WMN Life
WMN Life

Kurucz Adrienn: Felveszem a fonalat – WMN-naplók

WMN Life – 2021.09.03. – KAd

Ránk zuhant a szeptember. Mihez kezdünk vele?

Egy cápahányással kezdődött, gyilkossági nyomozás lett a vége

WMN Life – 2021.09.03. – DD

1935-ben egy cápa megevett egy kisebb cápát, ami megevett egy emberi alkart – így kezdődik Ausztrália egyik leghírhedtebb és legbizarrabb gyilkossági ügyének története.

Titkok és párkapcsolat – Van-e határa az őszinteségnek?

WMN Life – 2021.09.03. – KÁA

Mindenben, minden körülmények között őszintének kell lennünk a partnerünkkel? Illetve kell-e, hogy tényleg mindent tudjon rólunk?

A London Bridge-hadművelet – Mi történik, ha meghal a királynő?

WMN Life – 2021.09.03. – Garamvölgyi Flóra

Mi a kódolt üzenet, amivel közölnék, ha meghalna Erzsébet királynő, és választhat-e magának másik nevet az új uralkodó? Gyengül-e majd a királyi család befolyása, ha egyszer bekövetkezik a tragédia? Cikkünkből mindent megtudhatsz, ami a London Bridge-hadműveletről eddig nyilvánosságra került.

Saját magunkra írni az anyaszerepet – Akár saját anyáink ellenében

WMN Life – 2021.09.02. – FR

„Néhányunknak a generációmból a saját vágyaink, illetve mentális, lelki és fizikai jólétünk UGYANOLYAN fontosak és UGYANÚGY figyelmet érdemelnek, mint az, hogy gondoskodó anyák, jó szülők legyünk. Utópisztikus lenne azt gondolni, hogy a kettő nem feltétlenül kell, hogy kizárja egymást?”

Lehetek poroszkáló gebéből egyszer majd gepárd? – Ezért és így készülök életem első futóversenyére

WMN Life – 2021.09.02. – FB

Borcsa nemrég válaszút elé érkezett: vagy átadja magát az önfeledt semmittevésnek, és szépen lassan szétfolyik az egyre több helyen sajgó testében, vagy csinálja azt, amiben eddig is sok örömét lelte, csak immár rendesen. Ő pedig érett felnőtt módjára az utóbbit választotta, így 15 év koca-kocogás után, 44 évesen élete első futóversenyére készül. Hajrá, Borcsa!

Én vagyok az oka a magénéleti kudarcaimnak – Rájöttem, hogy kötődési zavarral élek

WMN Life – 2021.09.01. – WMN

Általában a férfiakat szoktuk elköteleződési fóbiával „diagnosztizálni”, de az igazság az, hogy ennek nincs köze a nemekhez. Csak nőknél kicsit más formában jelentkezik, ahogy vendégszerzőnk is felismerte.

Amikor a gyerek egyedül közlekedne: biztonság vagy szabadság?

WMN Life – 2021.09.01. – GySz

Az időszak, amikor a gyerek elkezdene egyedül közlekedni, minden család számára fontos pillanat. Az iskolakezdéssel pedig különösen aktuálissá válik a kérdés: most van itt az ideje először elengedni? Honnan tudom, hogy nem esik majd baja? Hogyan találhatom meg a megfelelő arányt a szabadság és a biztonság között? Ezek megválaszolásában segít dr. Gyurkó Szilvi gyerekjogi szakértő korábbi írása:

< 3 4 5 6 7 8 9 >