Ha már férfi szexrobot, és ha már eljutott addig a tudomány, hogy a nők is eszébe jutottak, még ha ilyen kis sután, esetlenül, leegyszerűsítve is történt mindez, akkor álljanak meg a gyártással, és hallgassanak rám! Mert úgy döntöttem, adok szívesen néhány tippet, hogy inkább milyenre fejlesszék ezeket a robotokat.

Íme:

1. Ne hagyjon ott kicsi gyerekkel! Ha lehet, mondjuk naggyal se!

Legyen belekódolva, hogyha a nők a nagyon távoli jövőben, és a nagyon fejlett korban robotokkal élnek majd, és velük alapítanak rendes családot, spermabank meg mesterséges megtermékenyítés útján, akkor a kedves programozó urak legyenek már szívesek belepötyögni a robot urak memóriájába vagy mijébe, hogy kisgyerekes nőt nem hagyunk faképnél a gyerekkel. Ha lehet, mondjuk akkor nagygyerekes nőt se, de az már, aláírom, extra és összetett kérdés. Szerintem simán elég lenne az is, ha kibírná, mondjuk tizenhat éves koráig az ember a családdal.

2. Ne verjen meg!

Eszébe se jusson kezelt emelni a nőre, de még csak véletlenül se. Egy suhintás szintjén se. Sőt, az agresszió egyáltalán ne legyen belekódolva.

3. Tudja, mi az a simogatás!

A verés helyett inkább tudja, mi az a simogatás. A gyengédség. És használja is ezen beprogramozott tudását, elég gyakran, szinte gombnyomásra.

4. Ne üvöltsön!

Ne legyen képes verbális agresszióra. Ne kiabáljon soha, eszébe se jusson olyasmit mondani, hogy „Mi van, te büdös ribanc, megint hova mész ebben a ruhában?”

5. Ne alkalmazzon lelki terrort!

A fizikai és szóbeli bántalmazásnál csak a lelki bántalmazás fájhat jobban. Ne legyen ilyesmi sem belekódolva, szóval egyáltalán ne ismerje még csak a fogalmat se. 

6. Becézgessen, dicsérjen!

Abúzus helyett dicsérjen, ne felejtse el az évfordulót (ez esetben gondolom a megvásárlásét), a szülinapot, a névnapot, a gyerek szülinapját, és minden lehetőséget ragadjon meg arra, hogy kifejezze, mennyire hálás, hogy egy ilyen nővel élhet.

7. Legyen benne vécédeszka-lehajtó és szemétkivivő funkció!

Mindez pedig könyörgés, zsarolás, fenyegetés nélkül működjön, simán csak úgy, hogy magától észreveszi.

8. Legyen remek társalgó!

Be lehessen programozni, hogy azok iránt a dolgok iránt (is) érdeklődjön, melyek iránt a kedves hölgytulajdonosa. És, ha már beszéd: legyen képes megbeszélni a problémákat. Azt nem merem kérni tőle, hogy robotként beszéljen az érzéseiről... viszont:

+1

Találja meg a G-pontot! Pont.

Ui.: Ez a lista nem feltételezi, hogy a férfiak mind ilyenek, csak számításba veszi, hogy vannak ilyenek is, mert a szerzőjének egyszer mintha rebesgették volna.

Szentesi Éva

A felső képen Jude Law látható, aki egy olyan Gigolo Joe nevű karaktert játszott az A .I. Mesterséges értelem című filmben, ami nők szórakoztatására és kielégítésére volt beprogramozva. (Rendező: Steven Spielberg, Gyártó: Amblin Entertainment, 2011)