WMN Life
WMN Life

Ha már öregszünk, nem mindegy, hogyan – Íme, a kortalan francia nők titka

WMN Life – 2021.11.24. – KZs

Vajon mit lehet tanulni a hatvan pluszos francia nőktől? Mit csinálnak és hogyan öregednek ők, az idealizált, azonban nagyon is valóságos és átlagos francia nők? Franciaországban élő szerzőnk, Kis Zsuzsa első kézből árulja el.

Szentesi Éva: 5 tárgyam, 5 történetem

WMN Life – 2021.11.23. – SzÉ

Szentesi elmeséli, miért olyan kedvesek ezek a tárgyak a szívének.

„Amikor együtt vagyunk, máshogy peregnek a percek” – Közös napló a köldökzsinór két végéről

WMN Life – 2021.11.23. – RE

Lorelai és Rory Gilmore nagy találkozása… vagyis: Eszter és Panni két hónap után újra látják egymást, méghozzá Párizsban. Anya-lánya napló – Szívek szállodája stílusban.

Emberek, akik számára a víz, a sperma és a halszag is halálos kimenetelű lehet – Ritka allergiák fogságában

WMN Life – 2021.11.23. – FB

Olvasd el, mivel jár a víz-, a sperma- vagy a mangóallergia, aztán ha neked is van valami ritka allergiád, mesélj róla kommentben!

Balatoni József: „Igazán messzire kellett mennem ahhoz, hogy újra közel lehessek magamhoz, és ezáltal másokhoz is” - WMN-naplók

WMN Life – 2021.11.22. – BJ

„Azt éreztem, hogy hosszú idő után először otthon van bennem a lelkem, jól vagyok, megnyugodtam, és hihetetlenül jól érzem magam a bőrömben” – Jocó bácsinak nem csupán egy gyerekkori álma teljesült, hanem önmagához is visszatért.

Szeretni bolondulásig – Ezért nem kell rettegned a szerelemtől, még ha olykor pofára esés is a vége

WMN Life – 2021.11.22. – DG

Ha valakinek elhihetjük, hogy megéri szeretni, épp az apró dolgok miatt és a kudarc lehetőségét is belekalkulálva, akkor az Doffek Gábor!

Ha mindenkiről neked kell gondoskodni, nem attól szenvedsz, hogy rosszul kezeled a stresszt

WMN Life – 2021.11.22. – MD

Gondoskodsz a gyerekeidről, az idős szüleidről, miközben igyekszel helytállni a munkahelyeden. Pokolian nehéz helyzet, amiből nem az időmenedzsment technikák fognak megmenteni. Mert van az a terhelés, amit képtelenség beosztani.

Innen tudhatod, hogy akkor is trauma ért, ha nem hívod annak

WMN Life – 2021.11.21. – MD

Sok helyzetben természetes első reakció a tagadás. Ráadásul az erőszakban rengeteg a manipuláció. De ha kezeletlenül hagyjuk a sérüléseinket, másokat bántunk vele, és mi is megrekedünk.

< 1 2 3 4 5 6 7 >