WMN Life
WMN Life

Szinte a semmiből nyűgös lesz a kisbaba – eljött az esti boszorkányóra!

WMN Life – 2024.07.05. – TF

Sok kisbabával előfordul, hogy az esti órákban minden különösebb ok nélkül nyűgössé, síróssá válik, és persze a friss szülők hajlamosak lehetnek komolyabb bajt látni mögé, mint ami valójában van. Ugyanis gyakran az úgynevezett „boszorkányóra” az ok, aminek semmi köze a varázslathoz.

On The Spot: „Kell az az élmény, ami kimozgatja a megrekedt traumát” – Interjú

WMN Life – 2024.07.05. – TD

A dokumentumfilm-sorozat készítői egy percig sem tagadják: témáikhoz sokszor épp saját élményeik vezetik el őket, a forgatások során ők is folyamatosan tanulnak, és gyógyítják be sebeiket. Cseke Eszter és S. Takács András szülésélményről, balinéz mindennapokról és környezetvédelemről mesélt Takács Dalmának.

Gyurkó Szilvi és lánya, Benkő Lili: Egy utazás két arca – 1. rész

WMN Life – 2024.07.04. – GySz

„Neki fülig ért a szája, alig várta, hogy belevághasson élete nagy kalandjába, nekem meg elkezdődött három hónapnyi érzelmi hullámvasút…” Dr. Gyurkó Szilvi gyerekjogi szakember ezúttal aggódó és büszke anyukaként kíséri 21 éves lányát, Lilit, Dél-Amerikába. Itthonról.

„A vendéglátóipar ezer sebből vérzik, és még jobban kivéreztetik” – 7 erős gondolat Palágyi Eszter séftől

WMN Life – 2024.07.04. – WMN

Palágyi Eszter Michelin-csillagos séf elhagyja Magyarországot, miután kiújult daganatos betegsége. Költözése előtt egy nappal beszélgettünk vele, a jelenkori magyar nyilvánosságban szokatlanul nyíltan és keményen fogalmazott a magyar gasztronómia kontraszelektált működéséről, a hatalomközeli erők térnyeréséről, a hazai egészségügy helyzetéről, a mérgező közállapotokról.

Amikor a belső hangod néma – Az anendofázia csendes világa

WMN Life – 2024.07.04. – MD

Sokan meglepődnek, amikor kiderül számukra, hogy egyes embereknek nincs belső hangjuk. A többiek meg akkor ámulnak el, amikor megtudják, hogy másoknak viszont van. Ők ugyanis gyakran azt hiszik, a detektívfilmek nyomozóinak zaklatott narrációja vagy Bridget Jones szórakoztató belső szövegelése csupán afféle művészi eszközök.

Még a szexről és a halálról is könnyebben beszélünk, mint a pénzről – de miért?

WMN Life – 2024.07.03. – BSz

A felnövekő generáció kérdezne a pénzügyekről, és nyilván az idősebbektől próbálna tanulni. Azonban ha szorongó, esetleg letorkoló válaszokat kap, a minta megy tovább: egy újabb nemzedék kezd szégyenkezni a pénzügyei miatt.

Palágyi Eszter séf: Ez az ország annyi mindent elvett tőlem, hogy már nincs mit elvegyen – Exkluzív interjú

WMN Life – 2024.07.03. – FB

Palágyi Eszter séffel külföldre költözése előtt egy nappal beszélgettünk a vendéglátóipari szakma tönkrevágásáról, nemzetközi megbecsülésről és hazai karaktergyilkosságról, valamint arról, hogyan fenyegették meg a női mosdóban, miután rámutatott a szakmaiatlanság miatti több százezer eurós hiányra.

Nyáry Luca: Egyre nagyobb népharagot ébreszt, ha egy celeb nem használja jóra a kiváltságait

WMN Life – 2024.07.02. – NyL

Míg egy évtizede még irigykedve néztük a híres és gazdag emberek fényűző életmódját, manapság egyre kevesebben tartják inspirálónak azokat a sztárokat, akik sorozatos globális katasztrófák közepette sem hajlandóak jóra használni a befolyásukat. De kinek a hibája valójában az, ami a közösségi médiába kikerül? És mit tehetünk mi, mezei felhasználók azért, hogy felelősségvállalásra bírjuk az influenszereket?

< 2 3 4 5 6 7 8 >