Az élet sava Borcsa
Az élet sava Borcsa

Bangó Margit: Egy maximalista őrült vagyok – Az élet sava Borcsa

Az élet sava Borcsa – 2021.10.16. – FB

Mi történik, ha két főzni és enni imádó nőt összeeresztesz egy konyhában? Természetesen főznek és esznek és főzésről és evésről beszélnek. Receptcsere, élmények Anthony Bourdainnel, aki a világ (egyik) legjobb séfje és karanténkilók Az élet sava Borcsa Bangó Margittal készült adásában.

Pataki Ági: Vannak, akik szerint hetvenévesen már hátra kellene dőlnöm – Az élet sava Borcsa

Az élet sava Borcsa – 2021.10.02. –

Pataki Ági azt állítja magáról, hogy rutinos kiöregedő – amikor épp kiöregedik egy szakmából, gyorsan keres egy másikat. Nemrég például könyvírásba kezdett. Borcsa konyhájába egy kis frásszal érkezett, de még az is lehet, hogy egy szakácskönyv tervével a fejében távozik…

Lang Györgyi: „A normális emberek is mind hülyék” – Az élet sava Borcsa (évadindító adás)

Az élet sava Borcsa – 2021.09.18. – FB

Mi történik, ha egy szép nagy konyhába beteszel két nagyszájú, őszinte és határozott nőt, egy kutyát, (a vendég szerint) indokolatlanul sok májat, némi hagymát és kamerákat? Szürreális lesz a végeredmény, ez biztos. Ha kíváncsi vagy, pontosan mennyire, nézd meg Lang Györgyit és Fiala Borcsát májkrémkészítés közben. Garantáltan felejthetetlen élmény!

Sena: „Asszonynak legyenek asszonytársai!” – Az élet sava Borcsa Sena Dagaduval

Az élet sava Borcsa – 2020.12.12. – FB

Borcsa és Sena villámgyors és szuperfinom hachapurit (grúz sajtos pitét) készített, megbeszélték az élet fontos kérdéseit, mint a gyerekzsúrok, az instant hangulatjavítók és a frizuraváltás, majd a műsor végére varázslatosan megjelent a legcukibb minőségellenőr, az egyéves Farkas! A hachapuri átment a teszten!

Hadas Kriszta: Az ember vagy politikai kompromisszumot köt, vagy kereskedelmit – Az élet sava Borcsa

Az élet sava Borcsa – 2020.11.28. – FB

Hogyan lehet eljutni a politikai kérdésektől a szoptatásig? A lesszabálytól a kétanyukás családokig? Csirkeszárnyon simán. Főleg, ha a Fiala Borcsa meg a Hadas Kriszta van a konyhában.

Al Ghaoui Hesna: „Később jöttem rá, hogy poszttraumás stressztüneteim voltak” – Az élet sava Borcsa

Az élet sava Borcsa – 2020.11.14. – FB

A Hesnával készült adás tökéletes példa arra, hogy a konyha milyen jó terep az igazán mély beszélgetésekhez – és mennyit segít abban is, hogy egy-egy nehezebb téma után jöhessen valami felszabadító. A szír ételek után a félelem és a poszttraumás stressz, majd nem sokkal később az unikornistorta…

D. Tóth András: „Anyukám apukám esküvőjén súgta a fülébe, hogy úgyis ő lesz a férje” – Az élet sava Borcsa

Az élet sava Borcsa – 2020.10.31. – FB

Az élet sava Borcsa összes eddigi adása D. Tóth András produceri segítségével készült – de a WMN-csapat Bandikája most először állt át a kamera másik oldalára Borcsa mellé. És olyan sztorikat mesélt, hogy még bennünket is meglepett, pedig a legtöbben évek óta együtt dolgozunk vele…

Puskás Peti: „Csak egy kis répaszivarozás volt” – Az élet sava Borcsa

Az élet sava Borcsa – 2020.10.17. – FB

Puskás Peti és Borcsa nagyjából a második pillanatban egy hullámhosszra kerültek, úgyhogy a komoly témák (votják nyelv és filozófia) és mélyeneszántó gondolatok (kommentelők és kikövetők) mellett jó sok röhögéssel készültek el azok a bizonyos répaszivarok.

< 1 2 3 >