Mégmégmég

Hirdetés

Advertisement

Legkedveltebb

„Manipulállak, mert szórakoztat” – Egyre többet tudunk a pszichopata nőkről

WMN Life – 2022. december 1. – MD

A pszichopátia tüneteit kezdetben férfi fogvatartottak körében kutatták, így előfordulhat, hogy a pszichopata nők nincsenek sokkal kevesebben, mint a férfiak, csak olyan tüneteik vannak, amelyekre eddig kevésbé figyeltünk oda.

Videó

Zsiga Melinda: „Megalázó, hogy el kell vinnem egy fehér bőrű embert magammal, hogy bármit is megkapjak az életben”

2022. december 7. – DTK

Egy elképesztő történet a kitartásról és akaratról, egy kívül-belül szépséges ember, és egy keservesen fájdalmas tükör mindannyiunknak. Zsiga Melinda kickbox-bajnokkal készült az évad utolsó Elviszlek magammal-epizódja. Ha tehetnénk, kötelezővé tennénk, de nem tehetjük, így csak arra kérünk benneteket: nézzétek meg.

Fiala Borcsa valóra váltja az álmát! (videó)

2022. december 3. – FB

Aki egy kicsit is ismeri Borcsát, nem lepődik meg rajta, hogy még az álmaiban is ételek szerepelnek. Például lángosok. Úgyhogy a nyári szezon után nyakába vette a Balaton-partot, és elment kideríteni, mitől jó a jó lángos.

Gianni Annoni: Zavar, hogy nem vesznek komolyan, mert túl közvetlen vagyok

2022. december 2. – DD

Gyárfás Dorka a Te + én e heti epizódjában feltette a legnehezebb kérdést, amit egy olasztól meg lehet kérdezni: a pizzát vagy a tésztát szereti jobban Gianni Annoni? Nézzétek meg az adást, sok minden mellett ez is kiderül belőle:

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Podcast

Ha valaki megosztja veled a baját, nem azzal segítesz, ha azonnal tanácsolsz neki valamit

2022. december 6.

Miért baj, ha egy gyászolónak azt mondjuk, hogy erősnek kell lennie? Milyen gátjai vannak annak, hogy segítséget kérjünk, ha valamit nem tudunk megoldani? Hogyan tudnak bennünket megtartani az online közösségek? WMN Mindent bele! podcast D. Tóth Kriszta moderálásával a figyelemről és segítségről.

A szex soha nem csak két emberről szól – Beszélnünk kell! podcast (ÉVADZÁRÓ)

2022. december 1. – O-TN, DTK

A szex soha nem „csak” szex. És soha nem csak annyian „vesznek részt” egy aktusban, ahányan épp az ágyban vannak. A szexuális életünkben az egész múltunk leképeződik. De mi minden befolyásolja, amit és ahogyan intimitás közben megélünk? Erről beszélget az évadzáró podcastban D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi:

WMN Mindent bele! podcast az ingatlanvásárlásról és -felújításról

2022. november 29. – TF

Hogyan tud egy jó szakértő akár milliós tételt is megspórolni ingatlanvásárlásnál? Mennyire hasznosak az online hitelkalkulátorok? Mire kell figyelni a felújítási támogatás véghajrájában? És várható-e jelentős változás az ingatlanpiacon? Ezekről beszélgetünk hozzáértő vendégeinkkel.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >