WMN KNYHA
WMN KNYHA

A görög leves, ami nem is Görögországból való… és még két ikonikus étel születéstörténete

WMN KNYHA – 2022.07.05. – FB

Az ember nem is gondolná, milyen sok ínycsiklandó étel születik a világ szállodáinak konyhájában!

Sava Borcsa 2.0 a kulisszák mögött: 5 dolog, amit mindenképpen magammal viszek a közös főzésekből

WMN KNYHA – 2022.06.16. – FB

A konyha az élet iskolájában a legklasszabb tanterem! – állítja Borcsa, és elmeséli, milyen tanulságokat, életbölcsességeket szűrt le a forgatásokon.

Malária ellen koktéllal: egy halálos betegség vezetett a gin-tonik megalkotásához

WMN KNYHA – 2022.06.14. – MZS

A gin-tonik már jóval több mint egy évszázada a világ egyik legnépszerűbb koktélja. Egy 2016-os tanulmány szerint csak Nagy-Britanniában évente 40 millió palack gint értékesítettek, ami évi 1,12 milliárd gin-tonik elkészítéséhez elegendő. De minek köszönhetjük ezt a hűsítő italt?

Villámgyors gyümölcsös édességek meleg nyári napokra

WMN KNYHA – 2022.06.09. – TF

Ha vágyat érzel valamilyen házi készítésű édességre, de tíz percnél több melót nem tennél bele, mindenképpen olvasd el ezt a cikket.

A spárga, a borsó és az újkrumpli esete a kaporral – Egy 100 százalékig vegán recept, egyszerűen

WMN KNYHA – 2022.06.08. – SzÉ

Ezen a tányéron minden szezonális – és egyszerűen csodálatos! Szentesi már mutatja is, hogyan készítsd el:

Steiner Kristóf: Tényleg úgy lehetek csak elég píszí, ha megtagadom a saját kultúrá(i)mat?

WMN KNYHA – 2022.06.04. – SK

Miért volna illetlen és érzéketlen a vegán mascarponét nem hívni „olasz stílusú növényi krém”-nek?