Deli Csenge

Deli Csenge kamasz szerzőként debütált, azután szép lassan belenőtt az útkereső huszonévesek világába. Specialtykávé-függő, klímaszorongó, Kéktúra-teljesítő, lelkes turiba és piacra járó, emellett megrögzött halogató és maximalista, aki köszöni szépen, nagyon jól érzi magát a konyhában: már-már nagymamai lelkesedéssel nevelgeti Klárit, a kovászt, főz be szörpöket és lekvárokat vagy tartja életben a kombuchához nélkülözhetetlen scobyt. Folyamatosan zsonglőrködni próbál a vidék nyújtotta lassabb élet és a social media manageri feladatok között, alapvetően pedig az értékesítési csapat mindennapi munkáját koordinálja. Bár épphogy megszerezte kommunikáció- és médiatudomány mesterszakon a diplomáját, az írás most kicsit háttérbe szorul életében, rövid szövegeit legtöbbször a hírlevelek ajánlóblokkjában olvashatod.

Deli Csenge cikkei

Összesen: 92 db cikk

WMN-kvíz: a betyárját! – mennyit tudsz a híres-hírhedt útonállókról?

WMN Play – 2024. április 9. – DCS

Vidróczki Marci, Rózsa Sándor, Savanyó Jóska és a többiek meg az ő betyárromantikájuk. Mennyire ismeritek a történeteiket?

Engedelmes kétbalkezes mesehős bakfisoknak – Cilike „anyukája”, Tutsek Anna ellentmondásos élete

Kult – 2024. március 12. – DCS

1947-ben túl „polgárinak” találtatott sokak kedvence, Cilike, úgyhogy betiltották, majd a rendszerváltás után újra felfedezte magának az olvasóközönség. Te is olvastad Csíkos és Pöttyös könyvekben?

Fekete babszemekből isteni nedű – Ma van a kávé világnapja

WMN Life – 2023. október 1. – DCS

Egy elfogult kávérajongó vallomása következik. Neked is mindig kávéval indul a napod?

Tíz perc jóga máris tízzel több, mint a semmi – Apró lépések a jóllétedért a Mat on the Moon alapítójával

WMN Life – 2022. november 4. – DCS

Kovács Eszter a tárgyalóasztal mellől nyargalt át a jógaszőnyegre, hogy a kiégését megelőzze. Azóta összetartó közösséget épített, akikkel együtt sajátítják el a világ különböző jólléti szokásait. Azt vallja, hogy a gyakorlásnak kell az emberhez idomulnia, nem fordítva, a tapasztalatait pedig egy könyvben is megírta – hogy a „köszi, jól” ne csak automatikus válasz legyen.

„Olyan lehet ez, mint a szülés, mindenki mondja, hogy fájni fog, de nem tudod elképzelni, mennyire” – Női vállalkozókkal beszélgettünk

WMN Life – 2022. október 4. – DCS

A beosztotti lét biztonságából fejest ugrani egy vállalkozásba nagyon megterhelő folyamat. Testileg, lelkileg, anyagilag, mindenhogy. Az út maga telis-tele van meglepetéssel, kompromisszummal és kihívással, mindezt pedig nőként, válságban, ma Magyarországon csinálni… az már tényleg minősített eset.

< 1 2 3 4 5 6 7 >