4 tuti, kipróbált jegeskávé recept a kánikula túléléséhez
Beütött a kánikula, ilyenkor néha a létezés is nehézséget okoz, szóval itt van négy különleges jegeskávé recept, ami nemcsak lehűt, de felpörgeti az agyadat is!
Beütött a kánikula, ilyenkor néha a létezés is nehézséget okoz, szóval itt van négy különleges jegeskávé recept, ami nemcsak lehűt, de felpörgeti az agyadat is!
Vendégszerzőnk alapos vizsgálat alá vetett két tanyasi csirkét – egy boltit és egy piacit –, és utánajárt, melyiket éri meg inkább megvenni, korántsem csak anyagi szempontból.
„Csigatészta, cérnametélt, eperlevél, grízgombóc, macesz… Nekem mindegy, bármelyikről is legyen szó, nagykanállal merem a tányéromba. Aprólékosan felvágom a kanalammal a puhára főtt répát, és – mint minden lelkében gyereknek megmaradt felnőtt –, a zellergumót és a karalábét meghagyom a nálam idősebbeknek. De a petrezselymet legalább megeszem, ennyire azért felnőttem már én is.” Szerzőnk végigvezet minket egy klasszikus vasárnapi ebéd menüsorán, némi extra hozzávalóval és anekdotával. Nálatok hogy zajlanak ezek az ebédek?
Autentikus falafelrecept egy igazi fanatikustól! Ti szeretitek ezt az ételt?
Dián Dóri nem érti, miért nem jutott még eszébe eddig jegesteát készíteni, de most bepótolt mindent. Alaposan. Négy szuper, extra gyümölcsös és frissítő jegestea receptet ajánl nektek a hirtelen beköszöntött kánikula örömére.
Egy évfordulót használunk apropónak, hogy megnyissuk a fagyi szezont (vééégre)! Tesztelt receptek házi fagylalt- és jégkrém készítéséhez, egyperces, ötperces, tízperces és kifejezetten magas minőségű fagyit eredményező ötletek!
A cikk, ami után átpakoljátok az egész hűtőtöket, mert tuti, hogy nálatok sem ideális az elrendezés. Szó lesz még olvasztásról és melegítésről, a készételek eltarthatóságáról, és arról is, hogy miért óriási hiba a hűtőben tárolni a paradicsomot.
Inkább te edd meg a halat, mint ő téged!