WMN Life
WMN Life

Steiner Kristóf: Mumusok lettünk!

WMN Life – 2020.11.19. – SK

„Azon országok közé tartozunk, ahol a hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelem, a szivárványcsaládok jogainak oltalma, és az LMBTQ-személyek esélyegyenlősége nemhogy nincs törvénybe iktatva, de a civil szervezeteket, amelyek a fentieket tűzik a zászlajukra, egyenesen családellenesnek nyilvánítják, mondván: az azonos nemű szülők által nevelt gyermekek ügye »nem fér bele a magyar értékrendbe«, és ha normalizáljuk az elfogadást, az »veszélyezteti a gyermekeket«”.

Nem várunk együttérzést, nem várunk sajnálatot, szánalmat, nem várunk semmit. Csak a lehetőséget! – Így látja a helyzetét egy vendéglátásban dolgozó

WMN Life – 2020.11.18. – DG

„Mi nem szoktunk feleslegesek lenni, mi nem szoktunk tétlenül állni, nemhogy ülni, mi nem szoktuk keresgélni a feladatot” – írja egyik állandó szerzőnk, Doffek Gábor, aki főállásban rendezvényszervező. Úgyhogy a saját bőrén érzi a mostani helyzet semmihez sem fogható, frusztráló fájdalmát.

Balatoni József: Igen, ez van, dadogok! És nem maradok csendben!

WMN Life – 2020.11.18. – BJ

„Miért egy dadogóst kellett megkérdezni, miért nem lehetett egy »normális« embert megszólaltatni?” Jocó bát sem kímélik a kommentelők, ahogy senkit sem, de ezúttal nem tudja szó nélkül hagyni a bántást:

Most már el kell hinni: néha tényleg rendbe jön minden! – Egy koraszülött kisbaba története

WMN Life – 2020.11.17. – WMN

Magyarországon minden tizedik újszülött a vártnál korábban érkezik a világra. Ez a gyönyörű történet értük íródott.

„Néha olyan fölöslegesnek érzi magát, mint egy fel nem használt beutaló” – A doktornő mesél

WMN Life – 2020.11.16. – WMN

„Hiányzott, ahogy kettesben voltak. Hiányzott, ahogy négyesben éltek a családdal. Hiányzott a közös baráti társaság, a nagy nevetések és a büszkeség, ahogy a párját látta, amikor, igazából mindig, a társaság közepe volt. A jövendő unokáiról való álmodozását megkeserítette férjének fájdalmas hiánya. Az előző életében rendszeresen megszervezett nagy családi összejövetelek elmaradtak, nem jöhet oda az a nő, utasította a rokonságot, és hónapok múlva tudta meg, hogy nélküle megy tovább az élet.”

Jó ég, hogy lehet itt főzni?! Hát így! – Tippek és receptek minikonyhás lakásokhoz

WMN Life – 2020.11.16. – CSA

Teljes értékű konyha 3 négyzetméteren? Sima ügy!

Kurucz Adrienn: „Nem fáztok a tetőn? Nem, mi sokkal közelebb vagyunk a Naphoz!” – WMN-naplók

WMN Life – 2020.11.15. – KAd

Szerzőnk halálosan komolyan mondja, hogy muszáj nevetni! Nem hurráoptimizmusból, nem vírustagadásból. Dafke!

Énekeld el, amit kimondani nem lehet! – Gyászról és gyógyításról a zeneterapeuta szemével

WMN Life – 2020.11.15. – INK

„Egy gyerek általában nem tudja elmondani neked, hogy attól fél, mi lesz vele holnap, vagy hogy meg fog-e halni. Viszont szorong, és forrnak benne az érzelmek és indulatok. Ezért is jó nemcsak a zeneterápia, hanem általában a művészetterápia, mert egy eszközt ad ahhoz, hogy ezek a félelmek a felszínre kerülhessenek, anélkül, hogy konkrétan meg kellene fogalmazni őket.”

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast