WMN Life
WMN Life

Amikor anyád azt mondja, kövérnek érzi magát…

WMN Life – 2020.11.06. – DTK

Így befolyásolja az anyák testképe a lányaikét. Észrevétlenül, fájdalmasan, kitörtölhetetlenül. Lányod van? Akkor olvasd el. Téged is anya szült? Akkor is.

Ma a férfi főzze a vacsorát?! – Három kedves, örök emlékű alkalom, amikor megvendégeltek

WMN Life – 2020.11.05. – KAd

Etet = szeret? Nők esetében gyakorta igaz e képlet, de mi a helyzet a férfiakkal? Önmegvalósítás vagy tányérra tett szív egy saját kezűleg elkészített vacsora?

„Annyira fáj és annyira szép” – Magyar költő Londonban

WMN Life – 2020.11.05. – WMN

Kemény Gabriella Londonban sem hazudtolja meg önmagát: „Nem tapogatóztam, fejest ugrottam mindenbe, ami elém került, meg akartam ismerni ezt a fura, gyökereiről leválasztott entitást, aki itt lehetek. Kivettem a legelső szobát, amit láttam, bementem a két első kávézóba, ami megtetszett, hátha kell nekik social media manager.”

Az ideális önéletrajz a jelölt legjobb arcának tükörképe – Avagy így tüntetheted fel magad lódítás nélkül a legszebb színben

WMN Life – 2020.11.05. – FB

Ide nekem az álommelót! De hogyan írjunk meggyőző (ám nem hamis) önéletrajzot?

„Anyáddal jótékonykodj akkor!” – Miért nem tudjuk megbecsülni, ami ingyen van?

WMN Life – 2020.11.04. – CSA

„Valahol egyébként lenyűgöz, hogy akadt olyan, aki három különböző felhasználói fiókból kezdett nyomasztani, hogy adjam neki a szerencsétlen fridzsidert. De azért mélyen elgondolkodtat, hogy jót akarok, aztán végül mégis a »Tudod, mit, Medve? B@szd meg a porszívódat!« viccben találom magam.”

A pironkodás és a tabusítás nem opció – Ezért akarom, hogy tananyag legyen a jó és biztonságos szex

WMN Life – 2020.11.03. – WMN

„Azt akarom, hogy az oktatás része legyen a felvilágosítás, méghozzá olyan formában, ahogy ezt ezek a gyerekek megértik, ne úgy, ahogy a bioszkönyben leírták ötven évvel ezelőtt. Hogy ne kelljen pironkodni. Hogy ha már egy pornónagyhatalomban élünk, a szex ne legyen tabutéma.”

A kiábrándult idealista önvédelmi pajzsa – Ezért tud sérülékennyé tenni a cinizmusod

WMN Life – 2020.11.03. – FR

Bár elsőre jó ötletnek tűnik a sok csalódás elől egy nagy adag cinizmus mögé bújni, és pikírt megjegyzéseket tenni a világra, így azonban elveszíted azt a hatékony eszközt, amivel győzedelmeskedhetnél a problémák felett.

„Az igazi férfi feminista” – De mi tesz egy férfit feministává?

WMN Life – 2020.11.03. – TD

Először is számoljunk le a feminizmussal kapcsolatos előítéletekkel, tisztázzuk a fogalmat, majd lássuk, mit tehet egy férfi egy egyenlő(bb) világért!

< 2 3 4 5 6 7 8 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast