Mégmégmég

Legkedveltebb

Egy talpig becsületes férfi – ilyen volt Gregory Peck a filmvásznon, és az életben is

Kult – 2024. április 5. – FB

„Hollywood tisztességes embere” – írták Gregory Peckről a nekrológjában, és aki csak ismerte, mind egyetértett: talpig becsületes, egyenes férfi volt, megkérdőjelezhetetlen erkölcsi értékrenddel. Peck gyakran állt ki számára fontos ügyek mellett, vagy dolgozott ingyen azért, hogy ezzel megmentsen 600 ezer családot.

Videó

Rákóczi Feri: Nem tudtam normálisan szeretni – Elviszlek magammal

2024. április 17. – DTK

Vadon Jani távozása után megfordult a fejükben, hogy abbahagyják. De nem tették, így Rákóczi Feri másfél évtized után is ébreszti a fél országot Sebestyén Balázzsal együtt. De nem csak emiatt érdekes. Sőt. Szülői minták és párkapcsolati működések, na meg a jó kis elvehetetlen és megmásíthatatlan vidéki magyar vér… itt az e heti Elviszlek!

„Nagyon dzsanázom, ahogy énekelsz!” – Nyílt lapokkal Molnár Piroskával, Takács Nóra Diával, Jéger Zsomborral és Polgár Csabával

2024. április 16. – SzAE

Ezt az adást kár lenne kihagyni! Hacsak nem akartok lemaradni arról, ahogy Molnár Piroska mesél a… bármiről.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin: Előfordul, hogy az éjszaka kellős közepén összevicsorgunk, mint a kutyák

2024. április 11. – FB

Az Elviszlek magammal adásában Borbély Alexandra és Nagy Ervin mesélt Krisztának az ikres lét kihívásairól, a hazai színházi szakma nehézségeiről, párkapcsolati zökkenőkről és önbizalomról.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Podcast

„A közösségi médiának köszönhetően csinálhatom azt, amit szeretek” – B. Nagy Réka a Popfilterben

2024. április 1. – CSA

Hogyan lehet két lábbal a földön állni, ha minden online mozzanatodat sok százezer ember követi? B. Nagy Rékának sikerült. És ez nemcsak hat mentett kutyájának jó, hanem nekünk is.

„Ha e-mailben kérek valamit, az nekik olyan, mintha azt mondanám, agyagtáblára égessétek, és küldjétek el futárral” – Nyáry Luca és Nyáry Krisztián a Popfilterben

2024. március 25. – CSA

Belesni egy elképesztően szórakoztató családi csetcsoportba – nagyjából ilyen érzés meghallgatni az e heti Popfiltert, amelyben a sok nevetés mellett azért bőven akad mélység is. Mit ad az online kommunikáció egy család életéhez?

Online randizás: tényleg nem csak kretének vannak fönn! – Ács Fruzsina és dr. Horváth Kitti a Popfilterben

2024. március 18. – CSA

A WMN-csapatban többen is online társkeresőn találtak rá a szerelmükre – és olyan is akad, aki bár szórakoztató emlékeket köszönhet a műfajnak, végül nem ott várta a nagy Ő. Mindannyiunknak vannak rettenetes randisztorijaink, ám azt nem vitatjuk: még akkor is rengeteg pozitív hozadéka lehet a Tinder–Bumble-tengelynek, ha végül nem ott talál rád a szerelem.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >