WMN KNYHA
WMN KNYHA

Egy rejtélyes betegség, egy hatalmas botrány és egy elképesztő technológia: 150 éve szabadalmaztatták a tejport

WMN KNYHA – 2022.04.09. – MZS

A tejpor feltalálása a modern gyógyszergyártást is forradalmasította, odáig azonban rögös út vezetett.

Reumára ketchupot, depresszióra szénsavas üdítőt – Élelmiszerek, amiknek korábban gyógyhatást tulajdonítottak

WMN KNYHA – 2022.04.03. – MZS

Volt idő, amikor a superfoodok között egészen másfajta élelmiszerek foglaltak helyet, mint manapság…

Halas székelykáposzta, harcsa-gyros, pontyropogós – Beszélgetés Lévai Zsuzsival, aki vissza akarja állítani a hazai halak renoméját

WMN KNYHA – 2022.04.03. – FB

Ismerjétek meg Lévai Zsuzsi történetét, akinek – bár minden abba az irányba mutatott, hogy vendéglátással, illetve magyar halakkal foglalkozzon – kalandos utat kellett bejárnia, hogy végül létrehozza a saját vállalkozását.

Tavasszal erősítsd a szervezeted szuperélelmiszerekkel! – Mutatunk 3 bomba smoothie-receptet

WMN KNYHA – 2022.03.28. – FB

Ha tenni szeretnél nap mint nap az egészségedért, a legegyszerűbb, ha néhány fontos élelmiszert bedobálsz a turmixgépbe, így korán reggel, készülődés közben már fel is töltheted a vitaminraktárjaidat.

Az ételpazarlás nem menő! – Egy maradékmentő csetlései-botlásai és remek, bevált tippjei

WMN KNYHA – 2022.03.26. – SzAE

Próbálkozni, kísérletezni és hibázni még mindig jobb, mint meg sem próbálni, aztán kidobni az ételt.

Még forróbb a kutya! – Három különleges hot dog recept, ha unod a ketchup–mustár–majonéz-kombót

WMN KNYHA – 2022.03.23. – DD

Ti milyen különleges feltétekkel eszitek a hot dogot? Ha kipróbálnátok egy különleges változatot, ajánljuk az alábbi három receptet:

Friss, tavaszi, zöldséges tésztasaláták – Receptek Szentesitől

WMN KNYHA – 2022.03.22. – SzÉ

Az is jó, hogy húsz perc alatt elkészülnek:

10 perc munkával megvagyunk három napra, vagyis: megúszós uzsonnák

WMN KNYHA – 2022.03.06. – TF

Nekünk, felnőtteknek sem ártana uzsonnázni, de a gyerekeknél végképp megúszhatatlan ez az étkezés. De mi legyen az uzsonna? Mutatunk néhány remek ötletet Tóth Flóra konyhájából!