WMN Life
WMN Life

Az aputest, és ami mögötte van – A férfiaknak miért nem kell jól kinézniük?

WMN Life – 2023.03.27. – KL

„Az apustesttel rendelkező már elért valamit, az apustesttel rendelkező már abban a stációban van, amikor nem a testével, méreteivel kell bizonyítania. Az apustest annak a jele, hogy egy férfi már azt is megengedheti magának, hogy kilépjen a harci körből.” Egyetértesz?

Rémálom Tenerifén: 46 éve történt az egyik legsúlyosabb légi katasztrófa

WMN Life – 2023.03.27. – DD

1977. március 27-én a tenerifei repülőtéren két olyan gép ütközött össze a kifutópályán, amiknek ott sem kellett volna lenniük. A polgári repülés történetének egyik legsúlyosabb légi katasztrófájában 583-an veszítették életüket.

„Sok nő mondja, hogy a vállalkozása a harmadik gyermeke, de ez rossz megközelítés”

WMN Life – 2023.03.27. – ZKB

A mompreneur = mom (anya) + enterpreneur (vállalkozó) Ez pedig az ő valóságuk, amiből kiderül, miért ne mondj nekik olyasmiket, hogy „Neked könnyű, hisz nincs munkaidőd”.

Ha éveken át idiótának akarod érezni magad, építkezz!

WMN Life – 2023.03.26. – WMN

A kérdés, amit tilos feltenni minden építkező, felújító ismerősnek: „Ééééééés, beköltöztetek már?” De mégis felteszi mindenki. Egy érintett, évek óta építkező olvasónk élményei empatikus ismerősökről és megbízható kivitelezőkről (hahaha).

Ármányszövő nők – Nem csak a mesékben léteznek

WMN Life – 2023.03.26. – BM

A mesékben hemzsegnek a feszültséggerjesztő, cselszövő és másokat hátba támadó némberek. És akkor a való életről még nem is beszéltünk…

Wossala Rozina: Érdemes megvizsgálni, hogy amikor kiszállsz a szociális gyertyaégetésből, ki marad melletted

WMN Life – 2023.03.26. – KC

Wossala Rozina ahogy mondja, még ugyan nem változókorban, de változó korszakban van. Sok minden változott benne és körülötte, ezekről beszélgetett vele Krajnyik Cintia.

„Nehéz egy személyben anyának és apának lenni”

WMN Life – 2023.03.25. – FB

„Vigasztalni a gyereket úgy, hogy ne érezze: épp atomjaimra hullottam.” Ha te is hasonló cipőben vagy, mondd: mit találsz a legnehezebbnek?

Hol tanuljon tovább a gyerekem: alapítványi vagy erős állami gimnáziumban?

WMN Life – 2023.03.24. – WMN

Mi a jobb a gyereknek? Ha burokban élhet, ameddig csak lehet (akár 18 éves koráig), vagy az, ha korábban szembesül a valósággal, és ki kell fejlesztenie a megküzdési technikáit? Ebben a dilemmában őrlődik vendégszerzőnk, a középiskolai felvételik utolsó döntési pillanatában.

< 1 2 3 4 5 6 7 >