WMN Life
WMN Life

Amikor egy filmsztár egyszer csak eltűnik az internetről – Kínában ez is megtörténhet

WMN Life – 2021.11.21. – GF

Intő példa arra, mit jelent diktatúrában élni.

A „cirkusz” örök, mindegy, hogyan nevezzük – Ma van a tévé világnapja

WMN Life – 2021.11.21. – TF

Évek óta hallgatjuk, hogy a tévé a végét járja. Hogy a tévé meg fog halni. Tóth Flóra szerint ez bullshit. Valójában az történik, hogy főnixmadárként születik újra, csak éppen más néven, de a lényeg – a tartalom és a forma – valójában ugyanaz. Maximum a szolgáltató más, de még az sem.

Szentesi Éva: Sosem felejtem el

WMN Life – 2021.11.20. – SzÉ

Az élményeink formálnak minket – legyenek akár jók, akár rosszak –, és emlékké szelídülve mindegyikért hálásak lehetünk.

„Mintha valamennyi halott társam az én számmal beszélne” – A náci háborús főbűnösök nürnbergi pere

WMN Life – 2021.11.20. – WMN

„Egy része nem volt normális, a többi igen, kóros lelki alkatok voltak, de nem őrültek. Jól tudták, mit csinálnak” – mondta az amerikai börtönpszichológus a náci háborús bűnösökről, akiknek szembesítése és bírósági felelősségre vonása 76 évvel ezelőtt ezen a napon kezdődött meg, az egész világ szeme láttára. Az erről szóló írásunkat is csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

Bűzös Budapest – Nyakig merültünk a főváros kanálisában és pöcegödreiben a vécé világnapja apropóján

WMN Life – 2021.11.19. – FB

Voltak idők, és vannak még mindig olyan helyek és állapotok, amikor az ember nem feltétlenül örül, hogy van lyuk a fenekén. Avagy: örülj, ha üríthetsz!

„Nagyon zavar, hogy sokszor megbámulnak az utcán” – A halmozott fogyatékossággal élő énekes, Szinai Tomi története

WMN Life – 2021.11.19. – NP

Szinai Tomi (így használja a nevét) életében két „csodás” gyógyulás is volt. Boldogulása sok szempontból nehezített, de optimizmusa, elképesztő ereje és életszeretete mindig átsegíti a megpróbáltatásokon. Ismerjétek meg Tomit Nádudvari Péter gyógypedagógus írásából:

„A bátyám elmondása alapján háromévesen fogtak be az erdőben, és megszelídítettek” – Galád hazugságok, amikkel a testvérünket etettük

WMN Life – 2021.11.18. – CSA

Valljátok be őszintén: ugye, akinek kisebb testvére van, az gyerekkorában mind szétszívatta? És mondjátok, ti milyen mesét adtatok be neki? Persze tök ártatlanul!

Néhány apró, de fontos tipp a szállásadóknak, hogy igazán komfortosan érezhesse magát a vendég

WMN Life – 2021.11.18. – BG

Gyufa, vállfa, elosztó és vízszűrő kancsó – csak néhány apróság, ami annyit dobna a komfortérzeten, amikor az ember nem otthon tölti az éjszakát. Nem kerül sokba, de a figyelem megtérül! Both Gabi elmondja, neki mik szoktak hiányozni a szállásokon (legyen azok olcsók vagy drágábbak), de lehet folytatni a sort. Fogadjunk, veletek is előfordult, hogy nem volt hová tenni a neszesszert!

< 1 2 3 4 5 6 7 >