös hang, ezúttal Közös hang – Új hullám címmel.

„Nem haltam bele a gyászba, pedig azt gondoltam, egy ponton lehet, hogy ez meg fog történni”

Közös hang – 2023.07.27. – FR

Ráskó Eszter és Mácsai Pál szerepelt a Közös hang podcast egyik legkülönlegesebb adásában. Beszélgettek gyászról, gyerekvállalásról, dühről és megbocsátásról – egyszóval: magáról az életről.

„Nem árt néha megbocsátani magunknak” – Ráskó Eszter és Mácsai Pál a Közös hangban

Közös hang – 2022.12.18. – KC

A Közös hang évadzárójában Krajnyik Cintia Ráskó Eszterrel és Mácsai Pállal beszélgetett gyászmunkáról, önvádról, a szakmájukhoz kapcsolódó tévhitekről, a saját önbizalmukhoz és képességeikhez fűződő viszonyukról. Nektek melyik gondolat tetszett a legjobban a beszélgetésből?

„A siker nem a kudarc ellentéte, hanem a velejárója” – Szily Nóra és Szakács Gergő a Közös hangban

Közös hang – 2022.12.04. – KC

Ebben a beszélgetésben szó esett mélységekről, magasságokról, fényről, árnyékról, szélsőségekről, és az egyensúly megtalálásáról is. Utóbbira piszkosul nehéz rálelni mindannyiunknak, pláne parancsszóra, de Szily Nóra és Szakács Gergő nagyon jó úton járnak.

„Először neked kell jól lenni, hogy másoknak adni tudj”

Közös hang – 2022.11.20. – KC

„Jó volt végre töltekezni, azt érezni, hogy tudatossággal, odafigyeléssel, gondoskodással nem az a lényeg, hogy hol hibázom majd, hanem hogy mennyi mindent csinálhatok majd jól. Mert olyan nincs, hogy tökéletes. Semmiben. És ebben jó, ha néha megerősítik az embert. Ahogy azt dr. Gyurkó Szilvia és Simon Kornél tette ebben a beszélgetésben.”

„Normális életet élő ember nem tudom, hogy tudná ezt elviselni!” – Lábas Viki és dr. Kiss László a Közös hangban

Közös hang – 2022.11.06. – KC

Mi lehet a közös napjaink egyik legnépszerűbb előadóművészében, és az ország legismertebb csillagászában? Több, mint az elsőre gondolnánk. Lábas Viki énekes-dalszerzővel és dr. Kiss Lászlóval, a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatójával Krajnyik Cintia beszélgetett a Közös hangban.

< 1 2 >