WMN Life
WMN Life

Történelemtanítás terápiás kutyával? – Jocó bácsi ötletel

WMN Life – 2021.03.09. – BJ

„Hatalmas terhelésnek vannak kitéve, így a terápiás kutyusok sajnos gyorsabban öregszenek, mint egy nem terápiás kutya, hamarabb is nyugdíjazzák őket, mint ahogy gondolnánk. De addig szeretnek, adnak, nevelnek, gyógyítanak. És ez a lényeg.” Jocó bácsi és a kutyás terápia:

31 képben a WMN 6 éve – Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

WMN Life – 2021.03.08. – SZL

Különleges képgyűjteménnyel készültünk nektek a WMN születésnapja alkalmából. Kerepeczki Anna, Csiszér Goti és Szőcs Lilla fotói mesélnek a szerkesztőség történetéről, íme:

Steiner Kristóf: „Amiről beszélgetünk, az többet mond el rólunk, mint bármi más”

WMN Life – 2021.03.07. – SK

Ezen a héten Kristóf elárulja, mi az a tíz téma, ami a legtöbbször szóba kerül köztük Nimivel, a párjával, és amiken keresztül a leginkább tudnak kapcsolódni egymáshoz.

Both Gabi: Akkor sem ölelhettem meg a fiamat a Covid miatt, amikor a legelesettebb volt – WMN-naplók

WMN Life – 2021.03.06. – BG

Reménytelen, mégis reménnyel teli naplójegyzet a harmadik hullámban fuldokolva.

„A szövőszékek eltűntek, mert a tulajdonosaik nem akartak szégyenbe kerülni” – Megmenteni egy mesterséget

WMN Life – 2021.03.06. – TÉZS

Mindannyiunkra ráfér ez a szívmelengető történet arról, hogyan menekült meg az enyészettől egy különleges kézművesmesterség.

„Addig-addig toljuk fel őket az Olümposz csúcsára, míg a túloldalon le nem esnek” – Mi is felelősek vagyunk a bántalmazási botrányokért

WMN Life – 2021.03.06. – GyD

„Társadalmi szinten szükségünk van a személyiségzavarokban meglévő egyes jellemvonásokra, amik a családi vagy párkapcsolati életben nem kedvezőek, de a közösség szempontjából bizonyos területeken hasznosak.” Bánki György pszichiáterrel gondoltuk végig, hogyan segítjük a bántalmazókat ahhoz, hogy sokáig büntetlenül űzhessék a játszmáikat.

Duzzog, levegőnek néz, elkerül: a szeretetmegvonás nem játék, hanem a bántalmazás egy formája!

WMN Life – 2021.03.05. – KAd

Amikor bántalmazásról beszélünk, elsősorban fizikai erőszakra gondolunk. Pedig az érzelmi bántalmazás is gyilkolhat, tudjuk. Például az, ha valaki csak akkor mutat egyértelmű ragaszkodást és figyelmet, ha „jól” viselkedtünk, azaz úgy, ahogy ő szeretné. Iszonyú nagy károkat okozhatnak egészen hétköznapi játszmák is:

Egészségesebbé tette a gyerekeinket a járványhelyzet?!

WMN Life – 2021.03.05. – TF

Nagyon sok szülő számol be arról, hogy a gyereke az elmúlt évben nagyságrendekkel kevesebbet volt beteg, mint a korábbi időszakban. Hogyan függ ez össze a járványhelyzettel, és mi az, amit tanulhatunk belőle? Gyermekorvos szakértőt kérdeztünk.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast