WMN Life
WMN Life

„A szeretet erősebb a bántalmazásnál” – A szexuális gyógyulás útján című korszakos Wendy Maltz-könyvről

WMN Life – 2022.09.22. – MD

„Nehéz a túlélőnek megérteni, különösen annak, aki fiatalon vált áldozattá, hogy az elkövető szavai a saját torzult gondolkodásmódját és fantáziáit tükrözték, nem az áldozat valódi személyiségét” – hangsúlyozza Wendy Maltz pszichoterapeuta, aki arra tanít, hogyan tudjuk elválasztani az abúzus fájdalmát az egészséges szexualitás örömétől. Ajánló.

Fotós karrier látássérültként? – Bertyák Bence bebizonyította, hogy nem lehetetlen

WMN Life – 2022.09.22. – CL

Bertyák Bence toxoplazmózis-fertőzés miatt született látásvesztéssel, azonban a szülei eltökéltségének és támogatásának hála ez egyáltalán nem akadályozta meg abban, hogy megvalósítsa az álmát, és profi, keresett fotós váljék belőle. A kivételes fiatalember történetét Chripkó Lili meséli el nektek

„Ő csak azt tette, ami ő maga valójában: egy bűnöző. Már ez is marad, viszi tovább, amit az apja tanított neki” – Miklós története

WMN Life – 2022.09.21. – WMN

A gyerek maga nem születik soha rossznak. Mégis előfordul, hogy a neveltetésének körülményei predesztinálják egy bizonyos sorsra, amiből kitörni emberfeletti küzdelem.

Így NEM világosodtam meg attól, hogy egy hete nem működik a telefonom

WMN Life – 2022.09.21. – CSA

Aki azt akarja olvasni, milyen felszabadító, csodálatos, bizsergetően jó érzés telefon nélkül létezni 2022-ben valakinek, akinek ez a munkaeszköze, az ne olvasson tovább. A többiek igen.

Steiner Kristóf: Amand, az én tündérországom

WMN Life – 2022.09.20. – SK

A világlátott nyúl, aki eljátszhatta Britney-t a tévében.

Szentesi Éva: Látszik, nem először csinálja, profi a sikálásban (novella)

WMN Life – 2022.09.20. – SzÉ

Egy pesti nő estéje – az elhunyt királynő és az élő díva ihletésére.

Ha titkolod, azzal nem segítesz neki – Így beszélj a gyerekeddel a pénzügyi nehézségekről

WMN Life – 2022.09.20. – GySz

Érzi otthon (és az iskolában, óvodában) a feszültséget, látja rajtad az aggodalmat, tudja, hogy valami baj van. Nem érdemes tovább tabusítani: beszélj a gyerekkel a pénzügyekről, és az ehhez kapcsolódó nehézségekről. Ehhez ad tippeket dr. Gyurkó Szilvi:

Kanicsár Ádám András: Talán a menny, talán a pokol (novella)

WMN Life – 2022.09.19. – KÁA

„Sosem értette, hogy engedhetik meg, hogy esernyőket csináljanak szent festményekből, hogy aztán Michelangelo Ádám teremtésén ázzon az eső. Hogy Istent használjuk arra, hogy ne ázzunk meg. Erre az ima való – mormolta magában.”

< 1 2 3 4 5 6 7 >