Mindegy, hogy felhők tetején vagy csónakon utazol, csak legyen nálad tojás (2+1 recepttel!)
Ki vele: neked mi VOLT eddig a legkedvesebb tojásos recepted? (Mert most mutatunk két új kedvencet!)
Ki vele: neked mi VOLT eddig a legkedvesebb tojásos recepted? (Mert most mutatunk két új kedvencet!)
A csökkentett húsfogyasztás nem kell hogy a kompromisszumokról szóljon! Íme, egy bomba recept, ami után még az eltökélt húsevők is megnyalják mind a tíz ujjukat.
Fergeteges ételbeceneveket szabadítottunk ki a négy fal közül!
Ma van mindannyiunk kedvenc „feketéjének” a napja, ezért csapatunk kávéért felelős tagja izgalmas kísérletezésre (datolyakávé, az meg mi?!) és egy rövid világ körüli útra invitál!
Érdemes beszerezni otthonra egy gőzölőt és pár kiló ragacsos rizst (ha nem tudnád, mik ezek, a cikkben elmagyarázom), a segítségükkel ugyanis seperc alatt isteni ázsiai ételeket lehet készíteni!
Ez a recept százszázalékosan vegán, cukor és gluténmentes valamint őrületesen finom!
„Mi a szó klasszikus értelmében vett »foodie«-k vagyunk, aminek sajnos nincs igazán jó magyar megfelelője, de nagyjából azt jelenti, hogy számunkra az elérhető luxust a minőségi étkezés jelenti. A mindennapjainkat úgy dobjuk fel, hogy remek ételeket és italokat fogyasztunk, és megpróbálunk ebben tudatosak lenni” – mondja Ferenci Márton, Pásztory Dóra férje, az Emelem poharam című új gasztropodcast-sorozatunk egyik műsorvezetője, és ezzel kicsit tovább is mentek annál, mint hogy a gasztronómia egyfajta hobbi legyen az életükben. Most már hivatásos kíváncsiskodók is. Ismerjétek meg a házaspárt közelebbről!
Megvan a vicc? A nyuszika épp arra sétál, amikor a malac nagyot zakózik a bringával. – Jaj, kismalac, nem ütötted meg magad? – Kuss! Én így szoktam leszállni! – érkezik a válasz. Nos, valami ilyesmi történt, amikor Fiala Borcsa nekiállt thai gömbpalacsintákat sütni otthon.