„A sörfőzés cool szakmának tűnik, de 40 százalékban takarításból áll” – Nő a szesz mögött
Hogy milyen a magyar kézműves sör, ahogy egy női sörfőző mester készíti? Jótékony hatású, magas minőségű, környezettudatos.
Hogy milyen a magyar kézműves sör, ahogy egy női sörfőző mester készíti? Jótékony hatású, magas minőségű, környezettudatos.
Fiala Borcsa az Epres Pannival készülő műsor forgatása előtt napokig édeskrumpli-variációkat tesztelt, rántott csirkén ötletelt, csak hogy lenyűgözze Panni gyerekeit, akiknek a menü készült. Hogy pontosan mit főztek nekik? Nézzétek meg a videót, és megtudjátok.
Te is reszketsz, hogy úszod meg a húsvétot három kiló plusz nélkül?
BRÉKING! Az idei medvehagymaszezon lassacskán kifut, úgyhogy nyomás a boltba, piacra bokrétákat venni, de előtte muszáj ezt elolvasni, hogy tudd, mit kell enni:
Nyolcvankét nap alatt a zöldségtengely körül
Ember tervez… aztán a társa mindezt átírja.
Az élet sava Borcsa DTK-s forgatása előtt mindenki izgult. Borcsa azért, mert mégiscsak a főnökét kell ugráltatnia a konyhában (zavarában még telefonos segítséget is kért), DTK azért, mert utoljára tizenöt éve főzött tévéműsorban, és akkor sem sikerült. A stáb meg azért, hogy hogyan férünk bele húsz percbe. Végül kiderült, hogy csak a húsz perc miatt kellett volna…
Neked is voltak hasonló konyhai kudarcaid? Meséld el nekünk!