WMN KNYHA
WMN KNYHA

Se feltámadás, se kötözött sonka – Vegán receptek húsvétra Szentesitől

WMN KNYHA – 2022.04.14. – SzÉ

Ha nem hiszel a megváltásban, többet kell tenned az egészségedért!

Végre a tányérunkon is tombol a tavasz! – 3 húsvéti recept

WMN KNYHA – 2022.04.12. – FB

Spenótos sült tojás, ricottás-paprikás frittata és egy gluténmentes húsvéti zsömle, egyenesen Paraguayból.

Te is imádod azt a 12 másodpercet, amíg rend és tisztaság van otthon? Háztartási trükkök házimunka-kerülőknek

WMN KNYHA – 2022.04.10. – TF

De jó, itt a hétvége, végre moshatunk, főzhetünk, mosogathatunk, és rendet rakhatunk a lakásban! Irónia, természetesen. Viszont ha ti is így érzitek időnként, akkor hátha segítenek nektek Tóth Flóra „lusta” háztartási tippjei.

Egy rejtélyes betegség, egy hatalmas botrány és egy elképesztő technológia: 150 éve szabadalmaztatták a tejport

WMN KNYHA – 2022.04.09. – MZS

A tejpor feltalálása a modern gyógyszergyártást is forradalmasította, odáig azonban rögös út vezetett.

Reumára ketchupot, depresszióra szénsavas üdítőt – Élelmiszerek, amiknek korábban gyógyhatást tulajdonítottak

WMN KNYHA – 2022.04.03. – MZS

Volt idő, amikor a superfoodok között egészen másfajta élelmiszerek foglaltak helyet, mint manapság…

Halas székelykáposzta, harcsa-gyros, pontyropogós – Beszélgetés Lévai Zsuzsival, aki vissza akarja állítani a hazai halak renoméját

WMN KNYHA – 2022.04.03. – FB

Ismerjétek meg Lévai Zsuzsi történetét, akinek – bár minden abba az irányba mutatott, hogy vendéglátással, illetve magyar halakkal foglalkozzon – kalandos utat kellett bejárnia, hogy végül létrehozza a saját vállalkozását.

Tavasszal erősítsd a szervezeted szuperélelmiszerekkel! – Mutatunk 3 bomba smoothie-receptet

WMN KNYHA – 2022.03.28. – FB

Ha tenni szeretnél nap mint nap az egészségedért, a legegyszerűbb, ha néhány fontos élelmiszert bedobálsz a turmixgépbe, így korán reggel, készülődés közben már fel is töltheted a vitaminraktárjaidat.

Az ételpazarlás nem menő! – Egy maradékmentő csetlései-botlásai és remek, bevált tippjei

WMN KNYHA – 2022.03.26. – SzAE

Próbálkozni, kísérletezni és hibázni még mindig jobb, mint meg sem próbálni, aztán kidobni az ételt.