WMN Life
WMN Life

Marossy Kriszta: „A szaron szörfözni kell, nem úszni benne” – WMN-naplók

WMN Life – 2020.09.03. – MK

Hogy kerül egyensúlyba a kőkemény és a pánikos, szenzitív én a rossz hírek hatására? Úgy tűnik, a lövészárokban tényleg nincs depresszió és még a nevetés is gyógyír…

Amíg ítélkezem, tele vagyok bizonytalansággal magammal kapcsolatban – Miért gondoljuk, hogy egy mondatból vagy öt perc alatt kiismerhető bárki?

WMN Life – 2020.09.03. – KAA

„Élénken emlékszem az énekórai megaláztatásokra. A vasárnap délutántól jelentkező enyhe gyomorgöcsre, aztán az izzadt tenyérre a hétfői óra előtt, a remegő térdekre, ahogyan fölállok, és nyekergő hangon belekezdek a legutóbb tanult dalba, miközben a jobb érzésű osztálytársaim próbálják visszafojtani a kuncogásukat, a tanár pedig faarccal áll, és a »felelés« felénél leültet egy hármassal.”

Ezt tanultuk a nagyszüleinktől – Húszévesek történetei

WMN Life – 2020.09.03. – WMN

„Kedvenc mondásom, amit tőle tanultam: »Én nem segítek senkinek sem haragudni.«” Ti mi mindent tanultatok a nagyszüleitektől?

Vissza a XV. századba! – Egy friss magyar energiakövet zero waste-tippjei

WMN Life – 2020.09.03. – kn

Lassan, de biztosan felnő olyan generáció, amelyiknek már természetes a természet védelme. Most bemutatunk egy fiatal energiakövetet, aki úgy látja, van mit tanulnunk az elődeinktől.

Doffek Gábor: Egy kedves szó ereje

WMN Life – 2020.09.02. – DG

Mi lenne, ha mind megpróbálnánk venni egy hatalmas levegőt, kiengedni a felgyűlt fogcsikorgós stresszt, a fél éve tartó bezártságot, a koronás létbizonytalanságot, a jogosnak vélt és a belénk hergelt gyűlöletet, amit egymás iránt táplálunk, ezt a teljes agyunkra húzott tébolyt, amiben élünk, és nyugalomra intenénk magunkat kissé?

Fekete Judit: Pár óra önzőség nekem is jár!

WMN Life – 2020.09.02. – WMN

„Amikor végre mindenki kitette a lábát, én úgy döntöttem, nem rohanok. Ez az a nap, amikor megköszönöm magamnak, hogy olyan sokáig voltam egyszerre anya, séf (na, jó, ez túlzás, legyen menzásnéni), kisegítő tanár, szórakoztatóiparos és takarítónő.”

Jon Snow kiejtése, zsebre vágott tudás és a takarítás közben elsajátított nyelv – 5 tipp, hogy játékosan tanulj meg angolul

WMN Life – 2020.09.02. – FB

Ki mondta, hogy az angoltanulásnak nyűgnek kell lennie? Íme, pár szuper app, YouTube-csatorna, podcast, könyv és játék, amivel játszi könnyedséggel, szórakozva is elsajátíthatod a nyelvet!

„Legtöbbször az anyák veszik észre a jeleket, mert annyira rá vannak hangolódva a saját gyerekükre, hogy látják, ha valami nem oké” – Beszélgetés Major Zitával, az Emotiblots megálmodójával

WMN Life – 2020.09.02. – FB

Beszélgetés egy Izlandra költözött magyar anyukával, aki autista kisfia mindennapjainak támogatására kezdett el kártyákat festeni, amik ma már – a köré épült bloggal és közösséggel együtt együtt – nagyon sok családnak nyújtanak hasznos segítséget.

< 3 4 5 6 7 8 9 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast