Az élet sava Borcsa
Az élet sava Borcsa

„A fiam azt mondta, én vagyok a legerősebb ember, akit ismer”

Az élet sava Borcsa – 2022.12.17. – FB

Fiala Borcsa a WMN konyhájában a látássérült Kiss Katával készít vegán vadast, miközben beszélgetnek a valós és képletes akadálymentesítésről, és ennek kapcsán a kommunikáció fontosságáról. Ünnepi menü és nagyon fontos téma.

Fiala Borcsa az óriások konyhájában főz (videó)

Az élet sava Borcsa – 2022.12.10. – FB

Fiala Borcsa most a gyerekkori balatoni utak emlékét idézi fel, amikor a fehérvári autópálya büféjében bizonyítja be, hogy a finomfőzelék lehet tényleg finom.

Fiala Borcsa valóra váltja az álmát! (videó)

Az élet sava Borcsa – 2022.12.03. – FB

Aki egy kicsit is ismeri Borcsát, nem lepődik meg rajta, hogy még az álmaiban is ételek szerepelnek. Például lángosok. Úgyhogy a nyári szezon után nyakába vette a Balaton-partot, és elment kideríteni, mitől jó a jó lángos.

Fiala Borcsa és a gázrezsó megküzdenek az elemekkel (videó)

Az élet sava Borcsa – 2022.11.26. – FB

Borcsa nekiindul a természetnek, és nem simán élvezni akarja, de sütni-főzni a gyönyörű Balaton-parti kilátás előtt… csak hát, nagyon hideg van, ahogy erre úgy 2434465342 alkalommal rámutat. Igazi gerillatempó gázrezsóval, süvítő széllel és némi szerethető bénázással.

Fiala Borcsa kiszabadul, és végigfőzi az országot! (videó)

Az élet sava Borcsa – 2022.11.19. – FB

Mi történik, ha a mindenféle konyhákban otthonosan mozgó Borcsát fogjuk, és egy fatüzeléses sparhelt mellé tesszük, hogy oldja meg? Új műsorunkból kiderül, hogy elkészül-e a marhapofa puliszkával, vagy a sparhelt ajtaját sem tudja kinyitni.

Pataki Zita: „Bemenekülsz a konyhába, és inkább főzöl az uradnak” – Az élet sava Borcsa 2.0

Az élet sava Borcsa – 2022.06.11. – FB

Az élet sava Borcsa 2.0 évadzáró epizódjában Pataki Zita mesél a harcsapaprikásról, arról, hogy miért lett Szárnyasné, hogy a férfiak miért beszélnek nehezen az érzéseikről, és hogy mi történik akkor, ha flow-ba kerül a kertben, miközben van valami a sütőben.

Tomán Szabina: „A gyerekkori emlékképeim 90 százaléka konyha” – Az élet sava Borcsa 2.0

Az élet sava Borcsa – 2022.05.28. – FB

Gyerekkori emlékképek a konyhából, rémisztő modellpraktikák fogyáshoz, egészséges tojásos nokedli, a dietetikusok elől elrejtendő tojásos nokedli, tojásdobálás, és recept konyhában aktív tinikhez – címszavakban nagyjából ez történt Az élet sava Borcsa 2.0 legújabb adásában.

Steiner Kristóf: Ma már minden étteremben alapnak kellene lennie a vegán opciónak – Az élet sava Borcsa 2.0

Az élet sava Borcsa – 2022.05.14. – FB

Vegán sajt vagy növényi tömb? Fura vegán ételnevek és a megnevezés fontossága is szóba kerül miközben Borcsa tojásos és sajtos, Steiner Kristóf pedig „vegán tojásos” shakshukát készít.

< 1 2 3 4 >