WMN Life
WMN Life

Végállomás: kihalás? – Az olcsó repjegyek valódi ára

WMN Life – 2021.05.29. – INK

Az ENSZ Turisztikai Világszervezete szerint 2020 a turizmus történetének legrosszabb éve volt a pandémia miatt. De mi lesz, ha vége a járványnak? Minden megy tovább, mintha mi sem történt volna?

Mindenki kedvence vagy a legmagányosabb ember az osztályban a bohóc?

WMN Life – 2021.05.27. – KAd

Az egyik legbonyolultabb, legellentmondásosabb szerep a közösségben az „osztály bohócáé”. Népszerű vagy mellőzött, fárasztó vagy felrázó, társasági ember vagy örök kívülálló?

Intimitás, szexualitás, nemiség – Hogyan beszéljenek erről apák és lánygyerekek?

WMN Life – 2021.05.25. – WMN

„Nem akartam felfújni, azt szerettem volna, ha ez is magától értetődő, természetes beszédtéma lesz, ami bármikor szóba kerülhet” – egy apa tanácsai arról, hogyan lehet igazán intim kérdésekről kommunikálni egy kamaszlánnyal.

„Tíz éve próbálom elásni magamban azt a szorongást, ami az anyává válásomat kísérte” – Gondolatok a lányom születésnapja kapcsán

WMN Life – 2021.05.24. – WMN

Amikor a gyermeked születésnapja réges-régi sebeket tép fel, és rákényszerít, hogy szembenézz azzal, ami elől egészen odáig elbújni igyekeztél.

Steiner Kristóf: Felrázom ezt a negyvenéves testet, és megyek tovább

WMN Life – 2021.05.23. – SK

„Vannak folyamatok, amelyeken egy embernek keresztül kell mennie, és toporzékolhatok, elégedetlenkedhetek, ellenkezhetek, akkor sem tudom sem kikerülni, sem felgyorsítani, sem a végére ugrani” – ilyen most Kristófnak az életközepi válság.

Porból lettünk, porrá leszünk, de nem mindegy, hogyan – Így temetkezhetsz környezetbarát módon!

WMN Life – 2021.05.23. – KÁA

A test idővel lebomlik. De vajon igaz ez a koporsóra is? És mi lesz, ha elfogynak a helyek a temetőkben? Egyáltalán nem mindegy, milyen a végső nyughelyünk, a testünk ugyanis még halálunk után is árthat a bolygónak. Ha szeretnél környezettudatosan távozni az örök vadászmezőkre, íme, pár forradalmian új, bár első hallásra talán bizarrnak tűnő ötlet:

< 4 5 6 7 8 9 10 >